Discuţia "Analiza Tehnica" din forumul Discuţii generale; Nu te supara dar afirmatia"Vad paritatea in perioada imediat urmatoare consolidandu-se intre nivelurile 1.4762 si ...
Nu te supara dar afirmatia"Vad paritatea in perioada imediat urmatoare consolidandu-se intre nivelurile 1.4762 si 1.4650." este un non sens.Paritate,cel putin potrivit DEX inseamna:" Egalitate numerică. ♦ (Mat.) Proprietate a unui număr întreg de a fi divizibil cu doi. 2. Egalitate valorică, echivalenţă în valoare. ♢ Paritate monetară = raport de echivalenţă între unităţile băneşti a două ţări, în funcţie de conţinutul (greutatea) lor de metal pur de acelaşi fel (aur sau argint) sau de puterea de cumpărare. Paritate valutară = raport de echivalenţă între diferite valute, pe baza conţinutului lor în aur, stabilit prin lege. – Din fr. parité, lat. paritas, -atis. "In acest context o "paritate" nu poate consolida.
@matt,
omu' o fi vrut să zică "perechea". Iartă-l că pare bine întenţionat.
Sau ai scris postul pe un "ton" prietenos şi nu unul acuzator şi nemilos? Nu pot să îmi dau seama din text care este tonul tau având în vedere că nu îţi pot vedea limbajul corpului şi auzi inflexiunile vocii.
Eu încerc să suplinesc lipsa informatiei date de limbajul corpului şi a vocii prin emoticoane..
hcristea, mi-am cerut scuze chiar de la inceputul mesajului ca sa nu fiu gresit inteles.Am avut cele mai bune ganduri.In ce priveste limbajul nonverbal,pe vremea mea in scoala nu se facea,nu ajunsese Boc Ministru al Invatamantului
Paritate valutară = raport de echivalenţă între diferite valute, pe baza conţinutului lor în aur, stabilit prin lege. – Din fr. parité, lat. paritas, -atis. "In acest context o "paritate" nu poate consolida.
Aurul nu mai este demult referinta pentru USD, deci definitia din DEX nu mai este de actualitate. Cu toate acestea, daca se face abstractie de raportarea la aur, exprimarea "paritatea se consolideaza" este cat se poate de corecta. Adica, raportul celor doua perechi se consolideaza. Prin consolidare intelegandu-se stationarea in jurul unei valori sau stationarea intr-un anume interval.
Scaderile din ultimele doua zile ale paritatii UsdChf consolideaza tendinta bearish a acestei paritati,care a depasit azi suportul 1.0228 si s-a apropiat de urmatorul suport 1.0183.Acest nivel cred ca poate fi depasit,fiind posibila chiar testarea pragului psihologic 1.00.
Pentru resurse gratuite de analiza tehnica puteti accesa:
Paritatea UsdJpy se afla in mijlocul unei consolidari intre nivelurile 90.41 si 87.99.Luand in considerare trendul descendent consemnat pe termen lung,cred ca este foarte probabila o retestare a nivelului inferior al consolidarii la 87.99.
Dupa caderea brusca a paritatii GbpUsd de la 1.6692 pana la 1.6245, revenirea pare la fel de rapida.Chiar daca paritatea ar putea retesta maximul 1.6692, nu as miza pe o depasire a acestui nivel, ci as considera cotatiile in jurul acestor valori ca si o oportunitate de vanzare.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.