Brokeri cu timpi mici de executie a ordinelor Discuţia "Brokeri cu timpi mici de executie a ordinelor" din forumul Discuţii generale; Mircea, Admiral Market cat de repede se misca pe real in plasarea ordinelor? Sub 1 ... |
 |
|

28 decembrie 2011, 22:27
|
 |
K.I.S.S.
|
|
Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,644
|
|
|
Brokeri cu timpi mici de executie a ordinelor
Mircea, Admiral Market cat de repede se misca pe real in plasarea ordinelor? Sub 1 secunda?

28 decembrie 2011, 22:35
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
|
Brokeri cu timpi mici de executie a ordinelor
In ultima luna am testat pe demo o metoda care este extrem de profitabila. Insa necesita utilizarea simultana a mai multor brokeri cu timpi de executie foarte mici a ordinelor (mai mici de o secunda), cu slip mic si spreaduri cat mai mici. Ce brokeri de acest tip ati folosit pe real?
Last edited by Cornelius; 28 decembrie 2011 at 23:09.
|

28 decembrie 2011, 23:34
|
 |
Master Trader
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2011
Posturi: 1,017
|
|
|
Cred ca 0,1 sec. la Admiral si 0,05 la IBFX.
- Undeva am citit valorile astea, da` nu mai stiu unde !.

29 decembrie 2011, 11:16
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
|
Cu IBFX am o anumita experienta cu ei. Ma deranjeaza spread-ul lor de asa-zis sub 2 pipsi. 80% din timp e 2.2 si 20% din timp e 1.8.
La Admiral cat de deranjante sunt requote-ul si slippage-ul? Retragerile si depunerile merg rapid?
Asa cum spuneam am nevoie de brokeri rapizi in executie, slippage mic, spread mic, requote-uri rare. Nu fac scalping, ci hedging intre 2 brokeri. Am indentificat un soft care cauta diferentele de cotatii intre mai multi brokeri si atunci cand gaseste 2 brokeri cu diferente mai mari de cativa pipsi pentru momente scurte de timp, trimite automat un ordin de sell la un broker si un ordin de buy la celalalt. Pe demo, am reusit sa fac 350 de pipsi in 2 ore si jumatate. Riscurile sunt minime si sunt date doar de diferite considerente tehnice (viteza conexiunii, stabilitatea serverelor brokerilor etc.)

29 decembrie 2011, 12:51
|
 |
Master Trader
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2011
Posturi: 1,017
|
|
Greu de gasit asa cum vrei tu, dar sa ii luam pe rind.
- La IBFX, da, spread-ul e asa cum spui, dar ai viteza mare de executie.
- La Admiral, probleme cu requote si slippage, rar de tot, e drept ca eu intru prin PO, de obicei.
- Retrageri si depuneri, f. rapid, citeva ore , daca le faci prin Click banking, la amindoi. Poti sa deschizi cont ForexPro, la Admiral, e ECN-NDD, spread de 0,1.
-Dar, de ce nu ii folosesti pe cei doi, de pe demo ? . Zici ca faci profit rapid .
-Ar mai fi FXCM, pe care l-am incercat eu, dar e spread-ul la ei, si nu e MT4 , altfel, f.buni .

29 decembrie 2011, 15:05
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
Pe demo am utilizat doar IBFX AU si alti brokeri. Admiral inca nu i-am testat. Rezultatele foarte bune au inceput sa apara dupa ce-am introdus intre brokerii testati, Alpari UK. Din acel moment Alpari aparea mereu in tranzactiile de hedging. Cumva, cotatiile lor sunt sensibil diferite de cotatiile altor brokeri in momentele de volatilitate. Problema cu Alpari, de fapt problemele cu Alpari UK sunt urmatoarele: multe review-uri negative despre ei atat pe forexpeacearmy cat si pe alte site-uri, conditiile de demo sunt echivalente cu conditiile pentru un cont pro pe care-l poti deschide doar cu minim 20k de dolari. De aceea, acum caut cat mai multi brokeri pe care sa-i testez de la anul. Pana acum, in urma sapaturilor o sa continui sa testez cu: Bulbrokers, Vantage FX, Exeness, Roboforex, Forex.com, FinFx, IronFx, IBFX AU. Si cred ca si Admiral.

02 ianuarie 2012, 23:14
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
Ar mai fi Exness, cu timpi de executie de 0.1 secunde. Cel putin asa spun ei. Insa sunt din Rusia. Are cineva experienta cu brokerii din Rusia? Tovarasi traderi din Republica Moldova, ce spuneti? 
https://www.exness.com/

03 ianuarie 2012, 08:54
|
 |
Trader Senior
|
|
Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
|
|
Citat:
Original postat de Cornelius
Ar mai fi Exness, cu timpi de executie de 0.1 secunde. Cel putin asa spun ei. Insa sunt din Rusia. Are cineva experienta cu brokerii din Rusia? Tovarasi traderi din Republica Moldova, ce spuneti? 
https://www.exness.com/
|
Tovarasii au plecat inca de prin '90, asa ca au trecut toti la "Domni"
Nu te-as sfatui sa deschizi cont real la ei, pe forumuri rusesti sunt prea multe comentarii negative in adresa acestui broker. Sunt licentiati de o zona offshore. Ma bine nu risca cu ei!!
Daca spuneai in ce consta noua ta strategie poate te ajutam si noi cu mai mult interes

03 ianuarie 2012, 16:31
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
Citat:
Original postat de papanasergiu
Tovarasii au plecat inca de prin '90, asa ca au trecut toti la "Domni"
Nu te-as sfatui sa deschizi cont real la ei, pe forumuri rusesti sunt prea multe comentarii negative in adresa acestui broker. Sunt licentiati de o zona offshore. Ma bine nu risca cu ei!!
Daca spuneai in ce consta noua ta strategie poate te ajutam si noi cu mai mult interes 
|
www.hedging.ro

03 ianuarie 2012, 19:45
|
 |
Ghost Trader
|
|
Data înscrierii: iulie 2008
Locaţie: Miercurea Ciuc
Posturi: 226
|
|
Citat:
www.hedging.ro
|
Te apuca plansul....pe real trebuie sa deschizi vreo 6 conturi la brokeri diferiti care au MT4, se foloseste un expert si platforma hedge 4. Nu am rabdare sa o incerc nici macar pe demo. Poate incearca cineva si imi spune si mie

03 ianuarie 2012, 20:46
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
Citat:
Original postat de okidoki
Te apuca plansul....pe real trebuie sa deschizi vreo 6 conturi la brokeri diferiti care au MT4, se foloseste un expert si platforma hedge 4. Nu am rabdare sa o incerc nici macar pe demo. Poate incearca cineva si imi spune si mie 
|
Eu sunt cel care incearca. Mai sus am scris ca am obtinut 300 de pipsi in 2 ore. Eu zic ca merita... macar incercat.

03 ianuarie 2012, 20:49
|
 |
Ghost Trader
|
|
|
|
Citat:
Eu sunt cel care incearca. Mai sus am scris ca am obtinut 300 de pipsi in 2 ore. Eu zic ca merita... macar incercat.
|
Nu spun ca nu merita, dar cand am citit instructiunile mi s-a ridicat parul maciuca  Am descarcat demo dar nu am dispozitia necesara sa ma ocup de el. Poate in urmatoarele zile. Pe ce perioada este trial-ul?

03 ianuarie 2012, 21:09
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
|
Din pacate, pe 10 zile calendaristice. Eu am cerut si am obtinut inca 10 zile de trial. Oricum, cred ca voi cumpara platforma. Vreau sa iau treaba asta in serios. Are potential.

03 ianuarie 2012, 21:56
|
 |
Ghost Trader
|
|
|
|
Cornelius...ai un mesaj privat

03 ianuarie 2012, 22:06
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
Da, am vazut. Acum verific despre ce e vorba.
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente