|
|
|
Market Review Discuţia "Market Review" din forumul Discuţii generale; Citat:
Original postat de soso
Intrebarea e cat de valide sunt stirile de genul asta. ... |
 |
|

11 noiembrie 2010, 10:07
|
 |
sharks hunter
|
|
Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
|
|
Citat:
Original postat de soso
Intrebarea e cat de valide sunt stirile de genul asta. Poate-s numa povesti, de fapt nu au vandut nimic la 1.38.
|
asta este....garantez pt. ea...ce nu pot insa sa spun sigur este "cantitatea"cu care intra sau se retrag rapid dupa ce chiar ei dau informatia in piata ca sunt in bid sau ask

11 noiembrie 2010, 10:14
|
 |
Liquidity Provider
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
|
|
Citat:
Original postat de seba
asta este....garantez pt. ea...ce nu pot insa sa spun sigur este "cantitatea"cu care intra sau se retrag rapid dupa ce chiar ei dau informatia in piata ca sunt in bid sau ask
|
E posibil sa faca exact cum zicea Sam Seiden in articolul postat de tine, pun ordine in piata sa vada lumea ca la anumite nivele ar fi "volum" dupa care le retrag rapid.

11 noiembrie 2010, 10:22
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
Citat:
Original postat de soso
E posibil sa faca exact cum zicea Sam Seiden in articolul postat de tine, pun ordine in piata sa vada lumea ca la anumite nivele ar fi "volum" dupa care le retrag rapid.
|
exact asta fac multi rechini....pe futures unde ai acces la volum real time se vede perfect.....daca apare volum mare in bid sau ask si pretul consolideaza in zona 2-3 ore,sigur sparge agresiv in directia volumului si aproape de fiecare data in jurul unei ore fixe +/-10 min......se interpreteaza volumul exact invers fata de o analiza end of day

12 noiembrie 2010, 20:31
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
Paul Tudor Jones(un mare rechin)se zice ca a pus umarul din greu astazi la scaderea pe gold si "blowing out of all commodity positions" pe care le avea fondurile sale.
weekend placut
Last edited by seba; 12 noiembrie 2010 at 20:35.
|

13 noiembrie 2010, 14:37
|
 |
Liquidity Provider
|
|
|
|
|
Vedeti ca e pe net daca cautati documentarul cu Paul Tudor Jones, Trader - The Documentary. Foarte fain.

15 noiembrie 2010, 09:43
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
salutare
de cateva zile ma tot suna unii de la societatea de brokeraj "...x" sa ma convinga ca,probabil voi face afacerea vietii mele daca particip la re-listarea GM (General Motors)....astazi au revenit cu un nou set de argumente,printre care si cel suprem  ...."noi avem si trailing stop pe platforma"....ooooookk  ....daca e asa,atunci ma bag si eu la vreo 5 kile jumate,sau se da la litru?
o saptamana profitabila all

15 noiembrie 2010, 10:00
|
 |
Liquidity Provider
|
|
|
|
Acelasi lucru l-a patit si horatiu vineri hehe. Tot faza cu GM-ul. Eu deocamdata am scapat, sau mai bine zis am scapat printre degete afacerea vietii!!!

15 noiembrie 2010, 10:48
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 25
|
|
|
/
Recomand si eu ceva sa citit cartile scrise Dr. Mircea Dologa ce parerea aveti mie mi-au palcut
|

15 noiembrie 2010, 11:10
|
|
Trader
|
|
Data înscrierii: septembrie 2010
Posturi: 91
|
|
Citat:
Original postat de alexdinu
Recomand si eu ceva sa citit cartile scrise Dr. Mircea Dologa ce parerea aveti mie mi-au palcut
|
De aia vezi tu paritetul, Alex??
|

15 noiembrie 2010, 11:20
|
 |
Papa Dragon
|
|
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
|
|
Citat:
Original postat de seba
salutare
de cateva zile ma tot suna unii de la societatea de brokeraj "...x" sa ma convinga ca,probabil voi face afacerea vietii mele daca particip la re-listarea GM (General Motors)....astazi au revenit cu un nou set de argumente,printre care si cel suprem  ...."noi avem si trailing stop pe platforma"....ooooookk  ....daca e asa,atunci ma bag si eu la vreo 5 kile jumate,sau se da la litru?
o saptamana profitabila all
|
Şi pe mine m-au sunat să imi zica că cererea-i de vreo N-şpe ori mai mare decât oferta şi că eu ce cred că se va întâmpla cu pretul. Eu le-am zis că o să scadă şi că nu mă bag încă şi să cumpere ei. Până la urmă am concluzionat amândoi că ne pierdem timpul.

15 noiembrie 2010, 11:33
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
asta cu tam-tamul listarii ca cel mai...nemaipomenit,mie imi miroase a "navod" pt. guvizi....o sa le-o traga de nu mai stiu directia....oricum,bafta lor daca nu-i asa si sper spre binele lor, eu nu-s interesat

19 noiembrie 2010, 09:14
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
banca centrala a chinei este in sedinta,unde se discuta probabilitatea de marire a dobanzii...."fundamentalisti"spun ca cele mai "afectate"perechi vor fi aud/usd si nzd/usd  ,nu stiu de ce si nici n-am stat sa analizez,oricum,sentimentul general este de aprecierea dolarului in cazul unei mariri de rata....statistic asa sa intamplat si la precedentele...in jurul orei 12.30 va fi "comunicatul"

19 noiembrie 2010, 18:09
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|

02 decembrie 2010, 16:34
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile
Cod HTML este Off
|
|
|
|
Fus orar: GMT +2. Acum este 09:36.
...
FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă
cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.