E la trendline, s-ar putea să ţină. S-ar putea să avem un long, dar mic
Ultimul swing are un momentum bearish foarte mare comparativ cu cel bulish. S-ar putea să fie prima undă dintr-un trend descendent şi să urmeze o corectie acum, după care o unda bearish iar.
Dar, presupun ca nici nu macar nu esti short in momentul de fata, asa ca sugestia se reduce la cumpara la primul semnal long, care realmente inca nu a aparut pe grafic. Este posibil, dar de ce sa dam cu moneda in loc sa asteptam un semnal real?
Analiza mea e la fel de clara ca si cea a lui babanu.
A mea zicea cam asa: primul semnal long, care realmente inca nu a aparut pe grafic. Foarte simplu, asa-i?
Citat:
Din ce-am inteles eu din postarea lui Babanu, ca el deja are un semnal de long conform analizei lui
Sa fie un long mic? intrebare pusa la un trendline, inainte ca pretul sa reactioneze cumva.
Aia e analiza? Aveam chef sa fiu rautacios dar ma abtin.
Da, intr-adevar poate nu e una dintre cele mai concise si elaborate analize, dar este o opinie, care bineinteles (oricat de mult ar suna ca un cliseu) trebuie respectata. Asa ca, nu ar fi trebuit sa-ti doresti sa fii rautacios.
Ok, deci am inteles: pe paritatea asta conform analizei tale, se recomanda statul pe margine.
Incerc sa promovez o mentalitate mai corecta de trading, care lipseste cu desavarsire la majoritatea chiar si dupa ani de zile de asa zis trading. Eu zic ca e pretty fucked up ignoranta asta, dar daca voua va place si va merge bine cu ea, bafta in continuare.
Nimeni nu a tras concluzia ca ai vrea sa-ti promovezi sistemul de trading. Cu siguranta eu unul, nu! Nu as fi vrut decat sa faci ceea ce ai facut foarte bine si pana acum: sa pui niste grafice cu analiza ta. Atata tot!
Nu-mi dau seama exact care e motivul descarcarii tale si nu mi se pare corect sa acuzi pe cineva de ignoranta, mai ales ca motivul principal pentru care suntem prezenti pe acest forum este tocmai acesta, lipsa ignorantei! Daca am fi fost niste ignoranti, atunci poate ca am fi facut bani de unii singuri sau poate i-am fi pierdut, tot de unii singuri. Suntem aici sa discutam si sa ne impartasim ideile, iar daca putem sa ne ajutam, cu atat mai bine!
Last edited by Cornelius; 11 ianuarie 2009 at 15:35.
Apropo, eu nu imi promovez sistemul de trading, nu aici trag.
Incerc sa promovez o mentalitate mai corecta de trading, care lipseste cu desavarsire la majoritatea chiar si dupa ani de zile de asa zis trading. Eu zic ca e pretty fucked up ignoranta asta, dar daca voua va place si va merge bine cu ea, bafta in continuare.
Asta era add-on separat, fara legatura cu thread-ul asta si practic imi explicam descarcarea.
Salut Dan.
Daca m-am intrebat, e clar ca nu am luat nicio decizie.
"Aia e analiza?". "Aia" e o analiza. Daca nu folosesc indicatorii tai, nu inseamna ca nu e o analiza. Daca am afirmat ceva, am atasat si o imagine cu argumentul la ceea ce gandesc.
"long mic?" Scuze ca nu am dezvoltat, long mic la mine inseamna o corectie la coborare.
Eu doar imi spun opinia mea cum o vad eu. Nu vreau sa ma dau interesant nici pe aici si nici pe altundeva. Daca imi urmaresti posturile, am precizat in ele si cand am intrat si cand am iesit si cand am facut profit si cand am pierdut si mi-am argumentat intrarile cu imagini. Asta e opinia mea in cazul de fatza. EURGRB se pregateste de un long(in opinia mea, ma repet). Nu te obliga nimeni sa iei de bun ce zic eu.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.