Market Review Discuţia "Market Review" din forumul Discuţii generale; ECB has been buying EUR/JPY this morning. Take it for what you will... |
 |
|

07 mai 2010, 09:48
|
 |
sharks hunter
|
|
Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
|
|
|
ECB has been buying EUR/JPY this morning. Take it for what you will

07 mai 2010, 10:22
|
 |
Papa Dragon
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,288
|
|
Citat:
Original postat de MarginCall
"Bai" frate aseara am luat-o tare pe cocoasa!
Am vrut sa opresc ordere puse cu circa o ora inaintea dezmatului si nu le-am putut opri. Asa ca mi-am schimbat numele-n renume.
|
Cum de nu le-ai mai putut opri?
Ia-o ca şi pe un cost necesar pt a face afacerea asta şi mergi mai departe. Oportunităţile de a scoate profit tot apar (mai devreme sau mai târziu).

07 mai 2010, 10:59
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
estia de la Citi spun ca n-a fost nici o gresala tehnica sau umana....ci doar eschivari si denaturari pt. a ascunde panica si castiga timp,in care ei au cazut drept tapi ispasitori

07 mai 2010, 11:07
|
 |
Liquidity Provider
|
|
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
|
|
Citat:
Original postat de seba
estia de la Citi spun ca n-a fost nici o gresala tehnica sau umana....ci doar eschivari si denaturari pt. a ascunde panica si castiga timp,in care ei au cazut drept tapi ispasitori
|
Clar ca n-a fost greseala. Cineva a avut niste intentii bine stabilite.

13 mai 2010, 14:49
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
Wanna take on the SNB? They are on the bid at 1.4005 in EUR/CHF for a billion euros…
interventiile SNB-ului deja depasesc orice limita a ridicolului

15 mai 2010, 09:44
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|

17 mai 2010, 09:57
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
salutare....in conditiile in care madame Merkel,depinde cum se trezeste cu fata la cearceaf,ajuta sau nu Grecia si condamna "atacurile speculative"  pe euro,Deutsche Bank detine suprematia in pozitii short pe euro...wtf Merkel,deja mi-e greata de atata ipocrizie

17 mai 2010, 10:02
|
 |
Liquidity Provider
|
|
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
|
|
Citat:
Original postat de seba
salutare....in conditiile in care madame Merkel,depinde cum se trezeste cu fata la cearceaf,ajuta sau nu Grecia si condamna "atacurile speculative"  pe euro,Deutsche Bank detine suprematia in pozitii short pe euro...wtf Merkel,deja mi-e greata de atata ipocrizie
|
lol! Fiecare pentru el. Mie sa-mi merga bine.
Apropo un link ai?

17 mai 2010, 10:30
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
nu-s informatii oficiale si nu le fac publice,se mai "rasufla" de la CFTC...am cerut si eu un info mai concret,sper sa primesc.....momentan atat stiu;sunt sase mari rechini,cu pozitii ce ies in evidenta short pe euro,dintre care 4 sunt din europa si doi din state,iar suprematia o detine mentionatii...a,si tr. mentionat;short euro nu inseamna pozitii numai pe perechea eur/usd

17 mai 2010, 13:06
|
 |
Master Pip Loser
|
|
Data înscrierii: octombrie 2008
Posturi: 1,262
|
|
|
I Gotcha!!Deja ma pregateam sa injur americanii ca sunt nesimtiti.lol

17 mai 2010, 13:25
|
 |
Papa Dragon
|
|
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,288
|
|
|
Seba, de China nu se aude vreun zvon cum e orientată relativ la euro?
Ştiu că-i creditorul cel mai mare pt SUA şi cum imprumuturile sunt date în USD, bănuiesc că le convine chinezilor un USD puternic nu? Poate în detrimentul euro...

17 mai 2010, 13:52
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
Russia Cuts Euro Share Of Currency Reserves, Boosts Dollar – Interfax
Someone just sent me the headline.
Here are details
Russia cut the share of euros in its international currency reserves to 43.8% at end of 2009 from 47.5% a year earlier. Dollar share rose to 44.5% from 41.5%. Pound rose to 10.4% from 9.7%. Percentage of yen remained unchanged at 1.3%.
n-am auzit nimic de china...dar asa cum zici le convine un dolar tare,ei faceau intradevar mare valva cand se deprecia dolarul intr-o veselie si amenintau ca-si diversifica rezervele si trec pe euro si AUD....de fapt AUD chiar au cumparat in prostie pe vremea aceea si aur,acuma tac din gura....banuiesc ca n-au nimic impotriva....pe aur cred ca sunt cei mai mari cumparatori si acuma

17 mai 2010, 14:18
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
Shanghai share index ends down 5%, lowest close in a year. Biggest 1 day percentage fall in 8 months
ECB’s Nowotny: No specific concerns about level of euro, in “normal range.” ECB has no explicit forex rate goals
Ex-BOJ board member Taya: Japan likely to face sovereign debt crisis in 3 to 4 years
Greek PM Papandreou: Austerity programme sustainable only if investment and growth stimulated
EU President Von Rompuy: Spain, Portuguese austerity packages strong, credible
ECB’s Stark: We are in serious crisis -radio
UK FinMin Osbourne: Deficit reduction most urgent issue for Britain, need to get moving
UK CBI May manufacturing order book balance -18, much better than median forecast -32, highest read since Aug 2008
General risk sentiment has improved during the European session after a fairly calamitous Asian session. A number of large banks have come out recommending their clients add to European stock holdings and this will have helped.
EUR/USD up at 1..2338 from early 1.2270. Sell orders noted at 1.2330/50 have just about held the topside so far. More sell orders seen up around 1.2400. Major German bank has been notable buyer this morning having been regular seller last week.
Cable up at 1.4445 from early 1.4320 in what has been a wildly choppy session. Good Eastern European buying noted. Sell orders now noted at 1.4475/80. Market seemed to like what it heard from George Osbourne (see above)
USD/JPY up at 92.45 from early 91.85, with EUR/JPY up at 113.80 from around 112.70, yen undeminned by improved risk sentiment.

17 mai 2010, 19:51
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|

17 mai 2010, 20:37
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
Last edited by hcristea; 17 mai 2010 at 22:18.
|
 |
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.