Paully 76, mi-am pierdut ( vorba vine, ptr. ca am avut de invatat ) ziua de azi luind la puricat metoda propusa de tine .
- Ce mi-a atras atentia , au fost luminarile Heiken Ashi. Stiu de ele, dar nu le-am folosit niciodata . Pina acum !. Vad ca tu le folosesti si zici ca sunt mult mai usor de " citit ". Ai dreptate, elimina aproape total zgomotul pietei, chiar si pe TF-urile mici .
- Am desfacut in bucati ceilalti doi indicatori, TDI si Stoch. si am ajuns la concluzia ca mai mult te incurca , decit te ajuta. Am incercat si eu metoda cu ei , si, intradevar, iti dau impresia ca iti ofera semnale de intrare in piata.
- Sint buni cind nu esti sigur de ceea ce faci si astepti confirmari dinafara.
-Adevaratele semnale de intrare ti le dau luminarile HA. Pe net sint o multime de metode, strategii care lolosesc luminarile HA. In toate pe care le-am gasit eu , apare Bollinger Bands si Stochastic. Am incercat folosind BB si Stoch. , dar din nou m-am lovit de problema Stochastic-ului, mai ales ca apare cu valori diferite ( 14,3,3 ; 5,3,3 ; 10,5,5 ; 8,3,3 ; etc. ) , dupa cum i s-a parut fiecaruia ca e mai bine . Am renuntat la Stoch. , si am ramas doar cu luminarile HA si BB.
- Asa, impreuna cu nivelele de s/r , pare grozav !. Si simplu. Eu mi-am propus sa insist pe HA, macar o luna de zile !. Ce ziceti ?
- Am sa explic si cum vad eu intrarile in piata, in baza luminarilor HA si BB, daca exista interes ptr. asta
Un nou report folosnd aceasta metoda. Desi folosesc un cont demo si la serviciu - la un alt trader - am observat ca tranzactiile deschise dupamasa cand ajung acasa sunt mai profitbile. Probabil piata e mai stabila dupamasa ( inca nu am facut o analiza mai atantta a acestor aspecte).
Am incercat sa pun un report de pe MT dar nu stiu cum.
Salut Paully76,am citit si eu topicul lui "big E",insa strategia are si un aspect discretionar,sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont..eu nu am reusit sa le inteleg pe toate,tu cum le interpretezi?
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.