Discuţia "Caut Trader" din forumul Clubul începătorilor; Citat:
Original postat de Mihai A
ce perechi tranzactioneaza lumea aici si ce timeframes? si ...
ce perechi tranzactioneaza lumea aici si ce timeframes? si daca e cineva interesat sa discute strategii... sau orice ar ajuta pe fiecare spre a deschide o tranzactie mai buna... parca vad,... 'nu e nevoie' , 'lasa-ma in saracia mea'... mai bine nu raspunde... Concluzia... ne putem ajuta spre un trading mai bun
anyways, stau in fata calculatorului tot timpul si tranzactionez si ma joc pe PS... ma intereseaza sa colaborez cu lumea... si daca mai face cineva asta full time sau ca si hobby
asa mai merge
cum zicea seba verifica la analize FX ce perechi se tranzactioneaza. destul de multe, zic eu, inclusiv gold si silver.
strategii - majoritatea incearca PA cit mai simplu, cu diferite variatii de intrare/iesire din pozitie. altii eliott, fluturi si alte chestii pe care eu nu reusesc sa le inteleg
eu nu fac trade fulltime insa lucrind pe minim D1 nici nu am nevoie de mult timp sa ma decid daca intru sau ies din tranzactie.
daca veneai cu abordarea aceasta de la inceput "parca vedeai"ca nu-i cazul sa tragi nici o concluzie pripita....este thread individual pe fiecare pereche in care se discuta strategii,analize,etc si unde oricine este binevenit sa-si dea cu parerea...este in sectiunea "AnalizeFX"
abordarea....felul in care va comportati voi nu este deloc placuta, daca plec din forum sunt iarasi 'unul care a avut 3 zile bune'... daca stau trebuie sa vad cat de rea e lumea... asta e, voi sta ca sa arat ca 100% pe luna e posibil...
abordarea....felul in care va comportati voi nu este deloc placuta, daca plec din forum sunt iarasi 'unul care a avut 3 zile bune'... daca stau trebuie sa vad cat de rea e lumea... asta e, voi sta ca sa arat ca 100% pe luna e posibil...
ok,bafta....e vorba de niste principii da care se pare ca n-ai nici cea mai vaga idee cu toata scoala din Londra....o ti una si buna cu 100% bla,bla....de ce nu 78.37846% pe 2 zile 4 ore 5 min. si 34 secunde!!!!???????
nu ma intereseaza astfel de discutii
@mihaiA - aici discutam/criticam sisteme de tranzactii. nu ne laudam cu cifre nete sau procente de cistig deoarece nu asta este scopul forumului. S-a decis chestia asta mai demult (se numeste "legea lui maxu08" ) asa ca daca nu iti place sa postezi analize / set-up-uri si sa discuti sistemul tau, fara sa te lauzi cu ce bani faci you are free to go.
Poti vedea in Analize Fx cum se discuta aici despre tranzactii si te poti integra in sistem foarte usor. Daca vrei, bineinteles. Daca nu, incearca pe forexfactory sa vezi cum este
Fiind un forum privat chestiunea este "our way or highway" cum se zice prin strainataturile din Wiena (vorba lui Margelatu).
ok,bafta....e vorba de niste principii da care se pare ca n-ai nici cea mai vaga idee cu toata scoala din Londra....o ti una si buna cu 100% bla,bla....de ce nu 78.37846% pe 2 zile 4 ore 5 min. si 34 secunde!!!!???????
nu ma intereseaza astfel de discutii
pentru ca nu e un numar aleator.... sunt procentaje, un trade pe zi care are un anumit procentaj din balanta fix, care e mai mare, restul sunt trade-uri mai mic, daca sunt inaintea celui mai mare procentajul e mai mare, daca e dupa trade-ul mai mare, procentajul e mic, o combinatie de trade-uri, in care cel mare este intre 40-60% iar cele mici intre 1% si 5%... fieacare trade e bine calculat chiar daca am avut 755 in decurs de 2 saptamani... nu o tin una si buna, este rezultatul calculelor mele, spre a respecta o strategie... daca am un target, pot dezvolta procentajele fiecarui trade calculand SL si TP pt fiecare, e probabilitate, nimeni nu poate sa aiba fiecare trade pe profit, dar procentajul celor pe profit nici ele nu trebuie sa fie mare ... depinde de marimea fiecarui trade pe care il am si de cat de sigur imi sunt indicatorii, daca e un procentaj mai bun atunci maresc trade-ul, incercand sa imi ating din target cele largi... in fine... mi-a trebuit 4 luni spre a veni cu 100% ... daca nu stii, te rog sa ma intrebi, nu sa presupui direct ca acest numar mi-a venit pur si simplu aleator in cap doar pt ca are 2 zerouri si nu are zecimale
@mihaiA - aici discutam/criticam sisteme de tranzactii. nu ne laudam cu cifre nete sau procente de cistig deoarece nu asta este scopul forumului. S-a decis chestia asta mai demult (se numeste "legea lui maxu08" ) asa ca daca nu iti place sa postezi analize / set-up-uri si sa discuti sistemul tau, fara sa te lauzi cu ce bani faci you are free to go.
Poti vedea in Analize Fx cum se discuta aici despre tranzactii si te poti integra in sistem foarte usor. Daca vrei, bineinteles. Daca nu, incearca pe forexfactory sa vezi cum este
Fiind un forum privat chestiunea este "our way or highway" cum se zice prin strainataturile din Wiena (vorba lui Margelatu).
aici ai dreptate, daca nu iti convine, pleaca .... vreau doar sa aveti mintea putin mai deschisa si sa nu presupuneti ca le stiti pe toate, ca nu le stiu nici eu si nici altii dar eu nu va pun la indoiala cuvantul pt ca nu am dovada nici ca sunteti de cuvant, nici ca nu sunteti... imi plac debate-le... ma intreb ce varsta are fiecare... probabil ca sunt mai tanar decat voi...
deci... am postat deja o analiza la GBP/JPY... nu e prea multa activitate pe acolo... dar putem sa facem sa fie...
avem mintea deschisa altfel nu am fi aici. acceptam si discutam orice sistem vrei tu cu o singura conditie: NU NE LAUDAM CU BANII CISTIGATI. simplu, zic eu.
vorbeai de 100% cistig- este tot o forma de lauda cu privire la sumele cistigate.
stiu pe cineva care joaca cu loturi de 60 si cistiga la o simpla miscare in favoarea sa 60k euro / zi. Isi alege 3 set-uri pe saptamina maxim - fa calculul. Asta nu inseamna ca toti se vor imbogati din forex sau ca sistemul lui este bun ptr toata lumea.
ca sa fim toti egali, sa nu se faca diferenta intre traderi, atunci evitam sa ne referim la cistiguri in bani, procente sau loturi*nr pipsi, si alte forme.
stiu pe cineva care joaca cu loturi de 60 si cistiga la o simpla miscare in favoarea sa 60k euro / zi. Isi alege 3 set-uri pe saptamina maxim - fa calculul. Asta nu inseamna ca toti se vor imbogati din forex sau ca sistemul lui este bun ptr toata lumea.
ca sa fim toti egali, sa nu se faca diferenta intre traderi, atunci evitam sa ne referim la cistiguri in bani, procente sau loturi*nr pipsi, si alte forme.
tranzactionez short term, scalping, mi-e greu sa scriu un set-up ... dar de exemplu EUR/CAD long term e un great buy... oversold daily, si situatia euro e o exagerare media...
oricum, vad ca si-a refacut banii, asta daca graficul din attach este cel bun.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.