Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Discuţii generale

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

200 SMA

Discuţia "200 SMA" din forumul Discuţii generale; Complet irelevant pt. acest thread, dar decat sa deschid altul...yawn! It's done! 44 de trade-uri ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 06 februarie 2009, 00:44
Dan's Avatar
Dan Dan e offline
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2008
Posturi: 417
Dan e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la Dan
Chart Curve 200 SMA

Complet irelevant pt. acest thread, dar decat sa deschid altul...yawn! It's done!

44 de trade-uri luate dupa niste reguli simple si anume:
Long numai peste 200 SMA, short numai sub 200 SMA. Asta pe time-frame-ul pe care cauti setupul, indiferent de setup!
Higher highs si higher lows (ultimele doua) -> mergem long la primul retracement care ajunge la 200 SMA sau intram short la prima incalcare concomitenta a regulii trendului si 200 SMA,
Idem pentru revers.

Nu le-am ales eu chiar atat de perfect. Dar am avut putin 'noroc' ca in ultimele doua zile a mers struna folosind filtrul asta.

150% in doua zile cu putin abuz = tradus la ~20%-30% folosind risc minim,
44 trade-uri intre 0.3 lots si 1 lot (exagerare mare pentru un cont de 10,000, dar nah...).
Peste de 1000 pipsi.

Postez doar ca sa arat ca se poate, si doar doar se apuca cineva si chiar isi filtreaza tradeurile cumva. Nu va mai chinuiti fratilor cu prostii de indicatoare si luand toate setupurile posibile, filtratile cu niste reguli simple. Va zic doar pentru ca va vreau binele, si va urez multi bani si voua. Hai ca ma intorc la sticla mea de vodka. Eu unul am terminat bine (si drevreme) de tot saptamana asta. Noapte buna

Gross Profit: 15 083.49 Gross Loss: 0.00 Total Net Profit: 15 083.49
Profit Factor: Expected Payoff: 342.81
Absolute Drawdown: 0.00 Maximal Drawdown: 0.00 (0.00%) Relative Drawdown: 0.00% (0.00)

Total Trades: 44 Short Positions (won %): 11 (100.00%) Long Positions (won %): 33 (100.00%)
Profit Trades (% of total): 44 (100.00%) Loss trades (% of total): 0 (0.00%)
Largest profit trade: 1 330.21 loss trade: 0.00
Average profit trade: 342.81 loss trade: 0.00
Maximum consecutive wins ($): 44 (15 083.49) consecutive losses ($): 0 (0.00)
Maximal consecutive profit (count): 15 083.49 (44) consecutive loss (count): 0.00 (0)
Average consecutive wins: 44 consecutive losses: 0

-------------------------------------------------------------------

A observat Cornelius o neconcordanta intre datele postate de mine despre acest cont si contul de la concurs Vamist. Doream doar sa mentionez ca sunt doua conturi separate, nu au nici o legatura in afara de strategia folosita si performantele bune.

Un mic update:

Gross Profit: 20 120.01 Gross Loss: 0.00 Total Net Profit: 20 120.01
Profit Factor: Expected Payoff: 335.33
Absolute Drawdown: 0.00 Maximal Drawdown: 0.00 (0.00%) Relative Drawdown: 0.00% (0.00)

Total Trades: 60 Short Positions (won %): 11 (100.00%) Long Positions (won %): 49 (100.00%)
Profit Trades (% of total): 60 (100.00%) Loss trades (% of total): 0 (0.00%)
Largest profit trade: 1 330.21 loss trade: 0.00
Average profit trade: 335.33 loss trade: 0.00
Maximum consecutive wins ($): 60 (20 120.01) consecutive losses ($): 0 (0.00)
Maximal consecutive profit (count): 20 120.01 (60) consecutive loss (count): 0.00 (0)
Average consecutive wins: 60 consecutive losses: 0
Imagini ataşate (micşorate)
detailedstatement.gif 
Afisari: 109 
Marime: 4.6 KB
ID: 2965  

Last edited by hcristea; 12 august 2009 at 16:20.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 06 februarie 2009, 08:06
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,644
Cornelius e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de Dan Vezi post
Higher highs si higher lows (ultimele doua) -> mergem long la primul retracement care ajunge la 200 SMA sau intram short la prima incalcare concomitenta a regulii trendului si 200 SMA,
Idem pentru revers.
Salutare, Dane! Buna treaba facusi!
Am si eu cateva intrebari la ceea ce ai scris mai sus. In figura pe care am pus-o la intrarea aceea cu un ordin sell stop: este valida? cum stabilesti stop loss-ul, pana la lower high-ul anterior?
200sma.gif 
Afisari: 198 
Marime: 20.3 KB
ID: 2083  
Vechi 06 februarie 2009, 08:56
Catalin's Avatar
Trader

Data înscrierii: aprilie 2008
Posturi: 205
Catalin e pe drumul cel bun
Ma Dane sincer sa fiu ma asteptam ca tu sa nu ai vreun indicator minune....ma asteptam sa faci lucrurile simplu si cam atat.... Super tare frate, eu stiu strategia asta cu 200 SMA de la un tip de la care am cumparat un sistem. Da ai dreptate, eu cel putin am impresia ca cu cati mai multi indocatori am cu atat sunt mai bine ... si iata ca nu e chiar asa....

Toata stima ...

PS: De care SMA?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 06 februarie 2009, 09:02
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Nu va mai chinuiti fratilor cu prostii de indicatoare si luand toate setupurile posibile, filtratile cu niste reguli simple.
Deci doar tradeurile A+
Vechi 06 februarie 2009, 09:20
soso's Avatar
Liquidity Provider

Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de hcristea Vezi post
Deci doar tradeurile A+
Asta a fost revelatia mea din ultima jumatate de an. Incredibil ce diferenta face sa astepti cu rabdare doar tradeurile astea high probability.
Vechi 06 februarie 2009, 09:25
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Citat:
Original postat de Catalin Vezi post
De care SMA?

200 SMA - simple moving average, deci o medie mobila simpla aplicata pe 200 de perioade.
Vechi 06 februarie 2009, 09:41
Catalin's Avatar
Trader

La asta m-am referit
care.jpg 
Afisari: 89 
Marime: 23.1 KB
ID: 2094  
Vechi 06 februarie 2009, 09:47
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Aha, pai nu ai pus intrebarea cum trebuie... Trebuia sa intrebi unde se aplica?
In opinia mea, dat fiind faptul ca e pe de 200 de perioade, nu prea are importanta. Prin bifarea diferitelor optiuni nu se face decat o translatie in sus sau jos a mediei. Eu folosesc (H+L)/2, adica aplicata la median price.
Vechi 06 februarie 2009, 10:35
Catalin's Avatar
Trader

E mare direfenta?
Vechi 06 februarie 2009, 13:56
Dan's Avatar
Dan Dan e offline
Trader Senior

Dan e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de Catalin Vezi post
E mare diferenta?
Diferenta este foarte mica chiar si intre 200 SMA si 200 Exponential Moving Average pe TFurile mici. Doar pe TF mare sunt cateodata 100 - 200 pipsi diferenta.

Citat:
Citat:
Deci doar tradeurile A+
Asta a fost revelatia mea din ultima jumatate de an. Incredibil ce diferenta face sa astepti cu rabdare doar tradeurile astea high probability.
Ma bucur sa aud. Daca iei numai tradeurile A+ nu ai absolut nimic de pierdut. Pentru multi asta e cel mai greu de inteles, statul afara din piata.

Last edited by hcristea; 02 iunie 2009 at 20:48.
Vechi 06 februarie 2009, 14:06
soso's Avatar
Liquidity Provider

Foarte relevanta analiza ta de pe graficul postat de Cornelius!

Ma gandeam la exit-uri, adica am vazut ca nu prea ai pierderi, ceea ce ma face sa concluzionez ca scalezi afara din pozitie cat de repede poti?

Ce zici sa mai postezi din cand in cand setupuri cand le vezi live? Cred ca toata lumea ar vrea sa vada cum gestionezi tradeurile
Vechi 06 februarie 2009, 14:24
Catalin's Avatar
Trader

Eu cred ca metoda asta este cea mai simpla si mai practica metoda pe care am vazut-o ever intr-un an de zile de testat o gramada de balarii....

Cred ca am un video cu explicatia aici sau undeva in directorul asta
Vechi 06 februarie 2009, 14:28
Dan's Avatar
Dan Dan e offline
Trader Senior

Dan e pe drumul cel bun
Smile

Dupa ce un trade merge pe profit si pe grafic totul arata bine, mut stop loss-ul ca trade-ul sa ramana in profit orice ar fi. Ori il mut manual ori pun trailing stop loss. Eu nu ma pot abtine sa nu chicotesc cand vad 20 de stop loss-uri pe history, si toate au facut profit.

*asta pe 1h, 4h, daily unde tintesc 100 - 500 pipsi. Pe 15-30 de minute, cum este si graficul lui Cornelius, incerc sa iau take profit rapid, 25 - 50 pips.

Un proiect la care am inceput sa ma gandesc si pe care sper sa il incep anul acesta (in cateva luni) este sa sa imi fac un site pe care sa postez accesul la un cont real forex, de cateva mii. Scopul va fi sa iau doar trade-uri A, A+; 20-25% profit pe luna si sa fie la peste 1000% profit dupa un an. O parte din trade-uri explicate pe site, alta parte pe fxtrader.ro

Proiect de durata lunga, dar eu m-as incumeta la asa ceva. Decat sa postez setupurile, mai bine vedeti tradeurile live si le explicam impreuna dupa aceea.

Last edited by hcristea; 02 iunie 2009 at 20:48.
Vechi 06 februarie 2009, 14:34
soso's Avatar
Liquidity Provider

Citat:
Un proiect la care am inceput sa ma gandesc si pe care sper sa il incep anul acesta (in cateva luni) este sa sa imi fac un site pe care sa postez accesul la un cont real forex, de cateva mii. Scopul va fi sa iau doar trade-uri A, A+; 20-25% profit pe luna si sa fie la peste 1000% profit dupa un an. O parte din trade-uri explicate pe site, alta parte pe fxtrader.ro

Proiect de durata lunga, dar eu m-as incumeta la asa ceva. Decat sa postez setupurile, mai bine vedeti tradeurile live si le explicam impreuna dupa aceea.
Foarte tare idea Dan de-abia astept sa o vad implementata. Apropo, daca crezi ca te pot ajuta cu ceva pe fxtrader.ro pt idea asta da-mi de stire.

Uite inca o idee ar fi videos, e mai dificil dar eu zic ca se merita.
Vechi 06 februarie 2009, 14:39
Catalin's Avatar
Trader

Am o intrebare.....Intri cand atinge linia sau dupa ce s-a inchis o lumanare dincolo de linie ?... ca asta nu reusesc sa inteleg
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On