Discuţia "Alte perechi - Analiza" din forumul Discuţii generale; Citat:
Original postat de maxu08
am netul prost si pina vad filmul imi expira contul
...
am netul prost si pina vad filmul imi expira contul
bagati o explicatie ptr cei ca mine
Foloseste range-ul de consolidare din timpul noptii (daca face range). Considera doar range-urile care se formeaza in zona high-ului sau low-ului din ziua precendenta si ia directia pe trendul zilei precendente. Adica daca consolidarea se formeaza in zona high-ului zilei precedente inseamna ca ziua precendenta e bullish si ia doar breakout pe bull.
__________________ Trading truism: Your degree of frustration in a trade is proportional to the degree you were attached to an expectation.
ok. in general consolidarea incepe dupa inchiderea Londrei si pina la deschidere. Sydney si Tokyo rar fac trenduri bune in cursul noptii. am incercat un break out mergind pe tokyo dar m-am plictisit, nici macar JPY nu este interesant
Trebuie o analiza mai detaliata.Doar Patternul abc nu ajunge.Uitate si de pe FF threadul lui James 16 a disparut din cauza volatilitatii nu mai functioneaza nici pin urile in majoritatea cazurilor.Metoda ce mai sigura care mai da randament pe intraday sunt breakout urile.
Trebuie o analiza mai detaliata.Doar Patternul abc nu ajunge.Uitate si de pe FF threadul lui James 16 a disparut din cauza volatilitatii nu mai functioneaza nici pin urile in majoritatea cazurilor.Metoda ce mai sigura care mai da randament pe intraday sunt breakout urile.
Ce fel de break-uri? Cu atat mai mult pentru break-uri ai nevoie de o volatilitate mai mare. Mai ales ca in ultimele luni volatilitatea e in scadere. Deci, pe ce timeframe folosesti tu break-urile?
Asta nu a fost setup ABC, era cum tranzactionam inainte. Oricum, asa e o analiza mai atenta se vedea clar ca era consolidare mai mult decat trend.
__________________ Trading truism: Your degree of frustration in a trade is proportional to the degree you were attached to an expectation.
Lol acum vad ce am scris.Soso incearca sa numeri si tu pe H1 si H4. valurile EW.Nu trebuie sa puste pe saptamani intregi ,ma intereseaza 1,2 zile inainte si 1,2 zile predictie.Poate ajungem la un numitor comun.Eu degeaba le postez daca nu am nici o reactie.(ma refer la contre mai ales).Cand gresesc, vad abia dupa cand o iau in freza.
Lol acum vad ce am scris.Soso incearca sa numeri si tu pe H1 si H4. valurile EW.Nu trebuie sa puste pe saptamani intregi ,ma intereseaza 1,2 zile inainte si 1,2 zile predictie.Poate ajungem la un numitor comun.Eu degeaba le postez daca nu am nici o reactie.(ma refer la contre mai ales).Cand gresesc, vad abia dupa cand o iau in freza.
Nu am nimic clar aici pe H1 sau pe H4. Swingul in sus arata corectiv iar in jos inca nu imi dau seama. Zic ca nu imi e clar pentru pentru ca desi sunt mai mult numaratori (ca de obieci de altfel) nici una nu imi sare in ochi sa zic ca ar fi mai probabila.
Cand te intereseaza o numaratoare si mai vrei o parere zi-mi, eu nu mai postez numaratori pentru ca personal cred ca nu ma ajuta. Ma uit la EW-ul meu simplificat fara numaratori ca un fel de matrix.
Ok, uite asa vad eu acum EURCAD H4 ca si EW. Suntem in unda 5 din unda 3/C de grad mai mare. Am avut un ABC frumos ca si unda 4 si daca il luam azi prindeam unda 5 asta mare. Dar asta e, de obicei urmaresc ABC-urile din unda 2.
Dupa mine e bine sa ne ocupam de majore.Se misca cat de cat independent.Celalalte sunt cam legate cu astea..Toata treaba e sa prindem impulsurile.Eu sunt multumit daca prind si de la mijloc .Pe H1 poa sa fie intrare de 50 - 200 de pipsi.Ajunge si asta nu trebuie cautat balena in borcan.
Numaratoarea e ok.Eu am facut numaratoarea mea fara sa am in fata postul tau.Sunt curios daca pusca...
Am marcat cu patrat zona unde ar trebui cautata intrarea.Cea mai sigura intrare ar fi fost break ul la unda 1.Unda 4 e faina cu un abc si intoarcere exact la limita .Astea sunt cele mai bune corectii pt ca iti confirma ca faci bine cea ce faci.Intrare la break de trendline asi fi luat pt 5.Mai ramane de ghicit cand se termina 5 ul.Pai se termina la un minim care sunt marcate.Nu stiu daca ajunge pana jos pt ca e in divergenta.Deci cu un pic de atentie la detalii si intrari pe impulsuri se pot face ceva banuti.Numai tre sa ne punem de acord cu o analiza cat mai simpla si clara daca se poate
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.