Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Voi ce parere aveti (James16 latest)

Discuţia "Voi ce parere aveti (James16 latest)" din forumul Discuţii generale; James16 a postat niste grafice cu tradeuri luate in ultima vreme, ce ma bulverseaza e ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 12 octombrie 2009, 10:03
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Question Voi ce parere aveti (James16 latest)

James16 a postat niste grafice cu tradeuri luate in ultima vreme, ce ma bulverseaza e faptul ca imi pare ca sunt luate "on touch", top/bottom picking, si pe deasupra cu stopuri foarte stranse.

De ex daca mergeti aici Forex Factory - View Single Post - james16 Chart Thread vedeti un trade luat pe Daily cu stopul de cativa pipsi (de-abia e vizibila linia rosie cu SL, e aproape complet suprapusa cu cea de intrare).

Urmatorul Forex Factory - View Single Post - james16 Chart Thread, asta stopul e deja mutat peste BE dar e clar ca a fost luat tot la touch, adica eu nu vad nici cel mai mic semn de reversal pe-acolo.

Voi ce parere aveti? James are o reputatie buna pe FF si in rest dar nu pot sa nu am mici retineri mai ales cand pe tradeul de euro zice ca ala a fost stopul initial.
Vechi 12 octombrie 2009, 12:29
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
depinde. daca a fost facut in real time si pe cont real atunci este ok. daca este postat dupa ce a avut un rezultat pozitiv si este pe demo (asta inca nu se stie ) atunci este vrajeala ptr a-si mentine popularitatea. In plus, am senzatia ca devenit o chestie cam comerciala si astea nu ma pasioneaza de fel.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 12 octombrie 2009, 12:37
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Probabil că a folosit un TF mai mic să intre. Poate pe un TF mai mic avea un semnal de reversal. who knows?

Aplic prezumţia de nevinovăţie şi cred că-i pe real. Are prea mulţi discipoli ca să fie schemă.
Vechi 12 octombrie 2009, 14:04
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
yap, discipoli multi avea si secta AUM asta nu i-a impiedicat sa-i gazeze in metrou.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 12 octombrie 2009, 14:26
soso's Avatar
Liquidity Provider

Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de hcristea Vezi post
Aplic prezumţia de nevinovăţie şi cred că-i pe real. Are prea mulţi discipoli ca să fie schemă.
Asa cred si eu. Sunt prea multi deja, daca era pacaleala (ponzy scheme? ) se cam prindea lumea deja. Adevarul e pe la mijloc in cel mai rau caz...
Vechi 12 octombrie 2009, 15:37
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Data înscrierii: octombrie 2008
Posturi: 1,262
Lorant e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
No coment .La primul post a mers pe risc sigur si ia iesit.De aceea are sl forte strans.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On