Roşia Montană: Vorbeşte acum sau ciocu mic mai târziu Discuţia "Roşia Montană: Vorbeşte acum sau ciocu mic mai târziu" din forumul Articole; Mircea55
Daca nu noi copii nostri , daca nu ei, nepotii .Lumea nu a inceput ... |
 |
|

11 decembrie 2011, 01:56
|
|
|
|
Mircea55
Daca nu noi copii nostri , daca nu ei, nepotii .Lumea nu a inceput si nu se termina cu noi . Dar de ce l-am da noi degeaba unora care ne iau de prosti ? Eu asta nu pot pricepe .
|

11 decembrie 2011, 09:05
|
 |
Trader Senior
|
|
Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
|
|
Citat:
Original postat de merlyn
Dar de ce l-am da noi degeaba unora care ne iau de prosti ? Eu asta nu pot pricepe .
|
Degeaba nu trebuie dat nimic !!
O idee ar trebui sa formati ONG care sa se ocupe intensiv de acesta problema, pentru ca asa o vad, sa explice in detaliu despre consecintele care vor fi in cazul in care va fi vinduta strainilor. Cat mai multe ONG uri care se vor ocupa de aceasta problema cu atit mai mare va fi presiunea asupra guvernantilor. Guvernantii nu au fost cointeresati niciodata de rezolvarea problemelor interne decat cele personale. De fapt ei si reprezinta persoanele afiliate holdingurilor, companiilor transnationale... omul de rand trebuie sa afle adevarul si asta o poate face doar ONG urile nationale prin campanie, remarc agresiva, de constientizare a cetateanului !!

11 decembrie 2011, 13:29
|
 |
Papa Dragon
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
|
|
|
Sergiu, sunt mai multe ONG-uri implicate. Lupta continuă.

11 decembrie 2011, 14:48
|
|
Banned
|
|
Data înscrierii: decembrie 2011
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1
|
|
profit de 56%
Citat:
Original postat de merlyn
Mircea55
Daca nu noi copii nostri , daca nu ei, nepotii .Lumea nu a inceput si nu se termina cu noi . Dar de ce l-am da noi degeaba unora care ne iau de prosti ? Eu asta nu pot pricepe .
|
Nu vom da nimic pe degeaba si nu ne ia nimeni de prosti. RMGC este un parteneriat public-privat, in care statul roman este partener. Asa ca e de interesul nostru ca acest proiect sa inceapa, fiindca vom avea un profit de 56% (direct, dar si indirect - taxe, impozite, venituri din domenii conexe), vor fi create locuri de munca, va fi ecologizata zona, va fi restaurat patrimoniu- si totul cu zero cheltuieli din partea noastra.
|

11 decembrie 2011, 15:18
|
 |
Trader Senior
|
|
|
|
Citat:
Original postat de hcristea
Sergiu, sunt mai multe ONG-uri implicate. Lupta continuă.
|
Atunci chiar miroase a şpagă mare de tot

11 decembrie 2011, 17:06
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
Citat:
Original postat de zmeutza
Nu vom da nimic pe degeaba si nu ne ia nimeni de prosti. RMGC este un parteneriat public-privat, in care statul roman este partener. Asa ca e de interesul nostru ca acest proiect sa inceapa, fiindca vom avea un profit de 56% (direct, dar si indirect - taxe, impozite, venituri din domenii conexe), vor fi create locuri de munca, va fi ecologizata zona, va fi restaurat patrimoniu- si totul cu zero cheltuieli din partea noastra.
|
Minciuni ordinare. Marș la mă-ta-n RMGC!
Ești un spammer și ca orice spammer ai luat ban.

11 decembrie 2011, 17:38
|
 |
Master Trader
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2011
Posturi: 1,016
|
|
Ce-i cu tine, Horatiu, esti nervos ?
- Da` ala chiar minte ?

11 decembrie 2011, 18:45
|
|
Trader Junior
|
|
Data înscrierii: ianuarie 2009
Locaţie: bucuresti
Posturi: 44
|
|
|
chiar daca motii vor fi nevoiti cu mainile goale ...
... sa caute aurul din apuseni
si el tot nu tebuie dat jegurilor astora.
ar tebui cautati toti cei care au contribuit la vanzarea aceasta de neam, si dati in vileg cu nume si pronume inclusiv pseudoacademicianul asta numit teodorescu
imi vine sa scuip televizorul cand vad reclamele desantate cu pseudocasnica, pseudostudentu, pseudomineru cum participa ei la amortirea populatiei.
felicitari Horatiu pentru atitudine, felicitari merlyn pentru inspiratia de a pune materialele lui Traian si aici.
alegerile nu sunt o solutie pentru ca si-au facut propriile legi in care orice ai vota tot ei ies castigatori.
solutia este ca trebuie sufocati prin puterea autentica a multimii.
succes celor care mai au mintea limpede!
|

11 decembrie 2011, 19:16
|
 |
Trader Senior
|
|
Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 413
|
|
Citat:
Original postat de MarginCall
si-au facut propriile legi in care orice ai vota tot ei ies castigatori.
|
Vor castiga si de data asta, oricat de mult s-ar razvrati multimea... puterea e in mainile lor. /_\
|

11 decembrie 2011, 19:40
|
|
Trader
|
|
Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 68
|
|
Citat:
Original postat de hcristea
Minciuni ordinare. Marș la mă-ta-n RMGC!
Ești un spammer și ca orice spammer ai luat ban.
|
daca cineva nu e de acord cu tine e automat spammer? si io sunt de acord cu exploatarea in principiu chiar daca nu cunosc datele exacte ale contractului.
|

11 decembrie 2011, 21:48
|
 |
Papa Dragon
|
|
|
|
|
nu acesta e criteriul, dar cei mai mulţi spammeri nu sunt de accord cu mine.
Acest forum nu este domeniu public. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta membri. Nu sunt obligat să-i tolerez pe cei pe care nu-i plac. Dacă cineva vine aici să-mi servească vrăjeli ca la un prost, jignindu-mi inteligenţa, rezultatu-i doar unu: BAN.
Ca să-l parafrazez pe Dorel Vişan, pe banii mei, eu nu i-am cenzurat libera exprimare ci i-am tăiat prostia.

12 decembrie 2011, 08:36
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
|
|
o sa ploua cu aur imediat ce vor primi licenta de exploatare. va fi mai bine decit in California anilor 1800  deja ma pregatesc ptr gold rush

12 decembrie 2011, 08:53
|
 |
Trader Senior
|
|
|
|
Citat:
Original postat de maxu08
o sa ploua cu aur imediat ce vor primi licenta de exploatare. va fi mai bine decit in California anilor 1800  deja ma pregatesc ptr gold rush
|

Fiecare cetatean va primi gratis cate-un lingou de aur din "prima productie"

12 decembrie 2011, 17:37
|
|
|
|
[QUOTE=zmeutza;21091]Nu vom da nimic pe degeaba .....
Tipul asta nu este un spamer de orice fel . se pare ca au oameni care se ocupa si de monitorizarea netului . Ia priviti atitudinea de pe Avocat.ro. Ce cauta el aici daca nu e in market ca noi ?
Last edited by merlyn; 13 martie 2012 at 11:49.
|

12 decembrie 2011, 17:39
|
|
|
|
de ce ar umbla cineva pe toate site-urile sa dea replici fara nici un interes ?! Eu am un interes sa promovez pe toate site-urile si in toate mediile pozitia mea de cetateam roman care-mi pasa de acest pamant . el ce interes are ? Azi am tiparit manifestele si le dau la copii sa umple tot cartierul .
|
 |
|
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.