|
|
|
Ce credeti despre bonusurile brokerilor? Discuţia "Ce credeti despre bonusurile brokerilor?" din forumul Clubul începătorilor; Ce credeti despre bonusurile oferite la deposit de brokeri?30%, altii chiar 50% exemplu Bulbrokers.com... |
 |

03 noiembrie 2011, 17:53
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: august 2011
Posturi: 12
|
|
|
Ce credeti despre bonusurile brokerilor?
Ce credeti despre bonusurile oferite la deposit de brokeri?30%, altii chiar 50% exemplu Bulbrokers.com
Last edited by nicobo78; 03 noiembrie 2011 at 19:10.
|

03 noiembrie 2011, 20:21
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: septembrie 2011
Locaţie: N/A
Posturi: 24
|
|
|
bonusurile se dau numai prima data , nu se pot retrage din cont , sunt in principiu sa te atraga sa fii investitorul lor,
Last edited by Focuscsv; 04 noiembrie 2011 at 11:42.
|

03 noiembrie 2011, 21:05
|
 |
Papa Dragon
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
|
|
|
E o metodă de marketing care mie îmi place.
Există totuşi nişte condiţii pentru a beneficia de bani. Traderul nu-i poate retrage din prima ci trebuie să trazacţioneze. Trebuie văzute condiţiile ofertei.
Brokerul câştigă doar atunci cănd traderul client tranzacţionează. Ei bine, dacă eşti profitabil, e perfect. Dacă nu, e naşpa pt tine pt că tocmai ţi-ai îti rişti niste bani.
Piaţa de FX în România e foarte mică. Mult mai mică decât cea de stocks. Am vazut o statistică cum că s-a înregistrat recent un minim de traderi la BVB de doar 2800 şi ceva. Concurenţa între brokeri este foarte mare.

17 februarie 2012, 22:51
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: septembrie 2010
Locaţie: Galati
Posturi: 112
|
|
Referitor la acest subiect:
Ce pareri aveti despre FBS? Cica ofera la conturi micro 5$ cu care poti sa tranzactionezi si poti sa faci retrageri doar la 50$ si ti se oprese comision 7$ din retrageri. Un prieten mi-a spus ca sunt seriosi si a scos bani de la ei.
Mai este si Robot Forex. Cica ofera 15$.
Sa-mi spuneti pareri.
|

18 februarie 2012, 09:26
|
 |
Trader Senior
|
|
Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
|
|
|
Depre ultimul am inteles ca e de treaba, si bonusul acordat de ei i-ti ofera mai multa manevra.
Primul dupa cate i-mi aduc aminte zicea ca poti retrage orice suma, unica conditie era ca la prima extragere se retineau acei 7$
Incearca sa dechizi cont la unul din ei. Oricum nu ai de perdut decat timp, dar si atunci inveti

18 februarie 2012, 16:14
|
 |
K.I.S.S.
|
|
Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,644
|
|
Citat:
Original postat de Gigelul
Referitor la acest subiect:
Ce pareri aveti despre FBS? Cica ofera la conturi micro 5$ cu care poti sa tranzactionezi si poti sa faci retrageri doar la 50$ si ti se oprese comision 7$ din retrageri. Un prieten mi-a spus ca sunt seriosi si a scos bani de la ei.
Mai este si Robot Forex. Cica ofera 15$.
Sa-mi spuneti pareri.
|
Roboforex spun ca sunt ECN. Acel bonus se ofera doar pentru conturile non-ECN. Pe mine m-a interesat contul ECN pentru timpii mici de executie. Am avut cont live la ei, insa l-am abandonat pentru ca executia se producea in permanenta cu slippage de 2-3 pipsi. In rest sunt OK daca nu esti scalper. Bafta!

20 martie 2012, 21:06
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: octombrie 2011
Locaţie: Pitesti
Posturi: 311
|
|
Alpari ofera pana la sfarsitul lunii dublarea primei depuneri, dar max 500 $ sau euro. Ii potiretrage daca faci minim 10 tranzactii, minim echivalentul a 50 loturi, in maxim 3 luni...eu vreau sa depun 500 + 500 = 1000, sa tranzactionez cu 0,1 loturi...credeti ca am sanse sa raman cu bonsul ?...leverage 500:1 ...
idee: bag loturi intregi in hedge...asa pierd doar spreadul ;-)...adica 50 X1,5 = 75 usd din 500...hmm, suna chiar bine si realizabil  ....mai vorbesc cu 3-4 prieteni si mi-am facut bani pe luna asta
Last edited by ciprianeagu; 20 martie 2012 at 21:10.
|

20 martie 2012, 22:17
|
 |
trading since 2008
|
|
Data înscrierii: mai 2008
Locaţie: UK/Romania
Posturi: 108
|
|
bonusurile sunt in opinia mea o metoda de marketing care tinteste incepatorii subcapitalizati. Conditiile pentru a-l putea retrage sunt de asa natura incat te indeamna la overtrading...in loc sa lasi piata sa-ti dicteze cand sa deschizi pozitii, acum ai o voce, cel putin in subconstient, care-ti zice, 'fa tranzactii, altfel pierzi bonusul'  . Un trader serios nici nu se uita la asa ceva cand isi deschide cont.

21 martie 2012, 09:03
|
 |
Trader
|
|
Data înscrierii: octombrie 2011
Locaţie: Pitesti
Posturi: 311
|
|
mi-am dat seama de o greseala in calculul meu 
la 50 loturi spredul inseamna 15 (nu 1.5) x 50 = 750 > 500 cat iti dau ei...deci cu hedging nu merge 
la 0.1 / tranzactie, 50 loturi = 500 tranzactii = 167 tranz / luna = 8 tranz / zi
Gubi, cam ai dreptate...ca se merite sa pasatrezi bonusul ala, trebuie sa iesi oricum pe plus per total...altfel doar muncesti 3 luni sa le platesti lor spredul
Last edited by ciprianeagu; 21 martie 2012 at 09:05.
|

21 martie 2012, 11:00
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: iulie 2011
Locaţie: italia
Posturi: 2
|
|
|
o zi buna tuturor,
nici un broker nu da bonus mai mult decat spreadul pe un anumit volum / lot ex: 1000 $ + 30% , adica 300$ bonus, 300 : 2 = 150 lot
adica dupa ce tranzactionezi un volum de 150 lot iti ramane bonusul
|
 |
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile
Cod HTML este Off
|
|
|
|
Fus orar: GMT +2. Acum este 08:31.
...
FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă
cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.