Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Articole

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

În cât timp îţi dublezi contul?

Discuţia "În cât timp îţi dublezi contul?" din forumul Articole; Cazinourile online mi se par a fi cele mai susceptibile la frauda. Pe demo, eu ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 15 aprilie 2011, 10:24
Cornelius's Avatar
K.I.S.S.

Data înscrierii: martie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 1,644
Cornelius e pe drumul cel bun
Cazinourile online mi se par a fi cele mai susceptibile la frauda. Pe demo, eu daca as fi cazinou m-as asigura ca lumea castiga, iar pe real i-as rupe. Nimeni nu poate verifica seriile spre deosebire de Forex unde cursul e clar pt toata lumea si unde brokerii seriosi chiar doresc ca clientii lor sa reziste cat mai mult, ei castigand din spreaduri.
Vechi 08 iulie 2011, 15:40
Trader Junior

Data înscrierii: iulie 2011
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 3
dobrevladioan e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la dobrevladioan
in 3 zile :D

eu nici nu stiu ce e aia un broker momentan sunt in India .. cand vin in Romania o sa ma informez mai mult si mai vreau sa zic ca mi-a fost de folos acest forum!

voi pune aici link : http://imageshack.us/photo/my-images/844/bursas2.jpg/ ca imi e greu sa insertez imaginea

Last edited by dobrevladioan; 08 iulie 2011 at 15:45.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 08 iulie 2011, 15:50
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Spor!
Vechi 15 octombrie 2011, 17:49
Trader Junior

Data înscrierii: octombrie 2011
Posturi: 1
pagubit e pe drumul cel bun
Unhappy ATENTIE LA ********** (TRADER!?!)

Salut. Nu pot sa dau indicatii dar pot povesti din experienta.Am cunoscut un trader pe nume ********** din ********** care ma convins sa investesc in piata.Postez acest mesaj ca sa nu pagubeasca si pe altii.De la inceput a mintit fara scrupule ca are experienta si ca are o strategie foarte buna ca intra cu maxim 2% si inregistreaza pierderi de maxim 15% chiar are si un site facut de el cred.A mintit de la inceput ca are mai multi clienti care le administreaza conturile iar el nu avea pe nimeni, ca are sume foarte mari de bani etc.Nu vreau sa va plictisesc dar acest om am ajuns la concluzia ca nu e profesionist cand inregistreaza un mic castig se crede dumnezeu si crede ca el poate decide pe banii tai iar cand pierde plinge ca un copil de gradinita si spune ca nu e in stare sa inregistreze o pierdere.Cand am observat ca nu se controleaza am discutat cu el si am hotarat sa nu mai lucreze pe cont o perioada pana isi revine iar el a ignorat hotararea luata si a pierdut in continuare.In concluzie a facut praf toti banii si suma este nu mare foarte mare asa ca cine are bani de aruncat pe fereastra poate sa-l contacteze dar sfatul meu este mai bine sa lucreze singur decat cu asa un profesionist.Multa bafta celor din piata si aveti foarte mare grija pe mana cui dati banii ca puteti ramane fara.

Last edited by hcristea; 22 martie 2012 at 15:52. Motiv: am cenzurat numele
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 15 octombrie 2011, 20:18
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Păgubitule, câtă vreme tu esti anonim să nu vi pe forum să zici de altul că-i escroc. Când vei avea curaj să iţi zici şi tu numele şi poza atunci n-o să am nimic împotrivă. Între timp ţi-am editat postul.
Vechi 16 octombrie 2011, 11:37
papanasergiu's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: februarie 2010
Locaţie: R.Moldova, Cahul
Posturi: 504
papanasergiu e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Skype™ la papanasergiu
Citat:
Original postat de pagubit Vezi post
Salut. Nu pot sa dau indicatii dar pot povesti din experienta.Am cunoscut un trader pe nume S******** din ********** care ma convins sa investesc in piata.
Mai concret de cine e vorba, cine esti, aveti vreum contrat semnat cu individul dat. Ceea ce a-ti scris in postul de mai sus e floare la ureche, cica un oarecare x a imprumutat fraierului y o suma z care intr-o perioada t a fost perduta. Apare o ecuatie cu patru necunoscute e ceva interesant
Scuze ca vorbesc prea dur dar care a fost motivul care v-a facut sa dati in administrare un cont care dupa spuse e enorm(variabila z )

Last edited by hcristea; 22 martie 2012 at 15:54.
Vechi 16 octombrie 2011, 18:52
danpav86's Avatar
Trader Senior

Data înscrierii: decembrie 2010
Posturi: 413
danpav86 e pe drumul cel bun
Trimite mesaj via Yahoo la danpav86 Trimite mesaj via Skype™ la danpav86
Asta-i viata..."This is trading".

In trading cineva pierde banii pe care altul ii castiga.
Imi pare rau pentru pagubit , dar "trader-ul" nu are nici o vina, nu a talharit pe nimeni...
Vechi 17 octombrie 2011, 20:56
gabysebastainmatei's Avatar
Trader

Data înscrierii: iunie 2011
Locaţie: padova
Posturi: 149
gabysebastainmatei e pe drumul cel bun
daca s-ar face trading pe cont propriu s-ar intelege mai bine ce inseamna constanta in castiguri si gradul de risc. spunand doar ca mi-am pus banii in mainile cuiva si mi i-a pierdut nu inseamna nimic. daca n-ai inteles gradul de risc nu este neaparat o problema a lui dar a ta. suntem obligati sa intelegem pe mainile cui ne dam banii si cred ca totii intelegem ca cu cat se castiga mai mult si "din nimic" cu atat mai mult riscul este mai mare de a pierde banii.
dupa ce se pierd bani este usor sa acuzi pe trader, broker, platforma si alte asemenea.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On