Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Clubul începătorilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Ce parere aveti despre platforma Plus500 ?

Discuţia "Ce parere aveti despre platforma Plus500 ?" din forumul Clubul începătorilor; ABOUT IFSC - International Financial Services Commission International Financial Services Commission, Sir Edney Cain Building, ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 27 octombrie 2010, 19:50
okidoki's Avatar
Ghost Trader

Data înscrierii: iulie 2008
Locaţie: Miercurea Ciuc
Posturi: 226
okidoki e pe drumul cel bun
ABOUT IFSC - International Financial Services Commission

International Financial Services Commission,
Sir Edney Cain Building,
Belmopan,
Belize, C.A.
16 March 2010
WARNING NOTICE AND CEASE AND DESIST ORDER
PLUS500 LTD

It has come to the notice of the International Financial Services Commission of Belize (IFSC) that PLUS500 LTD., an international business company registered in Belize, is offering Trading Platform, enabling trades in securities, forex markets, CFD’s and commodities without a licence from the IFSC, as required by section 7 of the International Financial Services Commission Act, Chapter 272 of the Laws of Belize, Revised Edition 2000-2003, as amended by Act No. 8 of 2007. This is an offence under the laws of Belize.
PLUS500 LTD. is therefore directed to cease and desist from carrying on the said activities until it has applied for and obtained a licence from the IFSC.
All persons concerned are asked to take note and exercise caution.

GIAN C. GANDHI
DIRECTOR GENERAL

International Financial Services Commission of Belize
Vechi 28 octombrie 2010, 08:01
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Mai nu va mai legati la cap cu brokeri din astia rasariti peste noapte. Cel mai important la un broker pentru mine e longevitatea, daca nu e cat de cat serios nu rezista in piata.
Vechi 28 octombrie 2010, 10:02
DanDVD's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: septembrie 2010
Locaţie: Paşcani, jud.Iaşi - România
Posturi: 23
DanDVD e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de soso Vezi post
Mai nu va mai legati la cap cu brokeri din astia rasariti peste noapte. Cel mai important la un broker pentru mine e longevitatea, daca nu e cat de cat serios nu rezista in piata.
Când eşti începător este inevitabil să nu faci greşeli.

Soso, noroc cu forumul vostru!
Tocmai am aflat că am băgat şi am pierdut(saluuut... cu profitul meu!) bani într-o afacere ilegală.
Am avut unele rezerve despre acestă firmă de la început, de aceea am şi deschis această secţiune pe forum.

Voi continua să tranzacţionez până când ating 160Ron şi voi cere retragerea.
Să văd ce se întâmplă. Îi voi "bombarda" şi cu e-mailuri privitoare la toate procedurile de retragere a profitului.
În acelaşi timp mă voi îndrepta către OANDA.

Last edited by DanDVD; 28 octombrie 2010 at 12:15.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 28 octombrie 2010, 11:22
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
sau poti sa bagi in bani in noul broker pe care il deschidem soso, H, cornelius si eu. acceptam sume de pina la 100k euro, cu profit 30% lunar, garantat. Sumele le achitati intr-un offshore din Seychelles

btw, ati vazut ca chitara este disparut de pe forum? o fi plecat in vacanta? Iar?
Vechi 28 octombrie 2010, 11:32
DanDVD's Avatar
Trader Junior

Citat:
Original postat de maxu08 Vezi post
sau poti sa bagi in bani in noul broker pe care il deschidem soso, H, cornelius si eu. acceptam sume de pina la 100k euro, cu profit 30% lunar, garantat. Sumele le achitati intr-un offshore din Seychelles

btw, ati vazut ca chitara este disparut de pe forum? o fi plecat in vacanta? Iar?
Totuşi, dacă o căutaţi pe FSA (Financial Services Authority) veţi vedea că este autorizată.
Intraţi aici:FSA Register şi tastaţi codul 509909.

Nu ştiu ce să mai cred!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 28 octombrie 2010, 18:50
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 2
Sarra e pe drumul cel bun
Buna sunt Sarra tranzactionez pe Plus 500 si am aflat niste informatii nu prea bune despre aceasta platforma pe Finante si initiativa are cineva ideie despre ce este vorba?
Se pare ca sunteti mai bine informati ca mine. A mai incercat cineva sa retraga bani din cont?
Vechi 28 octombrie 2010, 22:48
DanDVD's Avatar
Trader Junior

Citat:
Original postat de Sarra Vezi post
Buna sunt Sarra tranzactionez pe Plus 500 si am aflat niste informatii nu prea bune despre aceasta platforma pe Finante si initiativa are cineva ideie despre ce este vorba?
Se pare ca sunteti mai bine informati ca mine. A mai incercat cineva sa retraga bani din cont?
La întrebarea care ar fi procedurile legate de retragere profiturilor obţinute pe platforma Plus500, răspunsul lor este acesta:

"Hello,

Thank you for contacting us.

To withdraw, we support cheques, wire transfer (bank to bank funds transfer) or MoneyBookers. However, if you deposited with a Visa card, we will always first attempt to refund your card. The withdrawal method you chose will then act as backup in case we couldn't for some reason refund you card.

The minimum withdrawal sum with a cheque is $50, with a wire is $200 and with MoneyBookers is 100$.

Withdrawals carry no commissions. Withdrawals are processed in up to 3 business days.

If you require any further assistance, don't hesitate to contact us.

Best Regards,

Valerie
Customer Support
Plus500.com"
Vechi 30 noiembrie 2010, 23:08
ProfesorE's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: noiembrie 2010
Posturi: 15
ProfesorE e pe drumul cel bun
Hello,

Thank you for contacting us.

To release a bonus, i.e. to be able to withdraw it, you need to collect a set amount of Trader Points (TPs). Each time you open a position, you collect TPs according to the difference between the Buy and Sell rates of the instrument. You can view how many TPs you collected by clicking on “Funds Management” and then “Bonus Account”. When the bonus condition has been fulfilled, you can withdraw the bonus.

You can view the TPs collected for a position opened with the minimal - atomic - amount by using this link:
http://www.plus500.com/Promotions/In...intsTable.aspx
For example, suppose you buy 50 oil barrels, since 25 oil barrels is the atomic amount, the smallest amount allowed for purchase, you will receive 2 TPs.

As for you last question, I cannot relate specifically to other people's account, but I can tell you from my experience that users general who do not follow our user's terms of use, mainly regarding opening more than one account, usually go to public forum and talk rather badly on us, in hope we will give up and give them their unjust profit from a bonus they should not have received in the first place. This happens from time to time, but we are not upset by it nor will we devote any spare time in posting any answers in these forums. We have our own reputation.

If you require any further assistance, feel free to contact us.

Sincerely,
Jacob
Customer support
Plus500.com

Acesta este raspunsul lor la intrebarea: De ce se plang multe persoane pe forumuri ca nu isi primesc banii?

p.s Din cate inteleg eu... daca ai pierdut banii dintr-un cont bonus...si iti deschizi alt cont, pe care sa il si alimentezi, ei considera ca nu ai respectat "politica" lor, deci mare atentie cei care aveti mai multe conturi pentru ca din cate am observat primul cont deschis poate fi considerat drept primul cont real (cea ce la o firma serioasa nu se intampla...contul real este real...contul demo este demo)... astept raspunsuri legate de afrimatia mea.
Vechi 23 ianuarie 2011, 21:43
ady ady e offline
Trader Junior

Data înscrierii: ianuarie 2011
Posturi: 1
ady e pe drumul cel bun
salut

tranzactionez de 8 luni la plus500 si n-am avut probleme sunt OK
-retragerile se onoreaza in 5 zile
Vechi 23 ianuarie 2011, 22:30
danpav86's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 413
danpav86 e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la danpav86 Trimite mesaj via Skype™ la danpav86
Citat:
Original postat de ady Vezi post
tranzactionez de 8 luni la plus500 si n-am avut probleme sunt OK
-retragerile se onoreaza in 5 zile
Folosesc si eu platforma de la plus500, dar doar ca sa vad cotatiile zilnice la unele instrumente pe care nu le am pe micro-contul MT4 de la nordfx.

Imi place platforma de la plus500 pentru ca e foarte ”limpede”, simpla.

Daca tu te descurci cu ei si nu fac probleme, keep going.
Vechi 04 februarie 2011, 22:44
Banned

Data înscrierii: februarie 2011
torac e pe drumul cel bun
Exclamation salutare

plus500 sunt de rahat!

Last edited by hcristea; 05 februarie 2011 at 08:57.
Vechi 04 februarie 2011, 23:12
danpav86's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 413
danpav86 e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la danpav86 Trimite mesaj via Skype™ la danpav86
12 150 lei cu 200 in 5 zile, asta da performanta. Totusi pare cam incredibil. Profit de 6075% in 5 zile Sa nu exageram ca parem prea penibili. Nici la concursurile de FOREX nu am vazut profit mai mare de 1500% in 30 de zile, in conditiile in care la concurs trading-ul e defapt gambling cu scalpari si piramidari peste masura. Ce zici tu, mi se pare a fi reclama de prostit prostii!
Vechi 05 februarie 2011, 09:00
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Ce disperaţi sunt ăştia de la plus5000 încât strategia lor de marketing e să îşi facă multe conturi pe forumuri şi să zică că le intră banii în 48 de ore lucrătoare ... hahaha.

cred ca vor să-i bată pe aia de la teletrade la numărul de clienţi care îşi pun banii la ei ca să şi scoată in maxim 48 de ore lucrătoare. De parcă ăsta-i edge-ul de care ai nevoie în trading )

P.S. 48 de ore lucătoare nu-i cam o 1 săptămână jumate cumva?

P.S 2 Wow îmi pot scoate banii in vreo săptămână jumate, ce tare! Sper că n-au vineri zi scurtă

Last edited by hcristea; 05 februarie 2011 at 09:02.
Vechi 14 noiembrie 2011, 08:27
Trader Junior

Data înscrierii: noiembrie 2011
Locaţie: Timisoara
jorj1954 e pe drumul cel bun
Exclamation

Salutare la toti

Eu zic sa nu intrati pe plus500..,sunt niste excroci....
am investit pana acum peste10.000ron,am pierdut aproape tot,de la un timp am inceput sa-mi revin,chiar in castig....,in acest moment am contul blocat si s-a rambursat doar suma investita...,nu si castigul...

iata ce am primit de la iei...:

Translated from English with Google Translate:

Buna ziua,

Fără a aduce atingere - A / C: ...............

Am luat o analiză sumară a fişierului şi de înregistrare de tranzacţionare, care indică faptul că modul dumneavoastră şi / sau metoda de tranzactionare va clasifica ca un "speculant". Termenul de "speculant" este definit în clauza 24.1.7 din Acordul utilizatorului noastre ca o garanţie client. Pe scurt, acesta prevede: nu veţi intra în nici o tranzacţie în sensul de arbitraj, scalping sau de a exploata orice inexactitate temporale şi / sau minore, în orice caz, preţul oferit sau pe platforma de tranzacţionare; poziţiile deţinute pentru perioade scurte sunt considerate a fi "scalping ".

În consecinţă Plus500 au dreptul să ia măsuri pentru a închide contul dvs. în conformitate cu clauza 22.6 din Acordul utilizatorului Customer dacă veţi continua să fie în cazurile de încălcare a garanţiei ţi-a dat. Ne poate exercita, de asemenea, dreptul nostru în temeiul clauzei 15.2 de a anula tranzacţiile considerate o încălcare de garanţie.

În plus, Plus500UK poate exercita, de asemenea, dreptul de a fi despăgubit în conformitate cu clauza 26.1, care prevede după cum urmează: "Sunteţi de acord să despăgubiţi, şi ţineţi-ne, afiliaţii noştri, angajaţii, agenţii şi succesorii inofensive, de si impotriva oricaror si tuturor datoriilor, pierdute, daune-interese, costuri şi cheltuieli, inclusiv taxele de avocat, ne atrage rezultă din incapacitatea dvs. de a îndeplini pe deplin şi în timp util de obligaţiile care decurg din acordurile client sau orice licenţă tertilor, sau ca urmare a încălcării de orice garanţie ".
-------------------------------
WITHOUT PREJUDICE – A/c: ...........

We have taken a cursory review of your file and trading record which indicates that your manner and/or method of trading classifies you as a “scalper”. The term “scalper” is defined in Clause 24.1.7 of our User Agreement as a customer warranty. Briefly, it states: you will not enter into any Transaction for the purposes of arbitrage, scalping or to exploit any temporal and/or minor inaccuracy in any rate or price offered on the Trading Platform; positions held for short periods are considered to be “scalping”.

Accordingly Plus500 are entitled to take steps to close your account under Clause 22.6 of the Customer User Agreement if you continue to be in breach of the warranty you gave. We may also exercise our right under Clause 15.2 to cancel trades deemed be in breach of your warranty.

Additionally, Plus500UK may also exercise its right to be indemnified under Clause 26.1, which reads as follows: “You agree to indemnify, and hold us, our affiliates, employees, agents and successors harmless, from and against any and all liabilities, losses, damages, costs and expenses, including attorney fees, we incur arising out of your failure to fully and timely perform your obligations under the Client Agreements or any Third Party License, or as a result of your breach of any warranty”.

Cu stimă,

Brian
Clienţi Asistenţă
Plus500.com

acum as vrea sa ma razboiesc cu ei dar nu stiu cum sa procedez...
suma ramasa la ei e de 2500ron....

e clar ca pierderile noastre sunt bani frumosi pt.ei si castigurile paguba pentru ei...

atata timp cat ei castiga din diferente nu inteleg de ce ii intereseaza pe ce pozitii stai...scurte sau lungi...

am cerut deblocarea contului,virarea diferentei,istoricul tranzactiilor...nimic...tacere....

interesant e ca nu gasesc "Acordul utilizatorului".....,nu tin minte sa fi semnat asa ceva ...
Astept ajutorul vostru....
Vechi 17 februarie 2012, 23:07
Gigelul's Avatar
Trader

Locaţie: Galati
Posturi: 112
Gigelul e pe drumul cel bun
Cam aceiasi parere

Sunt niste melteni obositi. Eu zic sa va deschideti conturi la broker-i din SUA sau Anglia, cum ar fi FXCM, Oanda, Insta Forex, Ameritrade.

In Romania, cei mai seriosi ar fi Admiral Markets, Tradeville, Teletrade, X Trader.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On