|
|
|
indicatori care sa aduca profit 50% in 12 luni Discuţia "indicatori care sa aduca profit 50% in 12 luni" din forumul Clubul începătorilor; Salut!
De citeva zile am inceput sa fac demo in metatrader cu un simulator cu ... |
 |

30 ianuarie 2012, 17:18
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: august 2011
Posturi: 12
|
|
|
indicatori care sa aduca profit 50% in 12 luni
Salut!
De citeva zile am inceput sa fac demo in metatrader cu un simulator cu care pot sa testez manual orice metatrader indicator.
Dar cu ce sa incep?Imi cade barba si mustata pina incerc toti indicatorii!!!!!
Caut 1 ,2 indicatori care sa fi adus 50% profit intr-un an pe graficul zilnic?
|

30 ianuarie 2012, 17:36
|
 |
Trader Senior
|
|
Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
|
|
Citat:
Original postat de nicobo78
Salut!
De citeva zile am inceput sa fac demo in metatrader cu un simulator cu care pot sa testez manual orice metatrader indicator.
|
Dreseaza-ti starea psihologica, atunci vei avea mai mult de 50% profit
Nu cred ca este un indicator, mai bun ca cel plasat pe umerii tai, care sa-ti aduca o profitabilitate atit de mare.
bafta

30 ianuarie 2012, 17:42
|
 |
Ghost Trader
|
|
Data înscrierii: iulie 2008
Locaţie: Miercurea Ciuc
Posturi: 226
|
|
Indicatorii, singuri, nu iti aduc niciun profit. Insa, analiza, money managementul adecvat si controlul emotiilor iti pot aduce asa ceva.
In consecinta, DECIZIA de intrare in piata face diferenta intre profit si pierdere. Cauta indicatori care se pliaza pe stilul tau de trading si psihologic.
Tradingul este mai mult decat semnale date de indicatori.
Pentru lamuriri citeste aici si aici.

30 ianuarie 2012, 17:50
|
 |
Liquidity Provider
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
|
|
Citat:
Original postat de nicobo78
Salut!
|
Salut,
1) Un indicator e o unealta a 2) unei tehnici care face parte dintr-o 2) strategie 3) a unui trader.
Daca s-ar reduce totul la gasirea acelui indicator minunune atunci n-ar mai exista trading-ul, pt ca toti ar fi castigatori. Think about it

30 ianuarie 2012, 17:54
|
 |
Trader Senior
|
|
|
|
|
@Nicobo78
Oricat timp nu te-ai juca pe demo, pe real va fi cu totul altfel. Pe demo poti sa testezi partea tehnica, dar nu si cea pihologica.
Partea psihologica se manifesta exclusiv pe real, cand perzi bani adevarati, cand incepi sa pui ordine aiurea dupa un SL sau nu mai ai curaj sa mai intri in piata.
Te-as sfatui sa stai pe demo sa inveti partea tehnica, de dorit fara indicatori din MT,invata sa citesti chartul fara ei, dupa sa treci pe real dar cu sume mici. Si doar dupa ce o sa vezi o curba crescanda in statement sa intri cu sume mai mari
Spor la munca

30 ianuarie 2012, 18:26
|
 |
Trader Senior
|
|
Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 413
|
|
@ nicobo78 - cel mai util indicator pentru incepatori este "Linia de Trend" ... invata sa stabilesti trendul si tranzactioneaza doar in directia lui; dupa asta poti sa "te joci" cu Mediile Mobile s.a. , dar in principiu "Trendul este prietenul traderului" . Daca te descurci cu engleza cauta sa citesti cartea " Trading for a living - Alexander Elder " ; acolo o sa gasesti scris mai detaliat despre majoritatea indicatorilor si cum pot fi folositi acestia. Mult succes la citit si spor la pipsi !!
|

30 ianuarie 2012, 18:48
|
 |
Master Trader
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2011
Posturi: 1,017
|
|
Gata. L-ati zapacit de tot.
- Drept-e ca si el pune intrebari " interesante " . Atitea sfaturi nu cred ca i-a dat nici tata-sau
- Nu este asa indicator, Nicobo, nu te supara !.

30 ianuarie 2012, 19:27
|
 |
Trader Senior
|
|
|
|
|

30 ianuarie 2012, 21:11
|
 |
Trader Senior
|
|
Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 413
|
|
Omul este incepator si nu prea stie ce sa intrebe . Probabil ca il interesa un sistem care sa-l ajute sa obtina acest profit. Oricum, ii sunt mai utile sfaturile care sa-i starneasca curiozitatea despre trading, decat comentarii care sa-l dezamageasca sau sa-l ia pe bietul om la mishto  .
|
 |
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile
Cod HTML este Off
|
|
|
|
Fus orar: GMT +2. Acum este 08:15.
...
FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă
cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.