Trendul e down pe TF-urile mari, me Monthly se vede cum a ricoast din 13500.
Daily a fost un SS, l-am ratat, acum ma uit pe H4 si astept price action de confirmare la 13400. Avem TL break, Ret 38/50, Round Number... ce mai, tot tacamu.
O saptamana profitabila la toata lumea!
__________________ Trading truism: Your degree of frustration in a trade is proportional to the degree you were attached to an expectation.
cele mai bune TF-uri de analiza pe un sistem de tranzactionare bazat pe candlestick pattern sunt weekly/monthly pe trend si H1,M30 si 15 pt. intrari.....pe restul tf-urilor sunt diferente de forma a lumanarilor datorita fusului orar ....un sfat care l-am primit cu ceva vreme in urma de la un trader adevarat pt. care am toata admiratia
cele mai bune TF-uri de analiza pe un sistem de tranzactionare bazat pe candlestick pattern sunt weekly/monthly pe trend si H1,M30 si 15 pt. intrari.....pe restul tf-urilor sunt diferente de forma a lumanarilor datorita fusului orar ....un sfat care l-am primit cu ceva vreme in urma de la un trader adevarat pt. care am toata admiratia
Pe tf-urile neinfluentate de fusul orar toti traderii vad acelasi lucru intradevar. Dar mesajul din spatele lumanarilor e acelasi indiferent de tf, cel putin asa il vad eu.
__________________ Trading truism: Your degree of frustration in a trade is proportional to the degree you were attached to an expectation.
da,corect ceea ce spui.....vroiam numai sa mentionez ca pot fi diferente mari in forma lumanarilor precum si in determinarea S/R si TL-urilor ce pot duce la interpretari si decizii diferite,in special pt. cei care fac i-day
All Your Pips Are Belong To Us!
Long Term Trend: Atat pe Weekly cat si pe Monthly trendul e bearish, lucru confirmat si de pret care e sub EMA 20/50. August a fost a 3-a luna in care pretul nu a reusit sa inchida sub 1.35 ceea ce confirma rezistenta de la acest nivel.
Daily: Saptamana trecuta cumparatorii au avut mai multe tentative de a duce pretul peste 1.35 dar nu au reusit sa inchida decisiv peste el. Vineri a a spart trendline-ul care sustinea miscatea acendenta si inchis ca si BEEB sub trendline.
SHORT sub lumanarea de vineri, TP1 la 1.3 restul la 1.25.
Un setup se conturează la orizont... GBPCAD - SHORT
De ce mi se pare mie că-i de SHORT? Păi pentru că...
Monthly (Big Boss): se află într-un trend bearish de ceva vreme şi pretul tocmai a lovit R de la 1.64 şi s-a întors.
Weekly (Boss): Preţul a lovit Rezistenţa Boss-ului de la 1.65. Număr rotund deasupra căruia nu a reuşit să închidă. Lumânarea de săptămâna trecuta a spart TL-ul imediat şi a validat doji-ul anterior ca şi swing high. Weekly w pregătit să o ia către 1.55.
Daily (Worker): Se conformează ordinelor Boss-ului şi a pus un LL, azi R workerului de la 1.62 i-a respins pe cumpărători. Ema-urile incep să se propie şi sa se intoarcă in jos semnalând bearish momentum.
Acum avem un SS DAR trebuie văzut cum arată lumânarea la inchiderea NY. Deocamdată aştept câteva ore.
All Your Pips Are Belong To Us!
Analiza mea tehnica D1/W1 forex 11 septembrie 2010 se poate viziona aici sau in acest loc
Vizionare placuta!
oltciter bravo pentru ce faci... urmaresc si pe alt forum AT facut de tine, incerc sa aplic tehnica de tranzactionare pe care o utilizezi in trading... as spune ca merge
Analiza mea tehnica D1/W1 forex 11 septembrie 2010 se poate viziona aici sau in acest loc
Vizionare placuta!
Olciter,
în primul rând bun venit!
În al 2-lea rând, felicitări pt analiza de sfârşit de săptămână M-am uitat pe sărite, filmul fiind destul de lung şi eu tocmai am ajuns acasă de la o nuntă (apropo, am ajuns la partea în care ziceai că şi tu dai din nunţi in nunţi), dar am să-l revăd.
Am observat că tranzacţionezi Price Action (j16 style). Şi eu am cam aceeaşi metodă de tranzacţionare folosind PA la nivele de SR şi două ema-uri şi entry-uri de pe Daily doar. Destul de naked oricum.
Dacă doreşti, îţi poţi deschide propriul thread unde îţi poţi publica video-urile şi/sau metoda de tranzacţionare.
Numai bine!
Last edited by hcristea; 12 septembrie 2010 at 01:55.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.