Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Clubul începătorilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Nou in forex

Discuţia "Nou in forex" din forumul Clubul începătorilor; Salut la toti . Vreau si eu sa intru in lumea aceasta a forexului, am ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 26 octombrie 2010, 10:14
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 2
diggzy93i e pe drumul cel bun
Red face Nou in forex

Salut la toti . Vreau si eu sa intru in lumea aceasta a forexului, am citit cate ceva... si am cont virtual pe etoro , unde am inceput sa am ceva profit .

Acum as vrea sa intreb,ce platforma ar trebuii sa folosesc?

As vrea una,care are paypal ca sistem de plata ,pentru ca doar paypal am .

Astept raspunsuri
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 26 octombrie 2010, 19:35
CTSW's Avatar
Trader

Locaţie: ro-mania
Posturi: 121
CTSW e pe drumul cel bun
Bine ai venit

Cum eu sunt printre ultimii veniti am sa iti fac cuvenita primire.

Salut si la multi bani ... câștigați

Ma bucur sa aud ca ai câstigat asta înseamna ca ești un tip norocos. primul lucru pe care il vei afla in Forex este ca norocul este ultimul lucru pe care tre sa te bazezi aici.

Primul lucru pe care tre sa te bazezi este increderea in tine si, precum întreba dl. Dologa retoric: "Ati permite ca fiica dumneavoastra sa fie operata de un student la medicina, sau ati dori mai degraba ca operatia sa fie executata de chirurgul sef?" pentru a avea încredere în tine tre sa devii ch.sef.

So, care sunt pașii pe care tre sa îi urmezi:

1. Ataseaza la PC un al doi-lea monitor
2. Pe unul pune-ti aplicatia de trade (reomandate pe aici sunt: OANDA, FxPRO, eu folosesc SWFX pt ca pot flexibilitatea greficelor, dar nu am mai auzit pe nimeni pe aici)
3. Pa altul (cel principal) deschide forumul asta
4. Pune si citeste toate thredurile; incepe cu clubul incepatorilor, urmeaza linkurile, fa-ti o lista de termeni pe care nu ii intelegi cate 3-4 pe pagina si lasa-ti loc sa completezi pe masura ce te luminezi asupra ințelesului lor. (sau foloseste un word)
5. Din când în când arunca-ti ochii pe pozitiile deschise > sell > Buy, observa graficele, cauta sablaone etc.
6. Nu cauta metode pe care sa le aplici mecanic; cauta sa te simti bine macar acum cat esti pe DEMO; cauta sa ințelegi de ce ai castigat sau de ce ai pierdut la cate o tranzactie.

Un lucru e CERT >>> din FOREX se castiga bani frumosi (nu ma grabesc sa iti zic despre pierderi vei afla despre asta din primele posturi parcurse)
Vechi 26 octombrie 2010, 21:00
Trader Junior

Posturi: 2
diggzy93i e pe drumul cel bun
Multumesc

Multumesc pentru "intampinare" . Pai ,deocamdata nu-mi permit sa atasez un al doilea monitor la calculator, dupa cum scriam in postu meu caut o platforma care sa accepte paypal ,deci asta inseamna ca nu am scos bani din forex pana acum .

Incerc mereu sa citesc charturile , si risc ... sume care sa nu ma supere daca le pierd. Imi pun in cap o suma de bani care vreau s-o fac in aceea zi si ma apuc de treaba . Odata stransa suma dorita, in ziua respectiva nu ma mai ating de forex. Inca nu sunt destul de bun ,dar citesc... cat de mult gasesc.
Am pe marketiva cont , da nu am Liberty reserve .
Am inteles,ca forex-ul trebuie privit ca o afacere, nu ca un pariu ...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 26 octombrie 2010, 22:33
CTSW's Avatar
Trader

Locaţie: ro-mania
Posturi: 121
CTSW e pe drumul cel bun
citeste forumul asta, vei sti deja de 2-3 ori mai mult,
Vechi 16 noiembrie 2010, 00:46
n33dw33d's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: martie 2010
Locaţie: Satu Mare
Posturi: 28
n33dw33d e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la n33dw33d
cu paypal poti plati aproape la toate insa la oanda daca vrei sa depui mai mult de 100$ tre sa ai cardul verificat de paypal, nu mai tin minte exact cat dar in jur de 2$(nu conteaza daca ai ron se schimba in $) trebuie sa ai pe card,dupa care primesti un cod de verificare, care il citesti la tranzactii la banca, la ing e usor ca acolo ai selfbanc si poti vedea repede,dupa acea vii acasa si trimiti codul primit la paypal, atat tot ,dar te sfatuiesc doar atunci sa tranzactionezi daca stii ce faci... bafta multa

Last edited by n33dw33d; 16 noiembrie 2010 at 00:49.
Răspunde

Etichete
forex, forex cu paypal, nou

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On