Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Clubul începătorilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Caut Trader

Discuţia "Caut Trader" din forumul Clubul începătorilor; Buna E vreun tarder dispus sa faca forex trading pt cineva din Cluj? Daca da, ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 26 septembrie 2009, 20:05
openmind2k5's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: septembrie 2009
Posturi: 14
openmind2k5 e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Skype™ la openmind2k5
Caut Trader

Buna

E vreun tarder dispus sa faca forex trading pt cineva din Cluj?

Daca da, va rog sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:

1. care sunt comisioanele care le percepi in cazul in care te intereseaza?

2. din experianta ta, cam care e profitul (% )zilnic pe care reusesti sa il scoti ?

Multumesc mult si astept raspuns.

Cu stima
Adrian

Last edited by openmind2k5; 26 septembrie 2009 at 20:43.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 26 septembrie 2009, 23:11
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,775
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
nu exista notiunea de profit zilnic, in sensul ca NIMENI nu iti poate da o asemenea estimare iar cine o face fie este prost fie nu este trader.
In al doilea rind, cel mai bine este sa te apuci tu personal de asa ceva - este mai sigur ptr banii tai. In 6 luni poti invata cit sa te apuci sa joci pe un cont real cu loturi de 0.10. Chiar daca vrei sa lucreze altcineva ptr tine iti recomand sa stii bine cu ce se maninca forezul ptr ca altfel devii un fazan tocmai bun de jumulit. Parerea mea.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 27 septembrie 2009, 11:08
openmind2k5's Avatar
Trader Junior

Nu prea am eu timp de invatat Forex in momentul asta. Am o tona de proiecte pe cap, idei etc. Citesc pdf-uri pe Kindle in timpul liber, dar daca nu pui mana si faci trading e ca isi cum ai citi "1001 de nopti".

Am pus intrebarile alea cu ROI zilnic , si am subliniat, "din experienta ta... cam cat ... "

Stiu ca nah ca aproape tot timpul traderul castiga mai bine, de am intrebat , ce procent l-ar multumi pe un trader sa aiba grija de un cot de forex? (nu el am eu)

Eu am 2 conturi de forex pe afara. (State si Panama).

De ex cel din Panama, imi "garanteaza" 21% la sf de luna. Acuma sper sa mearga mult timp de acuma incolo. Cunosc personal oameni care sunt acolo de 2 ani si cica baietii sunt seriosi. Eu abia am inceput aici.

singura faza nasoala, ca dureaza mult pana ajung banii prin banca sau WU acolo. Ma rog exista optiunea sa cumperi sold de la useri. Asa tu ai banii disponibili pt trading ziua urmatoare si cel care vinde ii are in banca in aceasi zi. Totul se face prin site. E probat.

Celalalt ia comision pt performanta. Fiind % , in functie de ce castiga isi ia partea. Pe asta ma bazam cand am intrebat daca e cineva dispus sa aiba grija de un cont de forex si cat (%). Eu am access la statistici, deci pot vedea ce ROI s-a facut si cat ii revine traderului.

Nestiind sa fac trading de moment, nu am alta solutie decat sa ma las pe mainile unui trader de moment, cel putin pana pot zice ca pot sa fac eu singur treaba asta. (cum ziceai si tu 6-12 luni)

Mersi
Cele bune
Adrian

Last edited by openmind2k5; 27 septembrie 2009 at 12:15.
Vechi 27 septembrie 2009, 12:22
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Data înscrierii: octombrie 2008
Posturi: 1,262
Lorant e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Pai dute la un fond de investitii din state.Sa lasi banii la un trader asa...e cam riscant.Acum cand stiu ce inseamna sa faci trading nu mi-asi lasa banii la nici un trader din tara.Cam suntem in gradinita...inca.Nu cred ca sunt mai mult de 5 traderi in Romania despre care sa poti spune ca sunt beton.Ma refer la forex...la BVB nu ...acolo cat e de anemica treba faci bani din manipulare fest.
Aia nu sunt traderi, sunt javre care se cred traderi.asi vrea sai vad pe pietele mari cat sunt de traderi....
Vechi 27 septembrie 2009, 15:05
openmind2k5's Avatar
Trader Junior

Nu intrebam pt mine ci pt cineva din Cluj. Eu am 2 conturi afara. Persoana pt care ma interesam nu stie numai romaneste. Incercam sa il ajut, sa ii fie mai simplu, sa castige viteza in funding si eventual withdrawal.

Ok. Mersi mult pt sfaturile voastre. Inainte sa intreb pe forum, am cautat pe net. Nu am prea gasit. Asta e si motivul pt care am intrebat aici.

Ok. Mersi inca o data la toata lumea.

Cele bune
Adrian

Last edited by openmind2k5; 27 septembrie 2009 at 17:18.
Vechi 21 ianuarie 2010, 03:02
Banned

Data înscrierii: ianuarie 2010
Locaţie: Braila
Posturi: 40
NunuMic e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la NunuMic
Amuzant...
Vechi 21 ianuarie 2010, 19:13
Trader Junior

Data înscrierii: august 2008
Posturi: 35
makemoney e pe drumul cel bun
Poti sa oferi mai multe detalii?.. as putea sa analizez oferta si daca ii convine experienta mea, pot sa incep colaborarea cu partenerul pe care il recomanzi

O zi buna,
Ciprian
Vechi 21 ianuarie 2010, 20:40
adrian1v2000's Avatar
on the way to trading

Data înscrierii: februarie 2009
Locaţie: romania
Posturi: 53
adrian1v2000 e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la adrian1v2000
@openmind2k5...du-te de aici cu spamurile tale idioate...asta e un forum serios ...auzi tu ai 2 conturi in strainatate cu 21% return pe luna.????..hai ca deja incep sa ma irit..pune dracu mana si mai citeste....spamezi forumul cu intrebarile tale idoate.
Vechi 21 ianuarie 2010, 20:58
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,290
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
calmante?

@adrian1v2000, las-o mai moale că nu suntem la piaţă. Formuleaz-o mai cu stil. De "opinie" vorbesc.

Last edited by hcristea; 21 ianuarie 2010 at 21:07.
Vechi 26 mai 2010, 21:44
openmind2k5's Avatar
Trader Junior

Citat:
Original postat de adrian1v2000 Vezi post
@openmind2k5...du-te de aici cu spamurile tale idioate...asta e un forum serios ...auzi tu ai 2 conturi in strainatate cu 21% return pe luna.????..hai ca deja incep sa ma irit..pune dracu mana si mai citeste....spamezi forumul cu intrebarile tale idoate.

Adrian1v2000 ... pe bune ca am avut un cont la un asemenea fond de investitii ...din pacate am ramas fara banii din contul ala ... oricum ...esti cam necrescut . Nu ai de unde stii ca sunt spamuri, si e de bun simt sa vorbesti frumos cu oameni pe care nu ii cunosti.

Macar celalalt cont imi merge si inca bine.

Pot demonstra cu documente scanate existenta acelui cont, dar nu cred ca merita efortul sa ma justific unuia care ar trebui inca sa mai mearga la scoala ca sa invete sa vorbeasca si sa se poarte in societate.

Cu stima
Adrian

Last edited by openmind2k5; 26 mai 2010 at 21:47.
Vechi 26 mai 2010, 21:49
openmind2k5's Avatar
Trader Junior

Cool

Citat:
Original postat de hcristea Vezi post
@adrian1v2000, las-o mai moale că nu suntem la piaţă. Formuleaz-o mai cu stil. De "opinie" vorbesc.
hcristea: multumesc pt ajutor. asa sunt unii. n-ai ce-i face.
Vechi 26 mai 2010, 22:02
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,775
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
a durat ceva pina i-ai raspuns
Vechi 27 mai 2010, 03:09
Trader Junior

Data înscrierii: mai 2010
Posturi: 30
Mihai A e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la Mihai A
Citat:
Original postat de openmind2k5 Vezi post
Adrian1v2000 ... pe bune ca am avut un cont la un asemenea fond de investitii ...din pacate am ramas fara banii din contul ala ... oricum ...esti cam necrescut . Nu ai de unde stii ca sunt spamuri, si e de bun simt sa vorbesti frumos cu oameni pe care nu ii cunosti.

Macar celalalt cont imi merge si inca bine.

Pot demonstra cu documente scanate existenta acelui cont, dar nu cred ca merita efortul sa ma justific unuia care ar trebui inca sa mai mearga la scoala ca sa invete sa vorbeasca si sa se poarte in societate.

Cu stima
Adrian
Adrian.... nu te lua dupa toti... ei zic ca 21% nu e posibil pe luna...eu fac cel putin 100%... pe luna...click pe urmatorul link ... PS2 System | Myfxbook

aici e dovada... am 2 conturi...unul real si unul demo...cel demo il folosesc ca sa arat altora iar cel real...are tot timpul un procentaj mai mub pt ca pe cel real deschid prima data o tranzactie si dupa aia pe demo... daca stiti cine e interesat sa lucreze cu mine... am si analiza tehnica pe www.ro-forex.eu, mailul meu e: mihaia2002@yahoo.com
Vechi 27 mai 2010, 03:11
Trader Junior

Data înscrierii: mai 2010
Posturi: 30
Mihai A e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la Mihai A
Citat:
Original postat de adrian1v2000 Vezi post
ar trebui sa ai mai mult respect pt cei din jurul tau ca nu ti-au gresit cu nimic... PS2 System | Myfxbook
Vechi 27 mai 2010, 07:05
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Data înscrierii: octombrie 2008
Posturi: 1,262
Lorant e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Citat:
Original postat de Mihai A Vezi post
Adrian.... nu te lua dupa toti... ei zic ca 21% nu e posibil pe luna...eu fac cel putin 100%... pe luna...click pe urmatorul link ... PS2 System | Myfxbook

aici e dovada... am 2 conturi...unul real si unul demo...cel demo il folosesc ca sa arat altora iar cel real...are tot timpul un procentaj mai mub pt ca pe cel real deschid prima data o tranzactie si dupa aia pe demo... daca stiti cine e interesat sa lucreze cu mine... am si analiza tehnica pe Ro Forex - Noutati Forex | Idei si Strategii, mailul meu e: mihaia2002@yahoo.com
Vad ca mergi pe GBPJPY.Eu pe EU si GU.Sunt pe profit .La ce te-ai gandit cand spui "sa lucreze cu mine" ?
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off