Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Ciudateniile NFP ului.

Discuţia "Ciudateniile NFP ului." din forumul Discuţii generale; Salut popor. Azi a fost NFP ul.Dar sunt niste miscari aiurea pe majore.EU merge in ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 05 martie 2010, 17:05
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Data înscrierii: octombrie 2008
Posturi: 1,262
Lorant e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Ciudateniile NFP ului.

Salut popor.
Azi a fost NFP ul.Dar sunt niste miscari aiurea pe majore.EU merge in jos iar NZD si AUD in sus clar.Japonezul super saltaret in sus fata de alte luni.EU sa dus pe short dar foarte putin pe o stire verde.luna trecuta sa dus short mult mai mult dupa o tatonare de 15 minute pe stire rosie.
In ianuarie sa dus pe stire rosie long 150 de pipsi.
Voi aveti habar dupa ce reguli se misca ?...pt ca cred ca i mi scapa ceva.
Vechi 05 martie 2010, 17:13
soso's Avatar
Evil Speculator

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,355
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de Lorant Vezi post
Salut popor.
Azi a fost NFP ul.Dar sunt niste miscari aiurea pe majore.EU merge in jos iar NZD si AUD in sus clar.Japonezul super saltaret in sus fata de alte luni.EU sa dus pe short dar foarte putin pe o stire verde.luna trecuta sa dus short mult mai mult dupa o tatonare de 15 minute pe stire rosie.
In ianuarie sa dus pe stire rosie long 150 de pipsi.
Voi aveti habar dupa ce reguli se misca ?...pt ca cred ca i mi scapa ceva.
Lol Zoli! Ce reguli? Nu exista nici o regula dupa care se misca in timpul stirilor. Daca ar fi atunci toti am fi bilionari.

Singura regula e ca in timpul NFP-ului e probabil sa fie volatilitate marita, dar nici asta nu e sigur! In rest...fuck the news man.
Vechi 05 martie 2010, 17:24
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Data înscrierii: octombrie 2008
Posturi: 1,262
Lorant e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Stai un pic.Scoate primele 30 de minute.Dupa NFP tre sa si faca un trend macar de o zi.Eu ma refer la trendul acesta care vine dupa batalie ...asta nu are nici o logica.Luna trecuta dupa mine trebuia sa mearga bull dar e probabil ca a fost mana bastanilor de sa dus in jos.
Astazi nu stiu de ce sa oprit din cadere.E aiurea oricum ...
Vechi 05 martie 2010, 19:22
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,626
Cornelius e pe drumul cel bun
Gandeste-te ca multe dintre informatiile care sunt aduse de stiri sunt deja incluse in pret, si atunci cand apar stirile nu se face decat o marcare a profiturilor si pretul o ia invers decat ar trebui. - "Buy on rumors, sell on news" spune o veche zicala bursiera care s-ar aplica si pe FX.
Anyway, toate informatiile de care ai nevoie se inglobeaza pana la urma in miscarea pretului. Nu-mi mai bat capul de mult cu stirile. Nici nu am verificat astazi cum a iesit NFP-ul. Totul este atat de relativ, incat totul se reduce la a lua 3 decizii din acest punct de vedere: buy, sell, wait. E ceva nou aici?
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off