Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Clubul începătorilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Alegerea brokerului - exemple, recomandari...etc

Discuţia "Alegerea brokerului - exemple, recomandari...etc" din forumul Clubul începătorilor; Ca incepatori, cred ca dupa materialul de baza ar trebui sa stim cat mai multe ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 05 ianuarie 2009, 16:53
tavi's Avatar
Trader Junior

Data înscrierii: ianuarie 2009
Locaţie: bucuresti
Posturi: 22
tavi e pe drumul cel bun
Exclamation Alegerea brokerului - exemple, recomandari...etc

Ca incepatori, cred ca dupa materialul de baza ar trebui sa stim cat mai multe despre alegerea brokerului. Pe forumurile straine sunt variante diferite de la un forum la altul si cred ca cel mai bine invatam din greselile noastre.
Ca sa fiu cel ce deschide discutia, ce parere aveti despre cmsforex ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 05 ianuarie 2009, 17:20
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Am auzit de CMS Forex, am vazut și câteva bannere de la ei pe alte situri dar nu am folosit nici măcar demo. Ai tu ceva de spus despre ei?
Vechi 05 ianuarie 2009, 17:59
tavi's Avatar
Trader Junior

tavi e pe drumul cel bun
Eu folosesc demmo de la cmsforex, este o platforma diferita fata de ceilalti brokeri, se numeste VT Trader si este oarecum asemanatoare cu cea a deltastock (poate mai cunoscuta fiind o firma bulgareasca ) ).
Demmo cms are aspecte bune (usor de folosit, multi indicatori, grafice bune) un soft complex care nu l-as schimba pe metatrader, doar ca are si puncte slabe gasite de mine (se mai deconecteaza, face multe update-uri, spre exemplu acum 5 ianuarie ora 18.30 are graficele blocate....etc); ma gandesc ca totusi o casa de brokeraj mare nu isi permite astfel de probleme de genul Deutche Bank, insa nu te poti atinge la o casa mare de brokeraj fara 10.000 euro.
Tu ce firma folosesti ? Ai probleme cu platforma? Este garantata de unul sau mai multe fonduri de garantare ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 05 ianuarie 2009, 18:10
Trader Junior

Data înscrierii: decembrie 2008
Locaţie: Cluj
Posturi: 20
zoli_m e pe drumul cel bun
Salut! Am avut cont live la ei.....foarte prost....platforma se blocheaza tot timpul, indiferent de volatilitate. Daca vorbesti pe livechat cu careva dintre angajatii lor iti vor spune sa reinstalezi platforma....de fiecare data. Ordinele nu ti le executa intotdeauna, uneori ai surpriza sa nu iti onoreze un ordin si ei zic ca ai primit requote care din pacate nu apare pe ecran. Dupa cateva zeci de minute de deconectare si reconectare ai sansa sa inchizi acel ordin daca nu te scot ei mai repede pe "margin call"(in cazul scalperilor).
Vechi 05 ianuarie 2009, 18:15
tavi's Avatar
Trader Junior

tavi e pe drumul cel bun
ce recomanzi, mai bine zis ce folosesti acum ? si daca esti multumit....
Vechi 05 ianuarie 2009, 18:20
Trader Junior

Data înscrierii: decembrie 2008
Locaţie: Cluj
Posturi: 20
zoli_m e pe drumul cel bun
Am deschis un cont la FxPro pe la sfarsitul lunii trecute. Deocamdata nu pot afirma nimic despre ei. Totusi multi lauda Oanda, ai putea incerca.
Vechi 05 ianuarie 2009, 18:32
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Citat:
Original postat de tavi Vezi post
Tu ce firma folosesti ? Ai probleme cu platforma? Este garantata de unul sau mai multe fonduri de garantare ?
Eu folosesc Oanda să plasez ordine în piaţă. Habar n-am ce garantează. Când mi-am facut contul nu m-a interesat că nu stiam de ele şi nici nu mi-am băgat economiile de-o viaţă acolo

Mai folosesc conturi demo de la ODL Securities şi de la FxPro. Ambii sunt brokeri Metatrader. Deocamdată conturile demo şi Oanda îmi asigură uneltele necesare să pot tranzacţiona.

Bineînţeles că mi-ar place nişte goodies extra dar până nu o să traiesc din trading mi-s bune astea.
Vechi 05 ianuarie 2009, 19:51
tavi's Avatar
Trader Junior

tavi e pe drumul cel bun
am deschis si eu un cont la oanda si pare interesant (demmo bineteles); sper sa reusesc sa fac grafica aia sa nu se mai vada in ceata ca imi rupe ochii

va anunt in zilele urmatoare o parere mai serioasa, dar prezinta interes.

totusi pentru analiza tehnica voi pastra vt trader.

10x si astept si parerile altora in continuare.
Vechi 16 martie 2009, 18:12
Ovidiu's Avatar
Trader

Data înscrierii: octombrie 2008
Locaţie: Arad
Posturi: 158
Ovidiu e pe drumul cel bun
Salutare,
A auzit cineva de X-Trades ? Aveti careva cont la ei ?
Azi am citit cite ceva de pe site-ul lor....si as vrea si alte pareri.

Multumesc.
Vechi 30 martie 2009, 18:57
Trader Junior

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 2
andrei007 e pe drumul cel bun
Broker CNVM

Eu m-as apropia de un broker autorizat de CNVM. sunt aici si la o adica ii pot lua de undeva.
eu am gasit unul care nu are cont demo???? dar acum au o promotie de 500 USD la deschiderea unui cont. nu stiu care e suma minima de deschidere a contului dar pare OK. Bforex.ro Chiar o sa incerc sa vad care e treaba
Vechi 30 martie 2009, 19:51
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Citat:
Original postat de andrei007 Vezi post
Eu m-as apropia de un broker autorizat de CNVM. sunt aici si la o adica ii pot lua de undeva.
La o adică il iei de undeva ca să ce?
Te referi la faptul că ar fugi cu banii şi atunci il dai în judecată in România? Care-i avantajul ca-i autorizat de CNVM? Poţi să-l pârăşti la OPC să-l amendeze?
Vechi 30 martie 2009, 21:05
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,644
Cornelius e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de hcristea Vezi post
La o adică il iei de undeva ca să ce?
Te referi la faptul că ar fugi cu banii şi atunci il dai în judecată in România? Care-i avantajul ca-i autorizat de CNVM? Poţi să-l pârăşti la OPC să-l amendeze?
Legile statului in Romania, organele de control se implica puternic pentru bunastarea si respectarea legilor intru-totul in avantajul cetateanului, bla, bla, bla... !
Vechi 30 martie 2009, 21:49
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Autorizat CNVM, e un lucru bun, in teorie, in practică e cu totul altfel.

Un argument pt a folosi un broker autorizat de CNVM e că în calitate de investitor individual eşti despagubit dacă CNVM consideră că plângerea ta este veridică. În acel moment eşti despăgubit cu 9000 de ieuro. Cică in 2012 vei fi despăgubit cu 20.000 de ieuro.

OK, acum, banii aia nu vin imediat, durează analiza plângerii de către CNVM probabil câţiva ani şi mai mult ca sigur se mai adaugă nişte ani dacă brokerul contesta în instanţă hotarârea CNVM. Între timp se mai schimbă guvernu, mai vine o criză şi se mai schimbă şi legea şi probabil ajungi să ai actiuni la fondul Proprietatea

Apoi rar se întâmplă să fie fentat doar un investitor. Când se împute treaba de obicei sunt loviţi toţi sau să zicem mai mulţi. Toţi trebuie despăgubiţi. Tu ca investitor individual stai la o coadă, şi dacă mai ramâne ceva poate prinzi, dacă nu mai aştepti.

Normal că e bine să fie autorizat de CNVM, cel puţin pare serios, dar io cred că mai important este ca un broker să aibă o istorie bună, un fel de karma bună. Adică să aibă o în majoritate review-uri bune.
Vechi 30 martie 2009, 21:54
soso's Avatar
Liquidity Provider

Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Mai nu stiu ce ati face voi dar eu decat sa fiu regulat de CNVM mai bine de FSA (daca am retinut bine numele institutiei) din Anglia. Asta asa fara sa fac nici un calcul doar observand ce se petrece in Romania...
Vechi 30 martie 2009, 22:09
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Citat:
Original postat de soso Vezi post
Mai nu stiu ce ati face voi dar eu decat sa fiu regulat de CNVM mai bine de FSA (daca am retinut bine numele institutiei) din Anglia
Când zici regulat de CNVM te referi la toată comisia sau doar la şefi? Da ce, FSA vine cu lubu ?
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off