Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Clubul începătorilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

UFXMarkets

Discuţia "UFXMarkets" din forumul Clubul începătorilor; Revin si sper sa nu nu vad bat la cap. Din ce am studiat eu ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 06 decembrie 2011, 20:35
Trader Junior

Data înscrierii: noiembrie 2011
Posturi: 12
Paully76 e pe drumul cel bun
UFXMarkets

Revin si sper sa nu nu vad bat la cap. Din ce am studiat eu cei de la UFXMarkets sunt mai noi pe piata. Cel putin pe piata romaneasca. Lucreaza cineva cu ei?? Ceva pareri???
Eu au un cont demo la ei si mi se pare accesibil dar ma cam tachineaza cu telefoanele. Desi nu am de gand sa intru cu bani reali pana in primavara, voiam o parere. Multumesc.

Last edited by Paully76; 06 decembrie 2011 at 21:16.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 04 martie 2012, 21:56
Trader Junior

Data înscrierii: martie 2012
Posturi: 2
teodora e pe drumul cel bun
eu lucrez cu ei de trei luni, live account nu demo - ce te intereseza sa stii?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 10 martie 2012, 12:48
Trader Junior

Posturi: 2
teodora e pe drumul cel bun
in primul rind, nu te-as sfatui sa intri cu bani reali pentru ca au probleme reale cu withdrawal. Nu stiu daca mai vezi vreun ban inapoi din cei depusi - de profit, nici atit.... Pina acum, eu n-am vazut.
Si in mod cert, daca ai noroc si ii ii vezi, nu va fi in termenul de "3-5 zile" de pe site. Aia e doar o gluma :-) . Exista un buton mare si frumos de withdrawal, daca apesi pe el o sa vezi ca n-are decit optiunea "cancel" :-)) - cu comentariul "contact your account manager".

Iar account managerul este foarte insistent cind e vorba de depuneri - si dispare in mod miraculos cind e vorba de retrageri. Pleaca in strainatate, iti da pe altcineva care sa te convinga nu sa retragi, sa depui, etc...
Live customer service e inutil - iti va spune doar ca "your account manager will call you". Ceea ce, evident, daca chiar vrei sa retragi bani, nu se va intimpla.

Mizeaza probabil pe faptul ca la un moment dat te plictisesti si nu mai ceri banii tai inapoi.
Eu am considerat ca am fost un caz izolat di doar la mine a fost depasit termenul de plata pina am intrebat pe o lista de discutii a clientilor UFX la ei cum a fost cu retragerea: si mi-au venit imediat o gramada de blesteme la adresa Ufx. Foarte multi inca mai sint clienti doar in speranta ca isi vor mai vedea banii vreodata... unii ceruti de foarte mult timp. Am pastrat mesajele, de referinta.

Atitudinea asta ma face sa ma indoiesc si mai mult ca ar intra tranzactii pe piata de-adevaratelea, de fapt. Sau doar ne jucam in interfata de-a forex pe principul ca majoritatea oricum pierde si, daca fraierul se incapatineaza sa nu piarda, il ajuti sa piarda. Daca totusi nu pierde, de unde sa ii dai profit - sau banii inapoi?

Ar mai fi si alte aspecte: insista foarte mult sa intri cu bani reali desi e evident ca inca n-ai experienta necesara.
Transmit semnale inverse fata de piata, si insista sa le respecti ca sa pierzi. Iar dupa ce pierzi insista sa depui.
La leverage obligatoriu de 1:500 iti blocheaza amountul la 10k ca sa pierzi tot, nu doar o parte :-)
Nu respecta spread-urile din contract.
De citeva ori aceeasi tranzactie derulata in paralel la ufx s-a oprit in stop loss si la doua alte platforme de la alte firme in take profit - oare cum? :-)
Toate stop lossuirle indicate sint de zece ori mai mari decit tp-urile - deci risti de fiecare data 250 de usd ca sa castigi 20 sau cam asa, al naibii de money management...:-)) Nu ii castigi nici pe aia pt. ca brusc creste spreadul...sau slippage sau ceva.:-)
Nu acorda bonusul sub diverse pretexte, de obicei.

Admitind ca sint practici care se intilnesc si in alte parti, problema cu withdrawal mi se pare totusi cea mai grava.
Vechi 25 martie 2012, 10:42
Trader Junior

Locaţie: Braila
Posturi: 10
SERGIUx e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la SERGIUx
Exclamation

UFX Bank | UFXBank.com reviews and ratings by Forex Peace Army
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On