a fost ca tine. avem maxim in 0.882, ppz foarte important insa, ce pare sa tine. Acum insa chiar merita intrat short pana 0.867 macar. desi timpul de dezvoltare s-ar putea sa fie cam maricel cred ca in acesti 120-150 pipsi care se pot realiza pe aceasta pereche. Cel mai important "trigger" este intoarcerea "de la lupta" a euro care pare a se uita foarte pesimist in jos dupa problemele spania&portugalia. Nici lira nu-i mai happy, dar mai degraba la lira am observat o corectie fata de optimismul supra-evaluat. Pentru lira, mizez, deci, pe un trend multi-week long. 1.575 va tine cel mai sigur. asa zic eu
Asta mi se pare cel mai interesant in momentul asta. Septembrie bearish, atinge TL-ul, Octombrie bounce in sus dar inchide jos. Noiembrie pare ca in sfarsit cedeaza.
Daca pica s-ar putea sa pice rau. Atunci inseamna ca Euro o sa pice rau. Relativ la USD & GBP.
Chart-ul e monthly dar de mult il urmaresc. Sa vedem cum continua...
"Tara ne-a facut onoarea sa ne puna pe umeri tresele. Sa nu o dezamagim" - sublocotenent Ciutea din Armata Regala Romana, detinut in lagarul sovietic de la Oranki,1945 http://blog.procese-avocat.ro/
Alternativa long term bullish pe Weekly. Daca trendline-ul bearish ce se intinde din 2008 a fost semnificativ atunci wegde-ul de acum nu face decat sa il confirme.
Scenariul cu monthly bearish nu imi mai place, cand a spart low-ul ultimelor doua luni ma asteptam la picaj adevarat. Dar cum nu a fost...
"Tara ne-a facut onoarea sa ne puna pe umeri tresele. Sa nu o dezamagim" - sublocotenent Ciutea din Armata Regala Romana, detinut in lagarul sovietic de la Oranki,1945 http://blog.procese-avocat.ro/
Dupa ce s-a consolidat 10 saptamani sub forma unui Flag lasa impresia ca cedeaza. Daca e asa atunci imi pare ca o sa pice rau. Si atunci de ce sa nu profitam!
W1 : avem respingere din linia superioara a canalului cu IB, iar in aceasta saptamana se contureaza un BEOB
H4 : as astepta confirmarea spargerii clare la 0.83 BRN, si totodata a bazei inferioare a patternului H&S.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.