Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Rata de succes PA

Discuţia "Rata de succes PA" din forumul Discuţii generale; Vreau sa vad ce rata de succes obtin tranzactionand doar PA cu garficul gol golut ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 24 iunie 2009, 11:47
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Data înscrierii: octombrie 2008
Posturi: 1,262
Lorant e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Rata de succes PA

Vreau sa vad ce rata de succes obtin tranzactionand doar PA cu garficul gol golut lasand doar 200 SMA,pe care am sa-l folosesc doar pt a renunta de a intra in piata daca TP ul da in el sau e foarte aproape.Ceva imi spune ca e mai eficient decat orice analiza daca nu intind coarda si ma duc cu tp uri de "bun simt".Adica destul de mici.Se pot lua cel putin 5 ordine pe zi.
M-am gandit asa.TP uri...
H4-TP-50 pipsi
Daily-80-pipsi
Weeky-120 de pipsi.
SL ul il pun la capatul barii
Intrarea tota asa
La sfarsit de saptamana postez rezultatele.Va pun si un grafic.
Imagini ataşate (micşorate)
gold24.06.png 
Afisari: 71 
Marime: 14.3 KB
ID: 2753  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 24 iunie 2009, 14:36
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
ptr o mai buna eficienta incearca sa pui SL la ultimul swing. daca te tine buzunarul (in caz ca nu este demo). si mai foloseste trend line + S/R
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 24 iunie 2009, 15:45
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

E demo.Nu trasez nimic pt ca nu are rost.Pretul oricum se intoarce la un Suport sau o rezistenta sau trend line.Am ales TF uri mari sa nu am treaba cu zgomotele si din lipsa de timp.Ce am sa fac este ca am sa intru un pic mai selectiv si in loc sa maresc TP ul la tradeurile care par mai de doamne ajuta sa maresc lotul.Cred ca e mai bine asa.
Vechi 24 iunie 2009, 16:25
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
fiiind demo ai dreptate. INsa eu tranzactionez pe 200SMA + S/R si merge daca excluzi stirile poti juca pe h4 iar intrarile le pui pe h1.
sa ma tii la curent si posteaza pe threadul lui Dan, poate mai intra si el citeodata si ne mai baga in seama.
Vechi 24 iunie 2009, 17:35
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Si pe real bag dar mai putine.Le cam selectez un pic Nu postez pe alta parte pt ca numai ne incurcam.Cred ca multa lume vrea sa stie ce iese pana la urma.Eu ma astept la cel putin 50 de pipsi pe zi in plus.(vorbesc de media lunara)Ar veni cam 1000 pe luna.
Vechi 24 iunie 2009, 22:41
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

1.000 pipsi lunar cu loturi de 8.0, nu?
Vechi 25 iunie 2009, 06:12
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Mai pune un zero dupa 8 ca sa ajungi la adevar .Arata rau de tot azi dimineata.Intru mai cu grija.
Vechi 25 iunie 2009, 21:00
Dan's Avatar
Dan Dan e offline
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2008
Posturi: 417
Dan e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la Dan
Citat:
Original postat de Lorant Vezi post
Vreau sa vad ce rata de succes obtin tranzactionand doar PA cu garficul gol golut
Ma bucur sa vad ca se mai testeaza si graficele goale din cand in cand

Sugestiile mele ar fi evidente:
Sa nu mergi pe price patterns de 1h numai daca sunt evidente, perfecte, mari si grase (gen pin bar lung de tot sau bearish/bullish engulfing bar). In rest sa ramai pe 4h si daily.
Pin Bar-uri lungi si anume doar cele aflate la extremitatile unui swing. Eu le-as elimina chiar si pe cele care sugereaza continuarea trendului. Bullish/bearish engulfind bar, din nou, doar cele aflate la extremitatile unui swing.
Double bar high, double bar low identice. Daca nu sunt bare consecutive evident apare ca si nivel de S/R pe grafic deci probabil tot intri in trade-ul respectiv cand pretul sparge nivelul.

Daca ai rabdare cu astea 3 pe 4h si pe Daily poti sa ai rezultatele mentionate mai sus.

PS: baga zoom mai puternic cand postezi un grafic, ca sa scoti in evidenta price action pattern-ul care il analizezi.

GL trading.
Vechi 25 iunie 2009, 21:07
Dan's Avatar
Dan Dan e offline
Trader Senior

Dan e pe drumul cel bun
Ce stopuri folosesti pe Daily? Esti constient ca 100 de pipsi nu are valoare pe Daily, si daca merge atat impotriva ta nu inseamna neaparat ca semnalul nu e bun.

Inca ceva, traduieste care inside bars? (dupa 3-4 zile/bare de miscare puternica intr-o directie, iei inside bar-ul si traduiesti spargerea lui)
Mie nu prea imi place pattern-ul, nu il traduiesc deloc, don't know why.
Vechi 25 iunie 2009, 21:09
Dan's Avatar
Dan Dan e offline
Trader Senior

Dan e pe drumul cel bun
INCA ceva, dar poate ma repet...stiu ca am vrut sa postez asta aici dar nu am timp sa caut daca am postat-o la mine in thread.

Legat de trading pe daily. Cica fiul lui James16 traduieste profitabil pe daily. Are 11 ani. Asta spune foarte multe. Anul acesta a luat 6 trade-uri din 9 posibile pe o pereche, toate profitabile parca. Asta spune, dupa mine si dupa multi alti traderi, cat de clar e graficul pe daily, dar si cata rabdare trebuie sa ai.

That's all folks.
Vechi 25 iunie 2009, 21:47
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

daca si un pusti de 11 ani face bani pe forex, atunci aia care nu reusesc sunt vai de mama lor
subscriu la ideile lui Dan, h4 este un minim necesar ptr set-up, insa poti face intrarea pe h1.
Vechi 25 iunie 2009, 21:48
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Am fost intr-o minivacanta de cateva zile (inca mai sunt), si mi-a trecut si mie prin cap sa ii dau pe demo tranzactionare pura de PA in jurul nivelelor S/R, dar strict de pe Daily.
Cu ocazia asta cred ca ma bag si eu si ii dau drumu, bafta!
Vechi 25 iunie 2009, 22:20
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

vad ca Dan cistiga discipoli poate facem o mica secta in cadrul forexului: suntem "talibanii" cu deviza "Just Price Action"
Vechi 26 iunie 2009, 08:51
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Sal baieti.Ieri nu am avut internet nici acasa nici la birou.Tranzactiile merg foarte prost din cauza ca m-am bagat la orice pin,ob..etc.fara nici o analiza.Am vrut sa vad cum functioneaza.Pai nu functioneaza .poate si piata a fost cam dute vino.Am sa iau tranzactii mult mai putine, majoritatea pe Daily cu SL la capatul barii si TP lasat liber.Se vedem ce iese.
Vechi 26 iunie 2009, 18:24
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de Lorant Vezi post
Sal baieti.Ieri nu am avut internet nici acasa nici la birou.Tranzactiile merg foarte prost din cauza ca m-am bagat la orice pin,ob..etc.fara nici o analiza.Am vrut sa vad cum functioneaza.Pai nu functioneaza .poate si piata a fost cam dute vino.Am sa iau tranzactii mult mai putine, majoritatea pe Daily cu SL la capatul barii si TP lasat liber.Se vedem ce iese.
Lorant, oare nu s-ar "inclina" probabilitatile in favoarea ta daca ai considera DOAR PA-urile care apar in zone bine definite de S/R?

Anyway, eu inca nu m-am apucat, sunt in concediu inca, de sapt viitoare incep din nou.

Un weekend fain la toata lumea!
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On