Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Clubul începătorilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Ce parere aveti despre platforma Plus500 ?

Discuţia "Ce parere aveti despre platforma Plus500 ?" din forumul Clubul începătorilor; Salut, Sunt un "incepator" pe Forex si doresc sa invat. Ce parere aveti despre platforma ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 03 septembrie 2010, 10:33
DanDVD's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: septembrie 2010
Locaţie: Paşcani, jud.Iaşi - România
Posturi: 23
DanDVD e pe drumul cel bun

Salut,

Sunt un "incepator" pe Forex si doresc sa invat.

Daca ieri - 02.09.2010 -am deschis un ordin de "vanzare" EUR/USD, la pretul de 1,2805, astazi -03.09.2010 - el poate fi adus pe profit la 1,2796?

Cu stima, DanDVD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 03 septembrie 2010, 11:09
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
sfatul meu ar fi sa eviti brokeri si platforme romanesti din cauza spread mari si a problemelor tehnice. Iti recomand sa iti faci cont pe oanda, fxpro (il folosesc personal) sau alte platforme recomandate de cei de pe forum (sunt mai multe variante bune ptr incepatori).
Vechi 08 septembrie 2010, 22:35
Gigelul's Avatar
Trader

Locaţie: Galati
Posturi: 112
Gigelul e pe drumul cel bun
Si eu m-am apucat de tranzactionat pe Plus 500; fiindca sunt incepator am inceput cu 250 lei investitie. Comisionul din cate stie e de 2%. Deocamdata nu am retras bani de la ei, dar par seriosi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 30 septembrie 2010, 23:59
Trader Junior

Posturi: 1
Paul Nis e pe drumul cel bun
par in continuare seriosi?
Vechi 01 octombrie 2010, 08:50
Gigelul's Avatar
Trader

Locaţie: Galati
Posturi: 112
Gigelul e pe drumul cel bun
Faza e ca eu m-am mutat pe Trading 212, fiindca nu prea imi placea ce fel aveau graficul astia de la Plus 500. Daca ma crezi pe graficul lor nici nu puteam sa trasez linii de suport si rezistenta. Oricum mai folosesc si acum Plus 500, deoarece am in cont un bonus de 50 de lei de la ei si merg in continuare (si pe Plus 500 si pe Trading 212).
Vechi 01 octombrie 2010, 09:53
DanDVD's Avatar
Trader Junior

Citat:
Original postat de Gigelul Vezi post
Faza e ca eu m-am mutat pe Trading 212, fiindca nu prea imi placea ce fel aveau graficul astia de la Plus 500. Daca ma crezi pe graficul lor nici nu puteam sa trasez linii de suport si rezistenta. Oricum mai folosesc si acum Plus 500, deoarece am in cont un bonus de 50 de lei de la ei si merg in continuare (si pe Plus 500 si pe Trading 212).
În opinia mea, pentru un începător este important să folosească o platformă de tranzacţionare cât mai simplă, iar cea de la Plus 500 este şi simplă şi intuitivă.

Pentru a trasa liniile de suport şi rezistenţă, folosesc metoda clasică... un caiet şi un creion. Citesc mai întâi toate informaţiile despre AT disponibile pe ziua în curs, recomandate de traderii cu experienţă de pe acest forum, iar apoi îmi formez propria viziune de tranzacţionare cu... creionul în mână.
Şi - momentan! - merge.

Ca o informaţie suplimentară despre Plus 500, bonusul de 50 de RON oferit de ei la start, devin capitalul tău după 60 de tradeuri "pe verde".
Vechi 26 octombrie 2010, 11:31
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 2
Finante e pe drumul cel bun
Retragere Plus 500

Tranzactionez pe plus 500 si am incercat sa retrag o parte din bani. De pe data de 11.10.2010 am facut retragerea si nici pana astazi nu au intrat banii in contul de la ing.
Stie cineva in cat timp se vireaza banii in cont?
Vechi 26 octombrie 2010, 11:41
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de Finante Vezi post
Tranzactionez pe plus 500 si am incercat sa retrag o parte din bani. De pe data de 11.10.2010 am facut retragerea si nici pana astazi nu au intrat banii in contul de la ing.
Da-le un telefon, sunt din Ro nu? Nu inteleg de ce stai si astepti, da-le un telefon si ia-i la bani marunti god damn it!
Vechi 26 octombrie 2010, 11:54
seba's Avatar
sharks hunter

Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
seba e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de Finante Vezi post
in max 48 de ore ar fi trebuit sa ai banii si de la un broker serios din afara,nu din tara....."da cu pumnul in masa"
Vechi 26 octombrie 2010, 13:21
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
48 ore lucratoare max
Vechi 27 octombrie 2010, 08:59
DanDVD's Avatar
Trader Junior

Pentru că am deschis această secţiune pe forum şi pentru că doresc şi eu mai multe informaţii despre această firmă de brokeraj, consider că cei mai îndreptăţiţi să ne raspundă la întrebări sunt chiar cei de la "Plus500".

Prin urmare, le-am trimis următorul e-mail:

"Vă salut!

Mă numesc Dan Duduman şi sunt un trader începător din România.
Am ales platforma d-voastră de tranzacţionare pentru că este în limba română,
pentru că este simplă şi intuitivă.

Tranzacţionez pe bani reali, dar fiindcă trebuie să trec printr-o perioadă de
învăţare, am considerat că ar fi bine – pentru început – să risc un capital mai mic.

Fiind începător, am hotărât că ar fi util să învăţ din experienţa altor traderi şi
astfel mi-am făcut un cont pe un forum din România ce se numeşte
“FxTrader” pe care îl puteţi găsi la adresa: http://fxtrader.ro/index.php

Deoarece –atât eu, cât şi alţi membri de pe acest forum - avem câteva nelămuriri
în privinţa firmei d-voastră de brokeraj, am fi bucuroşi dacă veţi da curs invitaţiei
de a vă face un cont pe forumul nostru şi de a ne răspunde la întrebări sau
neclarităţi.

Vă pot informa că pe forum este deschisă şi o secţiune destinată
exclusiv brokerilor – “Arena Brokerilor”- Arena Brokerilor
unde firme precum Deltastock, Tradeville sau Bulbrokers îşi fac analizele lor tehnice
sau fundamentale.

Pentru o cât mai bună informare pentru membrii forumului, voi posta acest e-mail
şi în „Clubul Începătorilor” , în secţiunea „Ce părere aveţi despre platforma Plus500?”

În speranţa unei fructuoase colaborări, vă mulţumesc pentru timpul acordat!

Cu stimă,
Dan Duduman
Trader pe „Plus500”
Vechi 27 octombrie 2010, 17:57
DanDVD's Avatar
Trader Junior

Acesta este răspunsul la e-mailul meu. Citiţi şi vă cruciţi... sau pe româneşte:"Unde dai şi unde crapă!"

"Hello Dan,

Thank you for applying us!

My name is Elane, I am the representative of the affiliates program at 500Affiliates.
You can reach Anna the head of the affiliates program for any questions or help at affiliates@plus500.com .she is also available at IM: affiliates@plus500.com .

You can open an account here: Plus500 Official Affiliate Program| 500Affiliates | +500Affiliates? and get banners and links to use with your unique ID.
You will get money for each new user that came from your activity - if he started to trade on real money.
In the 500Affiliates account you will also have access to reports, like the number of traders you brought so far.

Send us the banner in your site and we will increase the payment you get for new traders.

If you have any certain question to our support team, kindly specify them, and we will be happy to provide answers to all of them.

Sincerely,

Elane
500Affiliates
www.500affiliates.com"
Vechi 27 octombrie 2010, 18:12
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,644
Cornelius e pe drumul cel bun
Le-ai scris mail-ul in engleza? Caci daca l-ai scris in romana, asta demonstreaza ca nu au suport in limba romana. Nu-ti mai ramane decat sa le faci si traducerea in engleza.
Vechi 27 octombrie 2010, 19:15
DanDVD's Avatar
Trader Junior

Citat:
Original postat de Cornelius Vezi post
Le-ai scris mail-ul in engleza? Caci daca l-ai scris in romana, asta demonstreaza ca nu au suport in limba romana. Nu-ti mai ramane decat sa le faci si traducerea in engleza.
M-am conformat şi le-am trimis e-mailul şi în engleză.
Platforma lor este şi în limba română, iar e-mailurile protocolare primite de la ei au fost toate în limba română.

Şi eu am încercat să retrag o sumă de bani, dar nu am reuşit retragerea deoarece suma minimă pentru retragere este 160 Lei(RON).

Folosesc un card de credit de la "Raiffeisen" şi un cont la "Moneybookers".
Depunerile mele au fost acceptate cu uşurinţă, iar tranzacţionarea pe platforma Plus500 am început-o aproape instantaneu.

Să vedem dacă şi cu retragerea profitului va fi la fel...
Deocamdată nu sunt în situaţia asta.
Vechi 27 octombrie 2010, 19:36
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 2
Finante e pe drumul cel bun
Plus 500 Ltd au un sediu in Londra dar sediul principal nu se stie unde.
Se pare ca este inregistrata si autorizata recent adica din iunie 2010.
Am inteles de la un trader de la cccapital ca este posibil ca firma sa fie inregistrata intr-un offshore si este posibil sa aiba probleme financiare.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On