Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Clubul începătorilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Un salut pentru toti membrii

Discuţia "Un salut pentru toti membrii" din forumul Clubul începătorilor; Vreau sa salut pe toti membrii forum-ului si cum eu sunt oarecum noua in domeniu ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 29 octombrie 2011, 18:13
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2011
Posturi: 1
theoneangela e pe drumul cel bun
Question Un salut pentru toti membrii

Vreau sa salut pe toti membrii forum-ului si cum eu sunt oarecum noua in domeniu am inceput sa studiez putin indicatorii prin deschiderea unui cont demo pe metatrader, m-am ''jucat'' putin cu niste ordine, am inteles cam cum functioneaza...nu tare mult, omul cat traieste invata...Voiam sa intreb daca are cineva cont real la IG Markets si daca i se pare un broker destul de afidabil, sau daca poate careva sa imi dea niste sfaturi referitor la broker-ii ''mai de incredere'' ....stiu ca toti sunt bucurosi atunci cand le dai bani..problema e cand trebuie sa iei....stiti...ca la banci....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 29 octombrie 2011, 19:31
Mircea55's Avatar
Master Trader

Data înscrierii: ianuarie 2011
Posturi: 1,017
Mircea55 e pe drumul cel bun
Bine ai venit, Angela !
- Ca decan de virsta ( cred ) al forumului, ma bucur sa fiu primul care te intimpina . Imi pare rau ca nu stiu sa iti spun nimic despre IG Markets. Nu ii cunosc.
- Alti brokeri de incredere, sunt o multime, eu am 3 pe real, toti fara probleme, dar la fel au sa iti spuna si ceilalti. Fiecare il lauda pe al lui.. Daca ti i-as recomanda pe toti trei, mai mult te-as incurca.
- E bine ca pui intrebari. Intreaba orice, fara teama. Toti au sa-ti raspunda. Cum sa nu raspunzi unei fete frumoase !!!.
- Ca sa nu ramii totusi, fara raspuns, iti recomand doi: Admiral Markets si IBFX Australia.
P.S. Conteaza numarul membrilor de pe forum ?
Vechi 29 octombrie 2011, 19:32
gabysebastainmatei's Avatar
Trader

Data înscrierii: iunie 2011
Locaţie: padova
Posturi: 149
gabysebastainmatei e pe drumul cel bun
buna Angela!
Daca esti noua joaca-te pe demo pana cand vei intelege mai bine cum functioneaza MT4, cel putin 1 luna. Apoi incearca sa faci vreun curs de incepatori; se gasesc gratis pe net. Daca nu stii engleza foloseste un traducator. Apoi experimenteaza ceea ce inveti. Nu ti-as recomanda sa deschizi vreun cont real in primele 6 luni decat daca doresti sa arunci vreun ban pe fereastra... Dupa vreo 6 luni te poti interesa de vreun broker...
Oricum aci poti intreba orice despre trading, se va gasi mereu cineva sa-ti raspunda la nelamuriri. Mult succes!
P.S. Banii se fac incet si greu in trading dar daca nu esti un moment atenta ii poti pierde in mare parte. Asa ca multa atentie si fara graba...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 29 octombrie 2011, 20:18
danpav86's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 413
danpav86 e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la danpav86 Trimite mesaj via Skype™ la danpav86
Buna, Angela si bine ai venit in lumea trading-ului !
Daca vrei sa te joci pe bani reali, poti incerca cu Marketiva, broker la care primesti 5$ bonus fara depunere; sau daca ai de unde scoate din buzunar 100 de lei poti incerca cu Plus500 unde vei primi 50 de lei gratis.

Eu, primele 4 conturi reale micro le-am spulberat in maxim 1 saptamana/cont, dar toate au fost conturi bonus, nu am bagat banii proprii, iar conturi demo cred ca am distrus peste 20 . Practic, tranzactionez de fix 1 an, insa abia dupa 6 luni am reusit sa fac profituri pe demo; de 3 luni tranzactionez real pe un micro-cont pe care l-am dublat in acest timp, dar destul de greu.

Sfatul meu e sa citesti foarte mult din acest domeniu, sa urmaresti videoclipuri si sa tranzactionezi mult pe demo pana prinzi ideea; nu ti-as recomanda sa-ti tranzactionezi proprii bani decat dupa 1 an de trading pe demo si conturi micro. Trading-ul e foarte frumos, interesant si plin de viata si adrenalina, dar e foarte periculos si dificil daca nu ai experienta... Se pot pierde banii foarte usor, iar sanse sa te imbogatesti din aceasta activitate sunt foarte foarte mici.

Eu iti doresc mult spor la invatat, mult succes si spor la pipsi !
Vechi 29 octombrie 2011, 20:39
Trader

Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 68
deltatrade e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de theoneangela Vezi post
Vreau sa salut pe toti membrii forum-ului si cum eu sunt oarecum noua in domeniu am inceput sa studiez putin indicatorii prin deschiderea unui cont demo pe metatrader, m-am ''jucat'' putin cu niste ordine, am inteles cam cum functioneaza...nu tare mult, omul cat traieste invata...Voiam sa intreb daca are cineva cont real la IG Markets si daca i se pare un broker destul de afidabil, sau daca poate careva sa imi dea niste sfaturi referitor la broker-ii ''mai de incredere'' ....stiu ca toti sunt bucurosi atunci cand le dai bani..problema e cand trebuie sa iei....stiti...ca la banci....
cel mai tare broker e oanda. nicaieri altundeva nu poti sa faci position sizing ca la ei. alte intrebari?
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On