Alegerea brokerului - exemple, recomandari...etc Discuţia "Alegerea brokerului - exemple, recomandari...etc" din forumul Clubul începătorilor; Citat:
Original postat de papanasergiu
@Cornelius
Ai lucrat cu exness demo sau real ?
Mie ... |
 |
|

02 februarie 2012, 15:45
|
 |
K.I.S.S.
|
|
Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,644
|
|
Citat:
Original postat de papanasergiu
@Cornelius
Ai lucrat cu exness demo sau real ? 
Mie m-i se pareau suspecti, nu gaseam licenta, unde sunt licentiati, intrebasem la suport despre licentierea lor. Au avut nevoie de vreo 5 minute ca sa-mi raspunda desi la acesta intrebare ar trebui sa stie raspunsul in primul rind.
@BDoru
Depinde ce stil de tranzactionare ai, dar in general cei de la Admiral sunt buni (nu e reclama).
|
Lucrez cu ei pe real. Sunt ok din punct de vedere al tranzactionarii: spread-uri mici (sub 1 pe EUR/USD), timpi de executie foarte buni. Inca nu am facut retrageri, insa depunerile merg instantaneu cu Moneybookers. Sunt reglementati in Noua Zeelanda.

02 februarie 2012, 18:06
|
 |
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2012
Posturi: 5
|
|
Citat:
Original postat de Cornelius
Da, eu am mai patit-o.
Pot sa spun, fara sa ma laud ca o anumita experienta in domeniul brokerilor.
Ti-i pot recomanda pe urmatorii:
IronFx, Bulbrokers, Exness, IBFX, VantageFX, FXPro, DFMarkets, Oanda. Nu neaparat in ordinea asta.
|
Ok . Multumesc . O sa mai am putina rabdare in cazul asta sa ma mai uit si la ceilalti . Pana la urma graba strica treaba !
Thanks
|

02 februarie 2012, 20:36
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
Citat:
Original postat de BDoru
Ok . Multumesc . O sa mai am putina rabdare in cazul asta sa ma mai uit si la ceilalti . Pana la urma graba strica treaba !
Thanks
|
Ce fel de trading urmaresti sa faci? Sclaping, intraday, longterm?

02 februarie 2012, 22:10
|
 |
Trader Junior
|
|
|
|
Citat:
Ce fel de trading urmaresti sa faci? Sclaping, intraday, longterm?
|
Scalping ,,, de ce intrebi?
|

02 februarie 2012, 22:17
|
 |
K.I.S.S.
|
|
|
|
|
Atunci, o varianta foarte buna ar fi Exness. Au timpi de executie care coboara pana la 0.7 secunde si timpi de inchidere care coboara pana la 0.4 secunde. Spreadul coboara pana la 0.2 pipsi si sta in mod uzual in jurul lui 0.7 pipsi. De asemenea exista si posibilitatea de rebate, adica sa iei 20% din spread inapoi (piprebate.com).
Singura chestie pe care nu am probat-o cu ei, este retragerea. Daca te gandesti sa deschizi la ei, iti pot da un link de agent. Pe tine nu te costa nimic, insa eu iau un mic procent din spreadul tau.

02 februarie 2012, 22:28
|
 |
Trader Junior
|
|
|
|
Citat:
Atunci, o varianta foarte buna ar fi Exness. Au timpi de executie care coboara pana la 0.7 secunde si timpi de inchidere care coboara pana la 0.4 secunde. Spreadul coboara pana la 0.2 pipsi si sta in mod uzual in jurul lui 0.7 pipsi. De asemenea exista si posibilitatea de rebate, adica sa iei 20% din spread inapoi (piprebate.com).
Singura chestie pe care nu am probat-o cu ei, este retragerea. Daca te gandesti sa deschizi la ei, iti pot da un link de agent. Pe tine nu te costa nimic, insa eu iau un mic procent din spreadul tau.
|
Acum ma uit la ei .. suna minunat .. sa vedem .. revin cu un raspuns
|

21 februarie 2012, 14:30
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: februarie 2012
Locaţie: TM
Posturi: 1
|
|
|
Salut tuturor,
Am prins si eu virusul asta de cateva luni si activez pe cateva conturi demo. Cornelius, merci pt pontul cu exness, merge fain, mult mai bine decat admiral markets. Tine-ne la curent daca/cand faci retragere (sa dea Domnul). Numai bine si la cat mai multi pipsi!
|
 |
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.