Caut Trader Discuţia "Caut Trader" din forumul Clubul începătorilor; Citat:
Original postat de Mihai A
Adrian.... nu te lua dupa toti... ei zic ca ... |
 |
|

27 mai 2010, 08:24
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,656
|
|
Citat:
Adrian.... nu te lua dupa toti... ei zic ca 21% nu e posibil pe luna...eu fac cel putin 100%... pe luna...click pe urmatorul link ... PS2 System | Myfxbook
aici e dovada... am 2 conturi...unul real si unul demo...cel demo il folosesc ca sa arat altora iar cel real...are tot timpul un procentaj mai mub pt ca pe cel real deschid prima data o tranzactie si dupa aia pe demo... daca stiti cine e interesat sa lucreze cu mine...  am si analiza tehnica pe Ro Forex - Noutati Forex | Idei si Strategii, mailul meu e: mihaia2002@yahoo.com
|
imi imaginez ca esti plin de bani la asa procente naucitoare si atunci intrebarea mea este de ce iti pierzi timpul pe aici si de ce vrei sa fii trader ptr altii? Ah da, stiu, din altruism si datorita faptului ca ai inceput sa constientizezi locul egoului tau in spatiul cartezian al filozofiei aristotelice unde se intilneste Dumnezeu cu constiinta unui alter ego dintr-o viata anterioara desi practica stoicismului te impiedica sa faci altfel. Am avut dreptate??
daca ai descoperit Graalul deschide-ti un thread aici si uluieste-ne cu set-up-urile tale insa nu incepe cu linkuri private, procente si alte cifre ca nici noi nu ne-am nascut ieri si jucam pe forex de ani de zile. Daca nu vrei, lasa-ne in saracia si ignoranta noastra si tu plateste-ti rata la Ferrari din cistigurile din forex. Ca m-am saturat in toti anii astia de toti cei care au descoperit reteta imbogatirii peste noapte. 100% lunar - NO SHIT???
Last edited by maxu08; 27 mai 2010 at 08:29.
Motiv: ca m-am enervat :)
|

27 mai 2010, 08:54
|
 |
Evil Speculator
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,355
|
|
Mihai, vad ca pe myfxbook ai inceput din 07 May, deci nici de o luna. Sunt foarte sceptic la cresteri de genul "cel putin 100% pe luna" dar asta nu inseamna ca nu e posibil!
Doamne-feri, de obicei incerc sa fiu flexibil si open-minded oricat de dubios suna idea (nu inseamna ca si reusesc...  ). Dar o sa imi mentin scepticismul vizavi de profiturile tale pana in momentul in care consistenta e dovedita - dpdv al meu cel putin 1 an de zile. Dupa aceea facem o medie si vedem cat a iesit pe luna, drawdown etc.
Dar la un track record inceput de nici o luna de zile eu zic ca sunt premature declaratiile publice gen "cel putin 100% pe luna". Reiterez, nu e imposibil, dar trebuie sa treaca timpul pentru a dovedi consistenta.

27 mai 2010, 10:06
|
 |
Papa Dragon
|
|
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,176
|
|
100% per lună sau într-o lună?
De obicei oamenii se laudă cu lucruri care nu li se întâmplă prea des. De genul: au intrat la facultă, au prins un job la care au râvnit multă vreme, au câştigat la knor cu vegeta etc.
N-am văzut oameni să se laude cu lucruri ce li se întâmplă des, cum ar fi că în fiecare zi se trezesc să meargă la servici sau că au cumpărat pâine.
Nu e imposibil şi nemaivăzut să faci profit 100% într-o lună, dar datele prezentate nu m-au convins că ţi se întâmplă des asta.

27 mai 2010, 10:22
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
Un manager de fond serios şi dovedit promite investitorilor un ROI de cam în jur de 20% per an.
Cine promite mai mult nu va atrage nici un investitor serios pentru că înseamnă că riscă prea mult cu banii altora. Nici un investitor serios (adică unul din ăla cu banu gros facut prin muncă proprie) nu se expune la un risc atât de mare. Asta pentru că el preţuieşte banul facut prin muncă în timp.
Cu 100% într-o lună poţi atrage din aia care dacă le-ai pierdut banu, vin îţi taie ambele urechi şi le pun la gheaţă şi ai 24 de ore să le aduci banii dacă le vrei înapoi

27 mai 2010, 10:34
|
 |
sharks hunter
|
|
Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
|
|
 e tipic incepatorilor,in cartile bune de psihologia investitorului si MM gasesti astfel de exemple in care sunt extalziati de "realizari"pe demo evident,predictii date pe forumuri si amintite la nesfarsit in cazul in care au fost atinse,castiguri trambitate de tzz pipsi pe zi/luna/an.....dar o sa le treaca repede  ,mai trist este pt. cei care pun botul la asa ceva si dau banii in "administrare",daca aceasta este intentia,pe de alta parte cine nu-si aloca timp sa invete in ce se baga si sa fie capabil de o decizie pe cont propriu in domeniul acesta(nu bani dati in administrare la no name)merita cu prisosinta sa-i piarda

27 mai 2010, 10:51
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: mai 2010
Posturi: 30
|
|
Si acum ma uimeste reactia 'romanului', ok, 2 cuvinte despre mine, am inceput in 2005, in facultate, Richmond University, London. Am avut peste 30 de margin calls pana acum 2 ani. Nu exista traders fara zile proaste, sunt mai realist decat unii de aici dar nici chiar asa, pesimismul vostru poate tine tara asta la pamant, nimic nu-i bine, totul e rau, dar Romania ofera o viata mai buna, cam 70% din tarile lumii ofera o viata mai proasta decat a noastra. In fine, alta data subiectul asta. Am pierdut bani, inclusiv pe 6 mai  ca tot omul. Nu am Ferrari  Lucrez pt clienti si iau comision. Am inceput anul trecut in vara si sunt pe cale sa devin un hedge fund. Stau pe forum pt ca nu sunt o persoana foarte sociabila, numai asta fac forex, cam atat, stau in Londra si nu prea vorbesc cu lumea, am zis cat fac, ma refer la procentaj pt ca a fost o persoana foarte rea pe forum cu Adrian (nu cunosc persoana) si am vrut sa ii arat contrariul.
Va rog sa urmariti pe termen lung acest link si sa va lamuriti, cred ca dovada vorbeste mai mult decat un paragraf. Intre timp... Happy Trading... mai optimisti va rog
http://www.jurnalul.ro/stire-externe...on-544148.html
imi apare numele pe aici, dovada ca exist... vai vai... nu pot sa cred cat poate sa deranjeze comentarile unora... asta e , cateodata nu imi stiu de ce am plecat, acum imi dau seama... am pus aceleasi lucruri pe un forum strain si reactiile au fost complet diferite... oare de ce.... profesoara mea de mate zicea catre mine  'prostul daca nu-i fudul, nu-i prost destul' ... sper ca am trecut cu totii de aceasta faza...
Last edited by Mihai A; 27 mai 2010 at 10:58.
|

27 mai 2010, 10:59
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: septembrie 2009
Posturi: 14
|
|
Citat:
Original postat de Lorant
Vad ca mergi pe GBPJPY.Eu pe EU si GU.Sunt pe profit .La ce te-ai gandit cand spui "sa lucreze cu mine" ?
|
Lorant: Mersi pentru incurajare. In mod normal nu ma pun cu toti . Sincer , m-am chiar mirat ca ii lasa pe astia care nu stiu sa se poarte.
Cat despre profit, stiu ca se poate ... am si eu 84% intr-o luna (cont demo )..am 4 luni in demo si tot timpul ies in castig. Nu folosesc EA , nimic. Doar niste S si R.
Si ca sa afle Adrian, stiu ce scrie prin carti, ca vorba aia m-am pus si eu cu burta pe carte si stiu ca un profit acceptabil e pe la 10% pe luna. Oricum, depinde de fiecare cum isi face planul de trading. Oricum, fie vorba intre noi, 10% e foarte putin. (dar daca vrei sa mergi dupa reguli, sa nu iti risti capitalul, chiar si tunci poti scoate un cel putin 30%)
Mersi la toata lumea din forumul asta, inafara de unul haha. Tineti-o tot asa baieti. Un forum e pentru a ajuta pe altii care vor sa invete de la cei care stiu ( si care poate chiar nu se ocupa cu spam  )
Cele bune
Adrian
|

27 mai 2010, 11:07
|
 |
Evil Speculator
|
|
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,355
|
|
Citat:
Si acum ma uimeste reactia 'romanului', ok, 2 cuvinte despre mine, am inceput in 2005, in facultate, Richmond University, London. Am avut peste 30 de margin calls pana acum 2 ani. Nu exista traders fara zile proaste, sunt mai realist decat unii de aici dar nici chiar asa, pesimismul vostru poate tine tara asta la pamant, nimic nu-i bine, totul e rau, dar Romania ofera o viata mai buna, cam 70% din tarile lumii ofera o viata mai proasta decat a noastra. In fine, alta data subiectul asta. Am pierdut bani, inclusiv pe 6 mai  ca tot omul. Nu am Ferrari  Lucrez pt clienti si iau comision. Am inceput anul trecut in vara si sunt pe cale sa devin un hedge fund. Stau pe forum pt ca nu sunt o persoana foarte sociabila, numai asta fac forex, cam atat, stau in Londra si nu prea vorbesc cu lumea, am zis cat fac, ma refer la procentaj pt ca a fost o persoana foarte rea pe forum cu Adrian (nu cunosc persoana) si am vrut sa ii arat contrariul.
Va rog sa urmariti pe termen lung acest link si sa va lamuriti, cred ca dovada vorbeste mai mult decat un paragraf. Intre timp... Happy Trading... mai optimisti va rog 
|
Mihai,
Nu are legatura cu reactia romanului (as vrea sa comentez reactia 'emigrantului' vizavi la concetatenii care au ramas in tara dar ma abtin, nu am chef si timp acum) dar daca esti activ in domeniu din 2005 sunt sigur ca esti la curent cu scam-urile si inselatoriile din forex.
Si esti surprins ca noi suntem secptici la profituri de 100% pe luna? Pai asta e cea mai normala reactie, pe orice forum nu doar pe unul romanesc, cand vine cineva cu o pretentie de genul asta fara sa vina cu fapte care sa suporte pretentia. Dupa cum am zis, din 7 Mai pana acum nu e nici o luna, si chiar daca faci 200% luna asta tot nu zice nimic despre performanta ta medie.
Eu trebuie sa fiu surprins, pentru ca o persoana cu experienta de 5 ani de zile considera scepticismul nostru ca fiind echivalent cu pesimismul. Nu dom'le, am invatat ca e mai profitabil sa fii sceptic in domeniul asta si sa nu crezi nimic fara sa analizezi. In special declaratii publice de profitabilitate fara sustinere reala.
Iti doresc succes cu hedge fund-ul, daca o sa imi amintesc o sa iti urmaresc in continuare performanta de pe myfxbook, desi nici asta nu zice mult daca e demo. Nu vreau sa iti stiu rezultatele live, zic doar ca idee, una e sa tranzactionezi demo si alta e live.
Bafta.

27 mai 2010, 11:09
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
Citat:
... profesoara mea de mate zicea catre mine  'prostul daca nu-i fudul, nu-i prost destul' ... sper ca am trecut cu totii de aceasta faza...
|
 ok...vorbesc doar in nume propriu si a experientei personale....lasa-ma in "prostia"mea si iti doresc sa ai intelepciunea de a trai din banii si investitiile proprii....daca esti un hedge found,bravo tie,ai un bussines real care ti-l promovezi ca atare nu pe un forum(oricare ar fi el) cu adresa personala de yahoo.com..penibil si exclus total varianta asta....asa ca incearca sa vezi nivelul la care esti ca sa poti dovedi mai tarziu ceea ce sti

27 mai 2010, 11:10
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: septembrie 2009
Posturi: 14
|
|
Cat desprea trader pt socrul meu , nu mai caut. Am deja un an in campul forex (8 luni studiu intens, si 4 in demo cu rezultate bunicele. Normal ca nu am incetat sa invat) . cand o sa intru in real (nu ma grabesc inca), o sa ma ocup personal de contul socrului meu.
Consider ca cel mai bine iti administrezi tu insuti banii tai.
Pot sa dau un sfat? nu va mai tot intepati. Nimeni nu trebuie sa se justifice, pe un forum, cate pipuri face, ce scoala are etc .. Mie personal imi pare bine cand ma ajuta cineva, imi da un sfat etc.
Cele bune Adrian (cel bun  )
Last edited by openmind2k5; 27 mai 2010 at 11:13.
|

27 mai 2010, 11:13
|
|
Trader Junior
|
|
|
|
Citat:
Original postat de soso
Mihai,
Nu are legatura cu reactia romanului (as vrea sa comentez reactia 'emigrantului' vizavi la concetatenii care au ramas in tara dar ma abtin, nu am chef si timp acum) dar daca esti activ in domeniu din 2005 sunt sigur ca esti la curent cu scam-urile si inselatoriile din forex.
Si esti surprins ca noi suntem secptici la profituri de 100% pe luna? Pai asta e cea mai normala reactie, pe orice forum nu doar pe unul romanesc, cand vine cineva cu o pretentie de genul asta fara sa vina cu fapte care sa suporte pretentia. Dupa cum am zis, din 7 Mai pana acum nu e nici o luna, si chiar daca faci 200% luna asta tot nu zice nimic despre performanta ta medie.
Eu trebuie sa fiu surprins, pentru ca o persoana cu experienta de 5 ani de zile considera scepticismul nostru ca fiind echivalent cu pesimismul. Nu dom'le, am invatat ca e mai profitabil sa fii sceptic in domeniul asta si sa nu crezi nimic fara sa analizezi. In special declaratii publice de profitabilitate fara sustinere reala.
Iti doresc succes cu hedge fund-ul, daca o sa imi amintesc o sa iti urmaresc in continuare performanta de pe myfxbook, desi nici asta nu zice mult daca e demo. Nu vreau sa iti stiu rezultatele live, zic doar ca idee, una e sa tranzactionezi demo si alta e live.
Bafta.
|
am inteles... pe demo e mai mutin profit pt ca deschid pe cel live prima data... si demo e un lag .... nu ma intreaba nimeni cum fac...  sunt happy sa spun... dar nu pe forum... mihaia2002@yahoo.com ... adaugati-ma pe messenger... sau pe msn... mihaia2002@hotmail.com... oricare... si va pot arata cum ... e simplu de fapt...  ... anyways, Happy Trading
|

27 mai 2010, 11:30
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
|
ignorând faptul că ne-ai facut proşti...
Citat:
profesoara mea de mate zicea catre mine  'prostul daca nu-i fudul, nu-i prost destul' ... sper ca am trecut cu totii de aceasta faza...
|
Dar proverbul: "Lauda de sine nu miroase a bine" îl sti?
P.S. ia încă unul: "Ulciorul nu merge de multe ori la apă"

27 mai 2010, 11:32
|
|
Trader Junior
|
|
|
|
Citat:
Original postat de hcristea
Dar proverbul: "Lauda de sine nu miroase a bine" îl sti?
P.S. ia încă unul: "Ulciorul nu merge de multe ori la apă"
|
le stiu pe toate, tot de la profesoara de mate, am inteles aluzia.
Happy Trading,
|

27 mai 2010, 14:48
|
|
Trader Junior
|
|
|
|
|
ce perechi tranzactioneaza lumea aici si ce timeframes? si daca e cineva interesat sa discute strategii... sau orice ar ajuta pe fiecare spre a deschide o tranzactie mai buna... parca vad,... 'nu e nevoie' , 'lasa-ma in saracia mea'... mai bine nu raspunde... Concluzia... ne putem ajuta spre un trading mai bun
anyways, stau in fata calculatorului tot timpul si tranzactionez si ma joc pe PS... ma intereseaza sa colaborez cu lumea... si daca mai face cineva asta full time sau ca si hobby
Last edited by Mihai A; 27 mai 2010 at 14:51.
|

27 mai 2010, 15:19
|
 |
sharks hunter
|
|
|
|
|
daca veneai cu abordarea aceasta de la inceput "parca vedeai"ca nu-i cazul sa tragi nici o concluzie pripita....este thread individual pe fiecare pereche in care se discuta strategii,analize,etc si unde oricine este binevenit sa-si dea cu parerea...este in sectiunea "AnalizeFX"
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente