Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Efectele tradingului...

Discuţia "Efectele tradingului..." din forumul Discuţii generale; De pe alt forum luat, postez si aici, poate va identificati, partial sau total. Sau ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 20 aprilie 2009, 20:32
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Lightbulb Efectele tradingului...

De pe alt forum luat, postez si aici, poate va identificati, partial sau total. Sau deloc.

Va rog postati si voi daca aveti vreo opinie despre efectele tradingului asupra traderului.

"If trading is your passion noone can stand between you and a trading career. If you've spent all your free time working on trading and preparing yourself for it, then it's your passion. If you've played around, read a couple of books and think it's for you, then it probably isn't. Professional trading isn't going to be as exciting as your present job. As a discretionary trader your only challenge is to determine the correct market enviornment. The process of figuring risk per-trade, stop placement, and followup action are pre-determined based on the market environment and your firms risk management. The only acceptable reason to trade is for the money. Any other reason will likely be drowned out during your first drawdown. From a emotional standpoint be prepared to have your emotions dulled over time. The longer you trade the less excited you'll become from profitable trades and the less depressed you'll become from losing trades. This will carry over into your relationships with others. You won't feel the great joy from your first child or the deep loss from the passing of a loved one the way others do. Make sure you can live with this dulling as I think it is the greatest downside to profitable trading.

Good luck and welcome to my world."

Sursa: Forums - Advice needed regarding trading career
Vechi 21 aprilie 2009, 12:46
alecssid's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: martie 2009
Locaţie: Londra, U.K.
Posturi: 37
alecssid e pe drumul cel bun
Wow, cand am vazut ditamai citatul, in ghilimele, scris italic si pe deasupra si in engleza, am crezut ca e vreun intelept, vreun guru in trading dar cand am vazut link-ul de la sfarsit mi-am dat seama ca e doar parerea unuia ca mine, probabil. Sincer sa fiu m-a cam descurajat la prima vedere(crezand ca sunt spusele vreunui ''intelept'' pentru ca nu prea ma regasesc acolo dar in ultimele zile, saptamani, nu prea am avut timp de chart-uri, asta neinsemnand ca tradingul nu e pt mine.
Deci, cred in continuare ca in viitor voi putea face ceva ''cash'' din asta, ca atare in curand ma voi pune cu burta pe carte )
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 21 aprilie 2009, 13:13
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de alecssid Vezi post
Deci, cred in continuare ca in viitor voi putea face ceva ''cash'' din asta, ca atare in curand ma voi pune cu burta pe carte )
Asa.
Vechi 21 aprilie 2009, 15:15
Dan's Avatar
Dan Dan e offline
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2008
Posturi: 417
Dan e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la Dan
Sunt de acord cu citatul. Trebuie pasiune, dorinta, tupeu, incredere ca sa fii foarte bun in meseria asta.

Daca ai o perioada proasta sau esti intr-o pasa proasta nu e neaparat adevarat ca tradingul nu e pentru tine, dar pauzele dese sunt necesare si fac minuni cand tradingul devine obositor.

Citat:
From a emotional standpoint be prepared to have your emotions dulled over time.
Foarte adevarat. Si in plus, chiar daca traduim pentru bani, dupa o vreme si dupa ce treci de anumite sume mi se pare imposibil sa nu iti pierzi tot respectul pentru bani. Pentru traderii adevarati asta nu conteaza foarte mult, dar garantat o sa ii deranjeze pe aproape toti oamenii din jurul vostru, pentru ca este un o psihologie si un stil de viata de neinteles pentru majoritatea.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On