Discuţia "Care brokeri au OIL si GOLD?" din forumul Discuţii generale; pentru ca tranzactionez numai din 2008, pot sa spun ca sunt un novice. de aceea ...
pentru ca tranzactionez numai din 2008, pot sa spun ca sunt un novice. de aceea am nevoie de sfatul vostru. am folosit mai multi brokeri, dar cele mai bune rezultate le-am avut cu avafx tranzactionand petrol si aur pe langa perechi. intrebarea mea este: mai stiti alti brokeri care au oil si gold p aceeasi platforma? si ce parere aveti despre avafx?
multumesc
gold şi oil au mai multi brokeri metatrader. Gold au aproape toţi, oil mai puţini dar nu sunt rari, ii poţi găsi lejer. ODL Securities de exemplu are petrol: brent şi WTI. în plus mai avea şi gaz lichefiat.
Despre avafx nu stiu nimic.
gold şi oil au mai multi brokeri metatrader. Gold au aproape toţi, oil mai puţini dar nu sunt rari, ii poţi găsi lejer. ODL Securities de exemplu are petrol: brent şi WTI. în plus mai avea şi gaz lichefiat.
Despre avafx nu stiu nimic.
Gold si Oil au aproape toti DAR pe demo. Pe live mai putin. De exemplu AlpariUK pe demo are gold & silver. Pe live nu are decat valute.
Nu cred, presupun ca pur si simplu nu le au pt live, doar demo sa atraga useri. Asta e ce am observat la Alpari UK, de restul nu stiu. Cornelius ar putea sa ne zica de IBFX si ActivTrades.
CMC are demo dar nu l-ai gasit...
Iti atasez un print screen ca sa stii unde sa cauti oil pe StartradeXT de la Tradeville. Tot acolo il gasesti si pe CMC.
Gasesti doua tipuri de conturi: Forex si CFD. Daca vrei oil alege CFD.
P.S. CFD-urile implica, in general, costuri mai mari.. 0,04-0,05% la tranzactia pe marfuri (commodities) in functie de soldul contului.
Last edited by okidoki; 03 octombrie 2009 at 00:46.
mersi mult, acum am inteles care-i treba cu platformele. de fapt brokerii aleg o platforma pe care s-o foloseasca, in cazul tradeville, platforma d la cmc markets. ceva d genul, nu?
am mai gasit oil si gold la odl markets.
despre avafx nu ai aflat nimic? c stiu eu e ca sunt din cipru si ca sunt p piata numai din 2006.
am gasit la tradeville platforma d la cmc markets, care e importanta alegerii unui broker daca folosesc aceeasi platforma, d ex cea d la cmc? sau c ar face diferenta intre ei?
Da, la fiecare trade, DAR...ATENTIE...se aplica la pretul total nu la marja pe care o implica tranzactia.
Parerea mea este sa "traduiesti" pe forex, unde platesti doar spread-ul, nu si comisionul brokerului.
Tu decizi. Personal nu am facut tranzactii pe petrol, de fapt pe nici un fel de CFD.
Nu cunosc amanunte despre brokerul semnalat de tine, altele decat cele publice gasite pe net. Da si tu o cautare pe google...
Last edited by okidoki; 03 octombrie 2009 at 11:23.
am gasit la tradeville platforma d la cmc markets, care e importanta alegerii unui broker daca folosesc aceeasi platforma, d ex cea d la cmc? sau c ar face diferenta intre ei?
Diferenta intre ei o regasesti prin marimea/nivelul comisionului pentru tranzactionarea CFD si/sau a spread-ului.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.