Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Clubul începătorilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Trading pe telefonul mobil

Discuţia "Trading pe telefonul mobil" din forumul Clubul începătorilor; Am un telefon mobil cu android (Samsung Galaxy Ace) si m-ar interesa o aplicatie, de ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 26 noiembrie 2011, 20:32
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2011
Posturi: 9
MoneyPower e pe drumul cel bun

Am un telefon mobil cu android (Samsung Galaxy Ace) si m-ar interesa o aplicatie, de preferinta gratuita, cu care sa tranzactionez la bursa de pe telefon, atunci cand am internet. Am gasit cate ceva, dar am inteles ca trebuie sa fii langa un calculator care are MT4 pe el, ceea ce nu-mi convine. As vrea sa fie un fel de MT4 mobile, dar ceea ce ma intereseaza cel mai mult este sa vad graficele. Stiti ceva de genul acesta? Multumesc anticipat.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 26 noiembrie 2011, 22:39
okidoki's Avatar
Ghost Trader

Data înscrierii: iulie 2008
Locaţie: Miercurea Ciuc
Posturi: 226
okidoki e pe drumul cel bun
Ca sa poti tranzactiona de pe orice.... desktop sau telefon mobil, prima conditie este sa ai un cont deschis, demo sau real, la un broker. Orice broker ofera, in general, platforme desktop, web si mobile.
Vechi 26 noiembrie 2011, 22:48
okidoki's Avatar
Ghost Trader

Data înscrierii: iulie 2008
Locaţie: Miercurea Ciuc
Posturi: 226
okidoki e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de MoneyPower Vezi post
...Am gasit cate ceva, dar am inteles ca trebuie sa fii langa un calculator care are MT4 pe el, ceea ce nu-mi convine..
Total fals. Nu are nicio legatura mobilul cu calculatorul, decat ca functioneaza cu energie electrica
Dar pana una alta...incearca sa nu te bagi in jocul asta, numit forex, decat daca stii cu ce se mananca...pentru ca aici greseala costa...la propriu
Vechi 27 noiembrie 2011, 14:59
Trader Junior

Data înscrierii: septembrie 2011
Locaţie: N/A
Posturi: 24
Focuscsv e pe drumul cel bun
-asa arata o platforma iphone pentru tranzactii forex : App Store - Forex Corporate MT4 iTrader ,
ceea ce e posibil sa aiba si brokerul de bursa ,
aplicatia este gratuita pentru trader ea fiind platita de broker (Entitatea mama),
din punctul meu de vedere si al altor traderi tranzactiile forex cit si cele de bursa nu se fac decit dupa indelungi analize deci de la un desktop de preferat ,
ai sa opresti masina pe acostament si ai sa faci tranzactii?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 30 noiembrie 2011, 15:42
Trader Junior

Data înscrierii: august 2009
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 5
Bradeanu e pe drumul cel bun

Nu se iau decizi de pe telefonul mobil, daca tranzactionarea se face dupa AT.
Daca decizile se iau dupa AF se poate tranzactiona.
In caz de forta majora se poate folosi, sau daca vrem sa stim cotatiile si nu suntem in fata calculatorului.

Pentru android un soft gratis, interesant la nivelul cat putem folosi telefonul.
Trebuie numai o adresa de email valabila.

https://market.android.com/details?i...Rvcm1vYmlsZSJd

Este foarte bun pentru joaca. Dar toate au inceput printr-o joaca.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On