World Charting REPORT, de Mircea Dologa Discuţia "World Charting REPORT, de Mircea Dologa" din forumul Discuţii generale; Salutare.
Am creat acest thread pentru a ataşa, cu permisiunea dl. Mircea Dologa , raportul ... |
 |
|

08 septembrie 2009, 10:57
|
 |
Papa Dragon
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
|
|
World Charting REPORT, de Mircea Dologa
Salutare.
Am creat acest thread pentru a ataşa, cu permisiunea dl. Mircea Dologa, raportul săptămânal în limba română intitulat World Charting Report, şi care studiază trade-urile posibile pentru săptămâna viitoare, dea lungul celor aproape 30 de pagini.
Acest Raport se găseşte deasemenea pe website-ul dânsului, împreună cu Arhivele mai multor ani, dar în limba Engleza, la:
http://www.pitchforktrader.com/reports.html
http://www.pitchforktrader.com/archives.html
Raportul acesta este pentru săptamâna 07-11 Septembrie - 2009. Va apărea duminica şi probabil că o să gasesc o soluţie ca să apară automat şi la timp.
Orice ÎNTREBARE legată de acest RAPORT va primi un răspuns rapid şi gratuit de la dl. Dologa! Bineînţeles că întrebarile trebuie adresate dânsului  Vezi adresa de email în fisierul PDF ataşat.
________
Despre Dr Mircea Dologa, MD:
(Paris – France)
Founder of www.pitchforktrader.com
Registered CTA Licence – NASD Certification – USA National Futures Association – Series 3 Exams (Commodity Trading Adviser)
Registered General Securities Representative Licence - Investment Adviser – Series 7 Exams
(NASD Certification & New York Stock Exchange Regulations)
MTA – New York - USA - Market Technicians Association Affiliate (CMT Level 2 Certification)ATAA – Sydney – AUSTRALIA - Australian Technical Analysts Association Member
Last edited by hcristea; 08 septembrie 2009 at 11:34.
|

08 septembrie 2009, 11:08
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
|
Charturile sunt destul de încărcate pentru că au explicatii, indicatori, linii de trend, tot felu de patternuri, dar sunt cei cunoscuţi. Acum că am fost la seminar şi am vazut explicaţiile live nu mi se par incarcate graficele. Dacă aveţi întrebari nu ezitaţi.
Scurtă legendă:
Cluster: "gramadă" de linii orizontale, de exemplu fibo levels (care sunt orizontale)
Confluenţă: intersectia mai multor linii oblice, de exemplu linii de trend
UML: Upper Median Line
Last edited by hcristea; 08 septembrie 2009 at 11:15.
|

08 septembrie 2009, 11:32
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,775
|
|
prea incarcate? nu mi se pare 
m-am uitat pe ele insa prea multa aglomeratie. Este adevarat si ceea ce tranzactioneaza in sensul ca eu, de ex, astept un nivel de S/R ca sa deschid o pozitie ceea ce inseamna ca pot trece zile/saptamini fara sa misc mouse. Insa, daca esti obligat sa tranzactionezi zilnic - ca si broker - probabil ca ai nevoie de toate desenele alea.
|

08 septembrie 2009, 11:44
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
Dacă tranzacţionezi DAX, Futures şi CFD-uri, ai câteva ore pe zi când e deschisă piaţa. Şi atunci, ca să ai ceva lumânari pe grafic, te duci pe M5 şi poate şi pe M1
Last edited by hcristea; 08 septembrie 2009 at 12:20.
|

08 septembrie 2009, 12:17
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
nu te contrazic ptr ca nu tranzactionez si literele despre care vorbesti  deocamdata incerc sa stapinesc cursul valutar si apoi incep cu alte litere.
|

08 septembrie 2009, 12:48
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
DAX e German stock index. DAX = Deutscher Aktien IndeX.
Bursa de Valori Bucureşti mi se pare ca e deschisă de la 10am până la 15pm deci vreo 5 ore după care se inchide şi pleacă angajaţii acasă  La fel au un program şi alte burse. Daca e un program de 8 ore atunci inseamna că ai doar 2 lumânări H4 per zi, 8 lumânari H1, 32 lumânari M15, etc...
Forexul e aproape non stop de aia e aşa cool

08 septembrie 2009, 14:32
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: septembrie 2007
Posturi: 4
|
|
|
ceia ce spui este valabil doar pentru tranzactia indicelui in ring dar pe piata electronica ,programul tranzactiilor cfd indici,inclusiv Dax,este altul.
|

08 septembrie 2009, 15:17
|
 |
Master Pip Loser
|
|
Data înscrierii: octombrie 2008
Posturi: 1,262
|
|
Citat:
Original postat de hcristea
Forexul e aproape non stop de aia e aşa cool 
|
E cool ca e non stop.E naspa pt ca inprevizibil.Meseria o inveti pe Forex.Sunt destui care au facut bani pe piata Romaneasca si se credeau tari iar cand au intrat pe Forex au dat rateuri non stop.Ca o oaie proasta care stia doar sa mearga dupa turma.
|

08 septembrie 2009, 15:18
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
|
salut matt, nu cunosc exact intervalul orar de tranzacţionare. stiu doar că la unele instrumente eşti constrâns de un anumit program.

08 septembrie 2009, 15:22
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
Lorant, e valabil şi invers  Dacă faci bani pe forex, poţi o dai în bară pe celelalte.

08 septembrie 2009, 15:24
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
daca faci bani pe forez de ce sa mergi in alta parte?? doar daca te plictisesti de prea multi bani  macar sa scot bani din forez astfel incit sa-mi iau insula aia din Baleare, daca tot am platit avansul la ea
|

08 septembrie 2009, 15:34
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
Citat:
Original postat de maxu08
macar sa scot bani din forez astfel incit sa-mi iau insula aia din Baleare, daca tot am platit avansul la ea 
|
Care dintre dintre ele? Că şi io am dat avansu'... parcă văd să că o vândut-o de 2 ori

08 septembrie 2009, 16:34
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
cum intri cu velierul in golf, cea din dreapta, cu vila aceea mare si cu gradina de palmieri. nu poti sa o ratezi
|

14 septembrie 2009, 00:16
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
|
World Charting Report - 14 septembrie 2009
Am ataşat World Charting Report de dl. Mircea Dologa pentru săptămâna în curs (14-18 septembrie). Fisierul cuprinde analize pe indici bursieri, futures pe perechi majore, metale si EURUSD spot.
Descărcaţi raportul şi dacă aveţi întrebari le puteţi trimite la adresa mircdologa@yahoo.com
________
(Paris – France)
Founder of www.pitchforktrader.com
Registered CTA Licence – NASD Certification – USA National Futures Association – Series 3 Exams (Commodity Trading Adviser)
Registered General Securities Representative Licence - Investment Adviser – Series 7 Exams
MTA – New York - USA - Market Technicians Association Affiliate (CMT Level 2 Certification)ATAA – Sydney – AUSTRALIA - Australian Technical Analysts Association Member
Last edited by hcristea; 14 septembrie 2009 at 10:03.
|

21 septembrie 2009, 11:35
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
|
World Charting Report - 21 septembrie 2009
Am ataşat World Charting Report de dl. Mircea Dologa pentru săptămâna 21 septembrie. Fisierul cuprinde analize pe indici bursieri, futures pe perechi majore, metale si EURUSD spot.
Şi în plus un chart Mircea Dologa foarte frumos unde Timpul intilneste Pretul (dixit Gann) si pattern Elliot foarte armonios:
Nu uitaţi că întrebarile le puteţi trimite la adresa mircdologa@yahoo.com.
UPDATE: Am incărcat o noua versiune a raportului.
________
(Paris – France)
Founder of PitchforkTrader:Professional Short-Term Trading study course taught by a CTA
Last edited by hcristea; 21 septembrie 2009 at 13:23.
|
 |
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.