buna ziua ! sa incercam sa analizam gazele . grafic weekly. pretul se misca intr-un triunghi si urmeaza sa sparga in sus sau in jos pe liniile de trend albastre. aceeasi miscare si in februarie si apoi un trend mare in jos.
brokerul meu nu imi ofera asa ceva, nici macar oil.
Mai este şi triunghiul mare care începe undeva sf lui august, începutul lui septembrie 2009. Dacă ajunge preţul la TL-ul superior e posibil să se ducă bine în sus, adică cam cât e baza triunghiului. Un target de 7.0 anul viitor nu mi se pare imposibil.
Până se termină vara pretul ajunge la TL-ul de sus. Toamna şi iarna s-ar putea să-l propulseze bine în sus.
N-am NATGAS la broker aşa că am încropit un chart de pe net. Cam aşa văd triunghiul ăsta.
P.S. Acum lăsând charturile şi AT-ul deoparte, nu vi se pare logic să crească pretul la NATGAS la iarna?
da,cel putin weekly . face gapuri pt ca se inchide de la 24 la 9.30 dimin la xtb si pretul se misca de ex pe Futures | Futures Trading | Commodity Trading unde urmaresc in paralel pretul. ai vazu ca a spart azi si pe seara a intors in jos inapoi,uite pe daily ce shooting star frumos arata.
eu tot cu gazele naturale... avem doua grafice interesante,unul de daily si unul de monthly,pretul urca pe canalul ascendent cu target poate chiar 50 % fibo.
ce ziceti ?
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.