Discuţia "Commodities - Discuţii şi Trading" din forumul Discuţii generale; Discutaţi despre commodities. Orice marfa care se tranzacţionează, de la petrol şi gaze naturale, până ...
eu tranzactionez NG...momentan ma astept la o retragere pe la 4-4.4,unde cred c-ar fi o oportunitate buna pt long ... trend mai lung....da ar tr. facut un topic separat daca este interes,sau la "alte perechi"
salut. ma bucur sa vad ca mai tranzactioneaza cineva NATGAS. am avut un buy pus vineri la 5.131 si l-am inchis azi dimin la 5.266 . din pacate pe xtb unde am cont se tranzactioneaza doar de la 9.30 dimin pana la 00:00.
daca ma uit pe daily vad ca a spart trendul ascendent. poti rezolva cu topicul separat ? .....
atasez si poza pe daily .
Citat:
Original postat de seba
eu tranzactionez NG...momentan ma astept la o retragere pe la 4-4.4,unde cred c-ar fi o oportunitate buna pt long ... trend mai lung....da ar tr. facut un topic separat daca este interes,sau la "alte perechi"
cam asa vad o potentiala evolutie pe weekly/daily si H4...acela e orarul normal de tranzactionare...e mai bine asa,n-ai atata bataie de cap in schimb iti tr. mai multa rabdare iar dupa mine,merita..... tot la ei am si eu unul din conturi
in orice este risc specific...insa comparat cu "stresul"de pe forex,mie mi se pare mult mai relaxant si chiar mai profitabil decat multe perechi...n-ai pt. ce,ma bucur ca am cu cine schimba opinii despre
5.430 posibil sa urce,insa mi se pare o rezistenta destul de solida...momentan, merg pe ideea respingerii din aceasta cu posibilitatea inchiderii gap-ului din 24.09.2009...de aceea am dat si targhetul acela pt. short....e o ipoteza
este un gap de aproape 1 dolar. sa vedem acum. aici e nevoie de rabdare,asa cum ai spus. eu am ajuns cu contul la 50 % tranzactionand gbp/usd si euro/usd. prea mult stress. dar pe natgas si oil,mi-am revenit.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.