Discuţia "Price Action - primul pas" din forumul Clubul începătorilor; Price Action, în traducere mot a mot Acţiunea Preţului, reprezintă practic mişcarea preţului. Preţul, fiind ...
Price Action, în traducere mot a mot Acţiunea Preţului, reprezintă practic mişcarea preţului. Preţul, fiind rezultatul interacţiuni între cumpărători şi vânzători sau echilibrul şi dezechilibrul între cerere şi oferta, conţine practic sentimentul traderilor.
Indicatorii analizează preţul şi oferă o informaţie. Aceasta informaţie oferită de indicatori este o derivată a pretului, şi mulţi o consideră informaţie 2nd hand. Uni traderi preferă să interpreteze ei la prima mână informaţia dată de preţ folosind cel mai bun indicator din lume, adică acela ce se află între cele 2 urechi.
Un prim pas, în a putea interpreta preţul şi al folosi în trading, este învăţarea celor mai mici modele pe care le lasă preţul. Pentru cine este interesat, am ataşat un fişiere care explică patternurile candle stick.
Price Action izolat nu îţi oferă un prea mare avanataj. Tranzacţionând doar patternuri candle stick şansele de faliment sunt mari. În schimb, în conbinaţie cu alte filtre poate să îţi ofere acel avantaj care să te facă profitabil.
iata doar cateva exemple
1 bearish engulfing, e cel mai puternic semnal de short pe care eu l-am observat.
2 shuting star confirmat e un semnal de short bun de luat in seama
3 Bulish engulfing la fel e cel mai puternic semnal de long observat de mine
Price Action izolat nu îţi oferă un prea mare avanataj. Tranzacţionând doar patternuri candle stick şansele de faliment sunt mari. În schimb, în conbinaţie cu alte filtre poate să îţi ofere acel avantaj care să te facă profitabil.
Ei,ei , n-am putut eu sa tac ? Acum o sa zica lumea dinprejur: " Uite si pe ala, nu-i el in stare sa recunoasca niste patternuri pe un grafic "
- Eu ma refeream la filtre. Eram curios ce folositi voi in combinatie.
Dar, va multumesc ptr. raspunsuri la amindoi
Nu mi-a fost clar la ce fel de exemple te refereai. Eu folosesc nivelele de suport ş rezistenţă ca bază, apoi trend-ul, Time Frame-urile superiore, liniile de trend şi cam tot ce am învăţat şi mi le-am verificat. Toate împreună reprezintă metoda mea de trading pe care cânvă sper să o pot expune. Deocamdată nu am timp şi nici nu ştiu cum să o prezint.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.