DRUMUL SPRE NECUNOSCUT (FOREX JOURNAL) Discuţia "DRUMUL SPRE NECUNOSCUT (FOREX JOURNAL)" din forumul Discuţii generale; Am creat acest “Thread” cu scopul de a inregistra fiecare pas pe care il voi ... |
 |
|

04 martie 2010, 10:57
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: martie 2010
Locaţie: Peste Mari si Tari
Posturi: 12
|
|
|
DRUMUL SPRE NECUNOSCUT (FOREX JOURNAL)
Am creat acest “Thread” cu scopul de a inregistra fiecare pas pe care il voi parcurge de acum inainte, ca urmare a luarii hotararii de a investi pe piata FX in speranta profitului neliminat.
Despre mine: nn simplu angajat, am aflat de forex acum 2 luni de cand tot studiez problema, incerc diferite versiuni Demo si in cautarea unei strategii viabile. Mari succese nu am avut in “demo account” dar cred ca un cont real imi va creste motivatia.
Broker ales: dbFX
Ivestitia financiara: 5,000 USD
Astazi, 4 Martie 2010, am primit confirmarea de la dbFX ca sunt aceptat si sa transfer suma dorita (minim 5,000 USD) pentru ami activa contul “real FX” prin WIRE TRANSFER. Mi-am planificat sa efectuezi transferul duminica 6 Martie 2010.
|

04 martie 2010, 11:05
|
 |
Liquidity Provider
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,447
|
|
Salut Harap Alb si Bine ai venit!
Multa bafta pe Drumul Spre Necunoscut!
Ce fel de strategie folosesti? Tehnica?

04 martie 2010, 11:15
|
 |
Papa Dragon
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
|
|
|
spor!
Salut iniţiativa ta şi îţi urez succes.
Pe bani reali pe lângă faptul că îţi va creşte motivaţia, te vei confrunta cu demonii tăi, frica şi lăcomia, pe care dacă vei învăţa să-i controlezi vei avea un avantaj în trazactionarea FOREX şi vei fi mai aproape de ţelul tău: profit nelimitat

04 martie 2010, 12:03
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,775
|
|
bafta. parerea mea personala este ca te grabesti deschizind un cont real. poti face jurnalul ptr un cont demo si ptr o perioda de profit constant (folosind aceeasi metoda) de minim 6 luni. Asta ar trebui sa fie primul scop.
Dupa ce l-ai atins, poti trece la scopul nr 2 - un cont real jucind cu loturi de max. 0.10. si dada si aici ai acelasi rofit constant atunci esti big boss
insa nu sunt banii mei si sper sa iti arunci contul in aer in urmatoarele 6 luni.

04 martie 2010, 12:35
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2010
Posturi: 9
|
|
|
salut,
esti curajos, iti doresc sa inveti din tot si din toate. un sfat ce a-s fi dorit sa-l primesc eu cu mult timp in urma: nu te avanta!
|

04 martie 2010, 12:40
|
 |
Trader Junior
|
|
|
|
|
...
...aaaa... si inca ceva, nu-ti mai bate capul asa tare cu 'strategiile viabile' ci cauta izvorul trairilor de care vei avea parte si care pana la urma te vor pune fata in fata cu tine insuti. la asta nu iti urez bafta, nu isi are rostu'...
|

07 martie 2010, 13:31
|
 |
Trader Junior
|
|
|
|
|
test
Last edited by Harap Alb; 08 martie 2010 at 10:37.
Motiv: update
|

07 martie 2010, 14:29
|
 |
K.I.S.S.
|
|
Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,645
|
|
|
Si eu sunt de parere ca te-ai grabit un pic. Incearca sa tranzactionezi cu volumul minim acceptat de broker. Apropo, care este acesta?

07 martie 2010, 18:30
|
 |
Trader Junior
|
|
|
|
|
noroc bun
am citit pm-ul, nu-ti raspund.
|

08 martie 2010, 10:28
|
 |
Trader Junior
|
|
|
|
|
7 Martie 2010
Am trimis banii necesari pentru activarea / deschiderea contului “real” prin “Telegraphic Transfer”, nu prin “Wire Transfer” cerut pe dbFX website, dupa discutia cu angajatii bancii unde mau convins ca este acelasi tip de transfer.
In aceasi zi, peste 6 ore, am primit confirmarea ca banii au fost transferati. Acum astept sa primesc contul ‘real” si parola de acces, dupa vre-o 2-6 zile lucratoare.
Last edited by Harap Alb; 08 martie 2010 at 10:36.
Motiv: test
|

08 martie 2010, 10:32
|
 |
Trader Junior
|
|
|
|
8 Martie 2010
Am primit numarul de cont si dreptul de acces in versiunea "REAL". Vreau sa mentionezi ca sau miscat rapid cei de la dbFX, teoretic au trecut 48 de ore de cand am aplicat pentru transfer la banca si primirea contului real.
am observat ca $ 25 sau pierdut pe drum in timpul tranzactiei, chiar daca am selectat optiunea ca orice alte cheltueli sa fie efectuate din contul trimis.
PS:
Vad multe comentarii ca mam grabit, ca sunt un miel de sacrificat, precum ca trebuia sa mai stau pe demo, etc…
Vreu sa lumuresc acest subiect din punctul meu de vedere: utilizarea versiunii demo e ca si alergarea pe banda rulanta, iti cresc muschii, arati frumos dar cand te intilnesti cu realitatea din exterior iti dai seama ca nu ai dezvoltat toti muschii necesari suprvetuiri reale, ocolirii obstacolelor in cazul alergarii prin padure de exemplu…
Recomand la toti sa nu stati prea mult pe banda rulanta, incercati si invatati real, merge bine ok, nu? ea si cautati altceva de facut.
Last edited by Harap Alb; 08 martie 2010 at 10:40.
Motiv: test2
|

08 martie 2010, 10:48
|
 |
sharks hunter
|
|
Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
|
|
|
daca tot ai facut o parabola,o sa-ti raspund si eu prin una....daca avem carnet de conducere,fie el de profesionist,nu inseamna ca detinem si abilitatile necesare de participa la o cursa de rally,sa nu mai vorbesc de F1=forex.....cam acesta e"rolul"unei pregatiri pe demo....iar cum o faci si ce cunostiinte asimilezi tine de profesionalismul fiecaruia,principal e sa nu ne furam caciula singuri....iti urez bafta

08 martie 2010, 10:49
|
 |
Trader Junior
|
|
|
|
Citat:
Original postat de Cornelius
Si eu sunt de parere ca te-ai grabit un pic. Incearca sa tranzactionezi cu volumul minim acceptat de broker. Apropo, care este acesta?
|
USD 5,000

08 martie 2010, 11:02
|
 |
Trader Junior
|
|
|
|
|
Timpul costa bani!!!
Important este sa intelegi sa stii cati bani costa timpul tau pentru a lua o hotarire.
Cat despre Permis + F1... =FX, eu cred ca "femea mai in varsta face zeama mai gustoasa" si fara cursuri de specialitate. (apropo: eu nu sunt nici in virsta si nici femee)
Last edited by Harap Alb; 08 martie 2010 at 12:07.
|

08 martie 2010, 11:23
|
 |
K.I.S.S.
|
|
Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,645
|
|