Este cineva care incearcä sä facä zilnic o analysä cu posibilele trades?
Avem threaduri pentru mai multe perechi, printre care şi EURUSD. Se mai scriu analize dar nu neaparat zilnice. În unele zile se postează mai mult, în altele mai putin. Depinde cum postează lumea Oricine poate posta.
În forumul Discuţii Generale găseşti thread-urile de analiză pentru perechi, sau le poţi accesa din meniul din susul pagini: Analize Fx.
- Daca veti modifica parametrii MACD-ului veti observa ca aceste divergenta nu se inregistreaza pentru toate perioadele. Perioadele buna pentru MACD sunt cele care acopera acele doua virfuri, doar in aceste cazuri de divergenta merita sa te mai gindeste la ceva, in caz contrar nu lucreaza tot timpul.
- Divergenta nu tot timpul este un semnal de intoarcere a trend-ului principal [fie chiar si corectie], ci doar pentru un sigur val, si acelea sunt pentru TF mici [< Daily], dar semnalul isi mareste influenta pentru TF Daily si Weekly.
- Cele mai puternice semnale a divergentei de a se intoarce trend-ului este la OBV, sunt cu siguranta minimul pentru un singuru val, aici chiar merita de tras atentie.
Last edited by md4RM; 28 noiembrie 2009 at 10:08.
Motiv: complectare
Eu folosesc divergenta pe stochastics doar ca si confirmare de setup de inside bar si doar daca pretul este la o zona de suport sau rezistenta. Am constatat ca nu functioneaza in majoritatea cazurilor daca pretul este in trend. Uite de exemplu in imaginea atasata. O sa vezi singur unde nu a functionat. Folosesc un indicator automat pentru convergenta divergenta pe stochs.
Când preţul e în trend atunci oscilatoarele în general sunt useless. Oscilatorul rămâne in overbought sau oversold, şi preţul poate merge mult şi bine în trend.
Cred că toţi, sau majoritatea dintre noi, am trecut prin stadiul când credeam în orice semnale, dar cât traieşte omu tot învaţă şi suntem aici ca să învăţăm
In primele luni de fx urmaream cu inima la gura un site de semnale, m-am oferit sa ii refac la tipu cu semnalele situ ca era de cacao numa sa imi dea si mie semnale live . Nici in ziua de azi nu am aflat daca semnalele erau reale si facea bani au ba. Da' concluzia cred ca o stiu totusi .
Majoritatea site-urilor de semnale sunt snake oil. Cura pentru orice. Adica miracolul ce te va face bogat peste noapte. Eu nu cred in semnalele altora si la Forex nu merge "crede si nu cerceta". Mi-a luat 4 luni sa-mi creez o strategie pe care sa o si pot aplica.
Din cauza asta m-am decis pe blog-ul meu sa fac "cursul de forex". Nu este un curs in sine ci mai mult experienta mea practica pentru incepatori. Sper ca pana la sfasitul anului sa pot termina analiza tehnica si sa trec la cea fundamentala. Poate asa incepatorii care vor intra la mine pe site nu se vor mai lasa pacaliti de tot felul de scheme. Cursul este pe forexmaster.ro.
Last edited by majorusa; 16 decembrie 2009 at 21:05.
Am să creez un loc pe forum dedicat siturilor româneşti de forex. Mulţi utilizatori de pe forum au bloguri şi alte situri despre forex şi le vom centraliza.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.