inafara unor teste pe care le fac pe un demo incercind sa gasesc o varianta buna ptr un basket trading nu mai fac nimic pe real luna asta. toti traderii sunt in vacanta, bancile asteapta politica monetara din toamna si inceputul noului an fiscal, in USA se pregatesc rapoartele celor de pe NYSE ptr ca se termina anul fiscal, asa ca iau si eu o pauza.
este mai relaxant sa joc pe un demo
Foarte bine maxu, pauzele sunt necesare, mi-ai dat o idee buna, oricum era timpul sa iau o pauza. August e luna de concediu si nu cred ca o sa avem trenduri sustinute, cel putin de pe Daily in sus.
Apropo cand definitivezi ceva legat de basket trading da detalii si pe forum, si eu sunt interesant.
__________________ Trading truism: Your degree of frustration in a trade is proportional to the degree you were attached to an expectation.
am atasat un fiser pdf T101 rules (sper ca am facut-o corect) cu sistemul.
Nu incercati pe real pina nu sunteti sigut de el ptr ca poate minca 1k euro / ora,
eu stiu ce vorbesc este adevarat ca va poate face si sa cistigati banii astia tot intr-o ora
sincer, dupa ce reusesti sa faci intr-o zi mii de pipsi (vorbesc din experienta, nu din auzite) nu iti mai vine sa te uiti la un amarit de S/R si sa speri ca poate cistigi 100 pipsi cind se sparge rezistenta. insa si reversul este pe masura cistigului. eu inca incerc sa-l stapinesc astfel incit sa eliminim cit mai mult din erori deoarece toate pierderile mele au venit din erori proprii si nu din cauza sistemului.
c'mon, incearca macar pe un demo. azi am facut 500 pipsi in 2 ore. am inchis tot si m-am apucat de treaba avocateasca care nu imi aduce atitia bani intr-un timp asa de scurt
Din ce-am vazut in document, se intra cu 0.1 loturi pentru fiecare paritate la un cont de 100.000. Deci, asta inseamna 0.01 loturi la 10.000. Maxu, in conditiile astea, imi vine greu sa cred ca se poate face 1000 de euro intr-o singura ora.
S-a mai incercat pe acest forum anul trecut sa studiem o strategie preluata de pe forexfactory si nu a avut succes acolo. Mi se pare ca thread-ul a fost redeschis acolo, dar din ce tin eu minte o gramada de oamenii au pierdut foarte mult tranzactionand asa.
eu joc cu 0.1 si chiar se face. iti dai seama ca nu am interes sa fac reclama sau altceva de genul asta, vorbesc numai din experienta proprie. este adevarat ca poti pierde banii in no time si de aceea am avertizat ca nu merita pe un cont real pina nu esti sigur de metoda insa crede-ma ca se pot face banii astia / sau se pot pierde.
gindeste-te ca daca ai o crestere de 10 pipsi (in medie) la fiecare pereche intr-un minut ai deja un plus de 140 pipsi. Incearca sa deschizi toate 14 perechi, lot de 0.1 pe un demo si ai sa vezi ce repede variaza suma din cont.
de regula eu reusesc o medie de 200-300 pipsi in 1-2 ore de la deschiderea pozitiilor si apoi inchid deoarece am vazut si zile in care am avut variatie de la +1000 pipsi la -200 asa ca.... este o metoda ff puternica si deci extrem de riscanta insa daca nu aveti ce face intr-o zi de pauza merita studiata.Cam asta o sa fac in August
Ai un cont de 100k? Nu cred...
Asadar, riscul este mare... M-am convins din propria-mi experienta ca nu sunt bune aceste variatii mari in sus sau in jos. Este doar o chestiune de timp pana cand nu prinzi o variatie continua... in jos. Ai grija!
M-am apucat sa testez pe demo London Rush... Apropo, m-am inscris in faza 3 a concursului de la Bulbrokers si acolo testez strategia asta... pentru un pic de miza... Astazi am avut un stop loss. London Rush abordeaza toate paritatile pe GBP.
De asemenea imi place strategia de breakout a lui Phil Newton: link-ul. Tin in continuare legatura si cu Alex Samant, el are o strategie de breakout pe 1H cu trail pe 5m asemanatoare cu cea a lui Phil Newton, break&pullback.
Cel mai bun break out pe care l-am testat live este 4h break out. pui buystop si sellstop +30 pipsi buffer la prima candela pe 4h (ora 0 - 4 AM). din cauza asta eu o prefer pe ultima candela din ziua de vineri si tii pozitia deschisa toata saptamina sau pina atinge S/R sau 4Xcandela de referinta (aici eu iau in calcul prima candela pe 4h a saptaminii). Merita numai ptr perechi JPY din cauza ca aici este un trend puternic, deocamdata.
Pe GBPJPY - in ultimele 3 saptamini am facut 720 pipsi, asta ca si exemplu. se poate si mai bine insa si mai rau
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.