Am pus si Daily sa se vada nivelul care a oprit pretul, e o confluenta de s/r si retragerea 62 din miscarea in sus.
Pe 4H avem un Reversal Bar, a fost o respingere clara zic eu. Trade-ul nu e A+ dpdv al meu, intru cu jumate din pozitie. Nu e A+ pt ca nivelul de pe Daily a fost testat acum a 3-a oara si e posibil sa cedeze in curand. La fel pe Daily miscarea in sus e clar corectiva, dar nu pun prea mare greutate pt ca ma orientez doar pe 4H la fel si targeturile.
LONG 1.5870 cu SL 1.5745 si TP final 1.66.
As prefera sa faca revers de la suportul din analiza precedenta sa fiu mai sigur de long.Oricum daca trece de rezistenta(1.5760) ma bag long.Nivelul C 100 arata bine ...pentru short (Continuare de trend )Cine vine cu mine ?
Inca nu am prins nici un trade pe acesta.E cam aceeasi treaba ca la USDCAD numai ca valurile sunt mai clare.Pe H4 arata reversal dar astept pinul pe Daily....cred ca e mai sigur.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.