mare ciudatenie...
s-a publicat balanta comerciala la franc pozitiva si toti cumpara dolari pe vanzare de franc.
aceasta pereche a lovit astazi toate celelalte perechi, cel putin gbpusd e criminala cu cea mai mare cadere.
mare ciudatenie...
s-a publicat balanta comerciala la franc pozitiva si toti cumpara dolari pe vanzare de franc.
aceasta pereche a lovit astazi toate celelalte perechi, cel putin gbpusd e criminala cu cea mai mare cadere.
Eu am ieşit ieri la 1.9818 Inca ieri mi-sa părut suspect(Vorbeam de GBP)
Oricum eu tratez totul ca o corecţie
Am avut un început de săptămână greu...L-am auzit pe Bernanke, Trishet, procent la dobânda a EU, GB .....piaţa încordata , dar pana la urma a arătat ce vrea
Raman BEARish cu target 1.0200 pentru inceput
P.S. din cauza GBP/CHF si EUR/CHF Lira si EURO v-or verge mai încet , sau CHF v-a sparge totul in fata
Postez aici pentru ca nu se incadreaza in ABC (e o corectie complexa care daca incerci sa o numeri te doare capu) dar e un setup de R:R foarte mare daca probabilitatea se adevereste.
Pe Daily prim impuls, urmat de o corectie complexa care a la final a facut breakout in jos pe directia impulsului dupa care inca o corectie complex la breakout (vizibila pe H4).
Am intrat short cu stop deasupra, daca ajunge pe la 1.07 incep sa fac trail strans in rest nu-l ating eventual la BE cand ajunge pe 2-3R.
Am spart in jos trendline-ul care a suportat miscarea corectiva in sus si acum pare ca urmeaza testarea de dupa break. Daca intervine un setup abc sau o bara sugestiva (Pin Bar) o sa adaug inca o pozitie la campanie.
N-am mai apucat sa adaug dar rezultatul e cel asteptat. Desi pe H4 se vede ca deja a luat-o mult in jos (e undeva pe la 3R acum) ce caut e sa stau cu trendul de pe Daily. Primul target unde o sa incep un trail mai strans se afla abia pe la 1.07 adica la vreo 800 de pipsi in jos. Singura lucru care il fac acum e sa mut la BE.
The essence is the idea of learning to be comfortable with the uncomfortable.
N-a durat mult si setupul a fost invalidat. Uitandu-ma pe Daily cred ca e posibil ca aceasta miscare descendenta sa fie prima unda impulsiva in jos dintr-un bear trend lung.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.