Buna, Angela si bine ai venit in lumea trading-ului !
Daca vrei sa te joci pe bani reali, poti incerca cu Marketiva, broker la care primesti 5$ bonus fara depunere; sau daca ai de unde scoate din buzunar 100 de lei poti incerca cu Plus500 unde vei primi 50 de lei gratis.
Eu, primele 4 conturi reale micro le-am spulberat in maxim 1 saptamana/cont, dar toate au fost conturi bonus, nu am bagat banii proprii, iar conturi demo cred ca am distrus peste 20 . Practic, tranzactionez de fix 1 an, insa abia dupa 6 luni am reusit sa fac profituri pe demo; de 3 luni tranzactionez real pe un micro-cont pe care l-am dublat in acest timp, dar destul de greu.
Sfatul meu e sa citesti foarte mult din acest domeniu, sa urmaresti videoclipuri si sa tranzactionezi mult pe demo pana prinzi ideea; nu ti-as recomanda sa-ti tranzactionezi proprii bani decat dupa 1 an de trading pe demo si conturi micro. Trading-ul e foarte frumos, interesant si plin de viata si adrenalina, dar e foarte periculos si dificil daca nu ai experienta... Se pot pierde banii foarte usor, iar sanse sa te imbogatesti din aceasta activitate sunt foarte foarte mici.
Eu iti doresc mult spor la invatat, mult succes si spor la pipsi !