Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Clubul începătorilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Salutare

Discuţia "Salutare" din forumul Clubul începătorilor; Salutare tuturor. Eu sunt Nicu si sunt un novice al acestui domeniu, dar foarte interesat ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 15 ianuarie 2012, 14:43
Trader Junior

Data înscrierii: ianuarie 2012
Posturi: 6
john doe e pe drumul cel bun
Salutare

Salutare tuturor. Eu sunt Nicu si sunt un novice al acestui domeniu, dar foarte interesat in acelasi timp. In trecut am mai tranzactionat actiuni la BVB cu un broker in spate dar fiindca m-am mutat din oras m-am lasat.
De curand tranzactionez cu un cont alimentat cu o suma modica pe piata Forex, mai exact CFD-uri si incerc sa ma familiarizez cu tot ceea ce insemna ea; deasemenea ma bucur ca am intalnit acest forum, sper ca in curand putem comunica pe aceeasi limba.Momentan ma voi rezuma la citit si la asimilarea termenilor folositi.
Daca-mi puteti recomanda articole, chestii de ABC, v-as fi recunoscator.(nu ca as fi cine stie ce lenes in a da " search" dar o persoana experimentata ar stii mai bine ca mine).
Multumesc.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 15 ianuarie 2012, 16:28
okidoki's Avatar
Ghost Trader

Data înscrierii: iulie 2008
Locaţie: Miercurea Ciuc
Posturi: 226
okidoki e pe drumul cel bun
Bine ai venit printre noi...
Gasesti tot ce iti trebuie aici si in sectiunea Clubul incepatorilor de pe acest forum.
Vechi 17 ianuarie 2012, 14:56
gabysebastainmatei's Avatar
Trader

Data înscrierii: iunie 2011
Locaţie: padova
Posturi: 149
gabysebastainmatei e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de john doe Vezi post
Salutare tuturor. Eu sunt Nicu si sunt un novice al acestui domeniu, dar foarte interesat in acelasi timp. In trecut am mai tranzactionat actiuni la BVB cu un broker in spate dar fiindca m-am mutat din oras m-am lasat.
De curand tranzactionez cu un cont alimentat cu o suma modica pe piata Forex, mai exact CFD-uri si incerc sa ma familiarizez cu tot ceea ce insemna ea; deasemenea ma bucur ca am intalnit acest forum, sper ca in curand putem comunica pe aceeasi limba.Momentan ma voi rezuma la citit si la asimilarea termenilor folositi.
Daca-mi puteti recomanda articole, chestii de ABC, v-as fi recunoscator.(nu ca as fi cine stie ce lenes in a da " search" dar o persoana experimentata ar stii mai bine ca mine).
Multumesc.
daca vrei ceva in engleza babypips.com
si click-ezi pe school
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 31 ianuarie 2012, 17:09
Trader Junior

Multumesc celor care au raspuns si pot spune ca link-urile mi-au fost de folos.
Pe piata reala am observat ca stirile influenteaza enorm de mult trendul si cat ai analiza graficul, acestea iti dau peste cap analiza grafica.
Voi de unde va luati informatiile "calde"?

Fiindca platforma pe care o folosesc nu-mi permite sa trasez linii de trend pe grafic, folosesc doi indicatori:Aligator 13;8;5 si Fractali, indicatori care mi-au parut destul de usori de intrerpretat si folosit, intrebarea este pentru indicatorul Aligator: daca setez graficul la 5 minute imi arata trendul diferit de cum ar arata la setarea graficului pt 30 minute, de ce?
Vechi 31 ianuarie 2012, 17:45
okidoki's Avatar
Ghost Trader

Data înscrierii: iulie 2008
Locaţie: Miercurea Ciuc
Posturi: 226
okidoki e pe drumul cel bun
Ce platforma folosesti? Ce broker? Este putin probabil sa nu poti trasa linii de trend pe grafic.
Vechi 31 ianuarie 2012, 18:11
Trader Junior

Plus 500.
Vechi 31 ianuarie 2012, 18:44
papanasergiu's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
papanasergiu e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Skype™ la papanasergiu
Citat:
Plus 500.

Incearca un broker cu Metatrader, e mult mai lejer.
Si inca una incearca, sa folosesti charturi cu cat mai putini indicatori, cat mai curat e chartul cu atit mai ferme deciziile vot fi. E deajuns doar niste S/R TL si formatiuni de bare/candele

bafta
Vechi 31 ianuarie 2012, 19:01
Trader Junior

Am studiat cativa brokeri sau mai exact feedback-urile primite si pe aici si prin alte parti si am ales Admiralmarket pentru viitorul apropiat.Am ales pentru moment Plus 500 pentru ca are platforma simpla si deductibila, dar cu cat il folosesc mai mult imi dau seama ca are si multe lipsuri, dar asta e, daca nu fac adunari cum as putea face ecuatii?
Ai dreptate Sergiu cu deciziile, momentan lucrez la partea psihologica, e greu si sa intri( buy) dar si sa iesi(sell).
Vechi 31 ianuarie 2012, 19:12
danpav86's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 413
danpav86 e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la danpav86 Trimite mesaj via Skype™ la danpav86
Citat:
Plus 500.
E bun acest broker pentru a te familiariza cu piata, doar ca platforma nu are avantajele pe care le are MetaTrader . Alte aspecte la care trebuie sa fii atent cu plus500 : nu accepta Scalping, ofera leverage foarte mic. Avantaje ar fi : notificarile prin SMS la alertele de pret, si faptul ca ofera Web Trading. In general am auzit lucruri negative despre ei, insa atata timp cat nu vei vrea sa scoti bani de la ei, nu o sa fie probleme .
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este Off