|
in primul rind, nu te-as sfatui sa intri cu bani reali pentru ca au probleme reale cu withdrawal. Nu stiu daca mai vezi vreun ban inapoi din cei depusi - de profit, nici atit.... Pina acum, eu n-am vazut.
Si in mod cert, daca ai noroc si ii ii vezi, nu va fi in termenul de "3-5 zile" de pe site. Aia e doar o gluma :-) . Exista un buton mare si frumos de withdrawal, daca apesi pe el o sa vezi ca n-are decit optiunea "cancel" :-)) - cu comentariul "contact your account manager".
Iar account managerul este foarte insistent cind e vorba de depuneri - si dispare in mod miraculos cind e vorba de retrageri. Pleaca in strainatate, iti da pe altcineva care sa te convinga nu sa retragi, sa depui, etc...
Live customer service e inutil - iti va spune doar ca "your account manager will call you". Ceea ce, evident, daca chiar vrei sa retragi bani, nu se va intimpla.
Mizeaza probabil pe faptul ca la un moment dat te plictisesti si nu mai ceri banii tai inapoi.
Eu am considerat ca am fost un caz izolat di doar la mine a fost depasit termenul de plata pina am intrebat pe o lista de discutii a clientilor UFX la ei cum a fost cu retragerea: si mi-au venit imediat o gramada de blesteme la adresa Ufx. Foarte multi inca mai sint clienti doar in speranta ca isi vor mai vedea banii vreodata... unii ceruti de foarte mult timp. Am pastrat mesajele, de referinta.
Atitudinea asta ma face sa ma indoiesc si mai mult ca ar intra tranzactii pe piata de-adevaratelea, de fapt. Sau doar ne jucam in interfata de-a forex pe principul ca majoritatea oricum pierde si, daca fraierul se incapatineaza sa nu piarda, il ajuti sa piarda. Daca totusi nu pierde, de unde sa ii dai profit - sau banii inapoi?
Ar mai fi si alte aspecte: insista foarte mult sa intri cu bani reali desi e evident ca inca n-ai experienta necesara.
Transmit semnale inverse fata de piata, si insista sa le respecti ca sa pierzi. Iar dupa ce pierzi insista sa depui.
La leverage obligatoriu de 1:500 iti blocheaza amountul la 10k ca sa pierzi tot, nu doar o parte :-)
Nu respecta spread-urile din contract.
De citeva ori aceeasi tranzactie derulata in paralel la ufx s-a oprit in stop loss si la doua alte platforme de la alte firme in take profit - oare cum? :-)
Toate stop lossuirle indicate sint de zece ori mai mari decit tp-urile - deci risti de fiecare data 250 de usd ca sa castigi 20 sau cam asa, al naibii de money management...:-)) Nu ii castigi nici pe aia pt. ca brusc creste spreadul...sau slippage sau ceva.:-)
Nu acorda bonusul sub diverse pretexte, de obicei.
Admitind ca sint practici care se intilnesc si in alte parti, problema cu withdrawal mi se pare totusi cea mai grava.
|