Un setup abc tipic cu reversal bar pe final. Din toate punctele de vedere arata bine cu exceptia trendline-ului spart care sta in cale. Dar tot arata bine. O sa il iau asta sau cel de pe eurgbp, sa vad care arata cel mai bine la ora 17:00.
Voi ce parere aveti? sa las pozitia deschisa pina maine?
Max.Acela este un pinbar dar nu are pozitia corecta.uitate pe grafic ca mai sunt pinuri dar alea cam sunt iesite din grafic nu ca asta. Poate merge in sus ,nu stiu,oricum mare lucru nu cred ca se mai intampla azi.Pai daca esti pe profit iesi pt ca si mainei o zi.daca esti pe pierdere si esti necajit deschide o pozitie in sens invers ca sa poti dormi linistit.O inchizi pe acela care e profit peste cateva zile,saptamani....cande se intoarce trendul si recuperezi minusul.
Voi ce parere aveti? sa las pozitia deschisa pina maine?
Max, la intrebarea asta ar tb sa raspunzi singur. Urmand trading plan-ul tau (scris sau nu) ar tb sa stii cum sa procedezi.
In alta ordine de idei, eu am ordin de short sub bara de H4 precedenta, inca nu s-a activat insa.
am inchis pozitia, nu imi place sa se miste piata noaptea sau dimineata devreme iar eu sa dorm. pierderea de poate recupera maine (cu toate ca in general evit vinerea) insa numai daca gasesc A+ altfel stau cuminte si citesc forumul
am un plan trade insa daca intreb ceva o fac doar ca sa aflu si alte pareri, mai avizate decit mine. Asta nu inseamna ca daca voi urma alta parere voi reprosa ceva. eu sunt cel care tine mouse-ul in mina, nu voi
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.