Conferinţă Forex - 5 noiembrie 2009 Discuţia "Conferinţă Forex - 5 noiembrie 2009" din forumul Discuţii generale; Apar si eu, sa mearga metroul doar... |
 |
|

05 noiembrie 2009, 00:45
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: noiembrie 2009
Locaţie: B/TM
Posturi: 8
|
|
Apar si eu, sa mearga metroul doar
|

05 noiembrie 2009, 08:09
|
 |
Papa Dragon
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
|
|
Noi tocmai ne-am băut prima cafea în bucureşti. Urmează berea de dimineaţă ca să putem lua şi noi micul dejun

05 noiembrie 2009, 08:12
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
Maxule, stiu că nu poţi veni că eşti ocupat dar se zvoneşte că întrii pe forum de la pârnaie şi amu bagi motive

05 noiembrie 2009, 08:40
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,775
|
|
daca esti cuminte si nu faci "galagie" ai si niste avantaje de la gabori. Unul dintre ele este ca poti accesa net-ul. sau daca mai faci niste servicii comandantului (depinde de specializarea din viata civila) atuni chiar ai si un birou al tau 
asa ca nu se stie niciodata cu cine stai de vorba pe net

05 noiembrie 2009, 11:00
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2009
Locaţie: bucuresti
Posturi: 44
|
|
|
cine e, mai frate, bforexu asta !? pe voi fxtrader contez, sunteti de incredere.
se da ceva la MoneyChannel in direct?
hai, succesuri!
Last edited by MarginCall; 05 noiembrie 2009 at 11:02.
|

05 noiembrie 2009, 17:09
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 73
|
|
|
Se transmite conferinta live pe money.ro .
|

05 noiembrie 2009, 19:29
|
|
Trader
|
|
Posturi: 54
|
|
Citat:
|
Experţi in FOREX din top 10 la nivel mondial
|
Nu vreau sa par lipsit de modestie, insa n-am vazut pe lista invitatilor oameni de la DB, UBS sau GS.
|

05 noiembrie 2009, 19:55
|
 |
Trader
|
|
Posturi: 73
|
|
Cum sa patesc asa ceva frate  ???
Nu mi-a mai picat netul de cateva luni bune, si... chiar in pauza de "cocktail" dupa o ora de conferinta, buuuffff. "No connection" . Mi-a revenit abia acum cand cred ca s-a terminat.
Anyway,mi-au atras atentia doua afirmatii contradictorii facute de doi dintre participanti.
Prima am prins-o live. Cred ca apartine lui Daniel Ciocoiu Analist Financiar Bforex - SSIF BForex Global Trading SA ( domnul mai tanar tuns foarte scurt si cu ochelari) , care spunea ceva de genul : "Traderii <profii> sunt tehnici", adica folosesc analiza tehnica.
Acum la final, vad pe site-ul money.ro urmatoarea afirmatie pe care n-am apucat sa o vad live din cauza net-ului: Popescu, FX money manager & signal provider< Renuntati la analize tehnice, folositi surse de informatie verificate in timp>.
Ce sa mai crezi ?
Oricum, din ce am vazut eu, a fost interesanta "adunarea" chiar daca la inceput s-au abordat doar principii de baza despre FX.
|

06 noiembrie 2009, 06:43
|
 |
K.I.S.S.
|
|
Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,645
|
|
Citat:
Original postat de rares86
Cum sa patesc asa ceva frate  ???
Nu mi-a mai picat netul de cateva luni bune, si... chiar in pauza de "cocktail" dupa o ora de conferinta, buuuffff. "No connection" . Mi-a revenit abia acum cand cred ca s-a terminat.
Anyway,mi-au atras atentia doua afirmatii contradictorii facute de doi dintre participanti.
Prima am prins-o live. Cred ca apartine lui Daniel Ciocoiu Analist Financiar Bforex - SSIF BForex Global Trading SA ( domnul mai tanar tuns foarte scurt si cu ochelari) , care spunea ceva de genul : "Traderii <profii> sunt tehnici", adica folosesc analiza tehnica.
Acum la final, vad pe site-ul money.ro urmatoarea afirmatie pe care n-am apucat sa o vad live din cauza net-ului: Popescu, FX money manager & signal provider< Renuntati la analize tehnice, folositi surse de informatie verificate in timp>.
Ce sa mai crezi ?
Oricum, din ce am vazut eu, a fost interesanta "adunarea" chiar daca la inceput s-au abordat doar principii de baza despre FX.
|
Aici depinde de stilul fiecarui trader. Unul poate ii place sa le combine pe amandoua, altul poate nici nu baga in seama analiza fundamentala.
Eu unul cred ca toata informatia e deja inglobata in pret si nu-mi mai bat capul foarte mult cu analiza fundamentala.
Sunt multumit de ceea ce posteaza aici pe forum cei de la Tradeville. 
P.S Am fost la conferinta si ne-am intalnit mai multi acolo. A fost super. Astept sa se intoarca soso si hcristea sa puna niste poze.

06 noiembrie 2009, 08:41
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: iunie 2009
Locaţie: bucuresti
Posturi: 72
|
|
salutare tuturor ,mai ales muschetarilor de la conferinta .
imi cer scuze si imi pare rau ca a trebuit sa plec mai devreme putin dar aveam putina treaba dupa care a trebuit sa plec la drum .
dar pe drum m-am tot gandit si am decis. pt baetii mei de la cj le dau un bonus suplimentar  si le transmit dubla invitatie.in 20-21-22 noiembrie voi fi la cluj la turneul de rugby in 7 ,eu fiind antrenorul echipei nationale a romaniei la acest sport care a devenit de curand sport olimpic.
asa ca ne vedem la o bere,locatia o stabiliti voi ,astept sa luam legatura
bafta la bforex concurs. sa castige cel mai bun.... o fi unul de la ei?
|

06 noiembrie 2009, 09:17
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: noiembrie 2009
Locaţie: B/TM
Posturi: 8
|
|
|
Referitor la Bforex, am intrat aseara cand am ajuns acasa pe platforma lor. Pur si simplu nu se misca cum trebuie. Am zis ca o fi laptopul meu mai 'sarac cu duhul' (cu toate ca e unul bun) si am ajuns azi la desktop la job, dau drumul la Bforex, la fel. Se incarca greu, raman ferestre agatzate. Nu se poate juca pe el practic, doar sa plasezi eventual ordine dupa ce le vezi pe MT4 de exemplu. Pacat..
Ce am retinut de aseara, in afara de unele confirmari de care aveam nevoie, au fost vorbele lui Ioan Aleman, la un moment dat spunea cum tranzactioneaza pe M1 si altadata zicea de diversificarea jocului, in sensul ca exista si altceva decat Forex unde se castiga. Trebuie investigat!
|

06 noiembrie 2009, 10:45
|
 |
Liquidity Provider
|
|
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,447
|
|
Salutare la toata lumea, de vreo ora si ceva am ajuns inapoi in Cluj. Super a fost intalnirea, am fost mai multi de pe forum decat sau anuntat, de asemenea si la conferinta au fost peste asteptarile mele undeva la 200 de oameni din spusele Adrianei (organizatorul).
Ca si continut conferinta a fost targetata catre incepatori, cei care nu au auzit deloc de piata forex sau sunt chiar la inceput. Mie personal mi-a placut cum vorbea al doilea domn din stanga (Iulian Panait), nu i-am retinut numele cred ca vine des pe la money channel daca imi amintesc bine.
S-a vorbit mult si despre brokerul BForex si platforma lor, nu stiu ce sa zic inca de broker deoarece nu l-am testat, platforma la fel nu am testat-o dar din ce am vazut acolo mi s-a parut ciudata in special faza cu butonul de enable/disable pentru trimis ordine in piata.
Ce nu mi-a placut e ca s-a pus accentul pe tranzactionarea timeframe-urilor foarte mici cum e M1, chiar demonstratia de 'live trading" a fost tot pe M1, pentru ca daca tinem cont ca scopul discutiilor a fost initierea incepatorilor cred ca e gresit sa directionezi traderul incepator pe M1. M1 se misca mult prea repede pentru un incepator. Avantajul e de partea broker-ului, cu cat e mai mic timeframe-ul cu atat creste numarul de tradeuri deci implicit comisioanele (platite prin spread) cresc.
Dupa conferinta cei care am putut am fost de-am mancat ceva, am bagat o berica doua si-am povestit tot felu' despre forex & co. Foarte faini oamenii din Bucuresti, ma bucur ca am avut ocazia sa ne cunoastem si face 2 face. Sper sa ne mai adunam si in viitor cu ocazia unui eveniment sau cine stie poate organizam o intalnire asa cu de la noi putere.
Dandu chiar ziceam dupa conferinta ca unde-ai disparut asa subit  . Daca nu intervine nimic atunci ne vedem la niste berici in Cluj acum cand vii.
P.S. Azi candva o sa puna Horatiu pozele.
Last edited by soso; 06 noiembrie 2009 at 14:21.
Motiv: Am adaugat mai multe detalii
|

06 noiembrie 2009, 11:43
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
Salut,
mi-a plăcut la Bucureşti. Mă bucur că am participat pentru că ne-am întâlit face-to-face cu traderi de la noi de pe forum, Cornelius, Oblio, Dan - Junior, Dandu şi cred că au mai fost dar nu i-am ştiut/recunoscut în cele 2 scurte pauze. Adevarul e că nici noi de la fxtrader nu am fost prea vizibili, data viitoare ne îmbracăm cu şalopete fxtrader  Am întâlnit şi alti oameni ineresanţi cum ar fi Dan Duta (broker la XTB), foarte simpatic, cu vocaţie trader/pokerist  pe care îl aşteptăm să mai posteze şi la noi
@dandu, chiar mă întrebam unde ai dispărut  ok .. şi acum... EŞTI ANTRENORUL ECHIPEI NATIONALE A ROMÂNIEI LA RUGBY???
îmi place sportul ăsta  zi-mi când se joacă că vin la stadion!
@arcgotic, ai fost şi tu prin sală? Care erai?
Am făcut câteva poze, nu prea multe că eram prins în discuţii şi ... time flies when you're having fun. Urmează să le încarc.
P.S. dacă mai aveti careva poze, pune-ţi-le liniştite pe forum.
Last edited by hcristea; 06 noiembrie 2009 at 12:23.
Motiv: adaugat ps
|

06 noiembrie 2009, 12:32
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
|
Înainte de confeinţă...
Am ajuns în Bucureşti la dimineaţă (7:30 am) şi primul lucru la cafea să vedem dacă ni s-au activat trade-urile
Soso şi Zoli (Lorant)
Grupul de la Cluj  Soso, Horatiu (hcristea) şi Zoli (Lorant)

06 noiembrie 2009, 13:03
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
|
La conferinţă
De la stânga la dreapta:
- Prima poză: Dan Duta (broker XTB), Bogdan M. ( Oblio), Horatiu Cristea ( hcristea), Sorin Chiorean ( soso), Zoli-Lorant Gyori ( Lorant)
- Poza a 2-a: Dan-Junior (spate, nu am reţinut numele  ), Bogdan M. ( Oblio), Horatiu Cristea ( hcristea), Sorin Chiorean ( soso), Zoli-Lorant Gyori ( Lorant), Cornel Axente ( Cornelius)
De la stânga la dreapta: Dan-Junior, Dan Duta, Bogdan M, Adriana Nedea de la Tabasco şi Ciuşcă, Sorin Chiorean, Zoli Gyori, Cornel Axente.
Last edited by hcristea; 11 mai 2011 at 11:59.
|
 |
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.