Discuţia "Reguli si indicatii de analiza Elliot Wave" din forumul Discuţii generale; Citat:
Original postat de soso
Da harif, buna numaratoare a miscatii de 5 unde, daca ...
Da harif, buna numaratoare a miscatii de 5 unde, daca e sa ma uit acum asa fi facut si eu.
In schimb in miscarea bullish unda mare (2) mi se pare complet disproportionata adica e prea mica in pret si timp, de ex unda iv dinaintea ei e mai mare mai ales in timp si ca pret tot pe-acolo. In rest pare ok...
Mersi de ajutor!
Exact asta mi-a sarit in ochi si mie . "In rest pare ok..."
Salut
de ceva timp incerc să intru în esenta teoriei Elliott.
rog sa va dati cu parerea pe marginea acestui grafic,.... cat de departe sunt, si cat mai am de studiat,
(sunt imun la orice critica .... asha ca va rog sa criticati cat mai ''dur''
Eu ma refeream la utilizarea fibo time in analiza graficelor cu teoria Elliot. Foarte putini elliotisti care umplu forumurile cu asa -zise analize elliot includ si prezinta in acele analize si factorul timp . Or paternurile elliot fara timp sunt aberatii .In analiza unui chart dpdvd al teoriei elliot un patern trebuie analizat atat dpdvd al proportiei atat ca pret cat si ca timp . si asa se diferentiaz gradele .E mai complicat de exprimat la ora asta , dar sper ca m-am facut inteles. In lipsa timpului lipseste armonia , totul e praf ,e joaca de copii.
Last edited by merlyn; 19 decembrie 2010 at 19:46.
la moment studiez pe Voznii...in publicatiile dinsului sunt destule exemple pentru a intelege despre ce se vorbeste, insa nu am intilnit nici un caz in care sa faca referire la timp
ce autori recomandati?
merci, o sa ma apuc mai serios de studiat aceasta teorie, mu am mult timp de cand am inceput, dar am facut o mica concluzie, cel care detine macar 75% din aceasta teorie... se poate elibera de la serviciu
Last edited by papanasergiu; 20 decembrie 2010 at 11:00.
sal...personal,as merge pe varianta asta la o analiza mai in detaliu a graficului tau de mai sus.....unda/valul iii din 3 pe grafiul tau este cel mai scurt din structura,ceea ce nu-i bine....bafta la studiu
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.