Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Articole

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Surprize după intrarea în vigoare a noilor reguli CFTC

Discuţia "Surprize după intrarea în vigoare a noilor reguli CFTC" din forumul Articole; Citat: Original postat de papanasergiu daca e sa analizam graficul oferit de FXCM (daca am ...

Răspunde

LinkBack (1) Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 21 octombrie 2010, 10:46
seba's Avatar
sharks hunter

Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
seba e pe drumul cel bun
Citat:
Original postat de papanasergiu Vezi post
daca e sa analizam graficul oferit de FXCM (daca am inteles bine) atunci bancii centrale elvetiene e deajuns de a anunta o posibila interventie pe piata Forex, pentru a vedea miscari up importante...
nop..graficul respectiv(gasesti pe site-ul lor analize similare zilnice pe mai multe perechi) scoate de fapt in evidenta pozitia de contrarian opinion a majoritatii traderilor de retail,visand vesnic intoarcerile de trent si o intrare pe "minimax"....o intoarcere de trend sau o interventie a cuiva in piata,va avea ca rezultat o marcare intre 10 si 100 pipsi a catorva norocosi.dupa care istoria se repeta
Vechi 21 octombrie 2010, 11:29
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Unul din obstacolele pe care l-am trecut cu greu a fost mentalitatea greşită ca atunci când vedeam un trend, eu aşteptam să se termine ca să intru în direcţia opusă. Practic acesta-i un fel de top & bottom picking, adică să fiu la începutul trendului că atunci se fac banii.

N-a fost uşor dar odată ce am depăşit pragul psihologic, nr de trade-uri pierzătoare s-a micit considerabil, iar cele câştigătoare au crescut.
Vechi 21 octombrie 2010, 17:49
CTSW's Avatar
Trader

Data înscrierii: octombrie 2010
Locaţie: ro-mania
Posturi: 121
CTSW e pe drumul cel bun
Mi-ar fi luat mult si bine sa inteleg asta.

Cand putem vorbi de trend, evolutie constanta intr-o directie? La ce scara se poate vorbi de trend 1M, 15M, sau la scara mai mare de la 1D in sus ?
Vechi 21 octombrie 2010, 18:08
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
trendul il vezi pe D1 cel putin.
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 21 octombrie 2010, 18:32
soso's Avatar
Liquidity Provider

Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Fiecare TF are trendul ei. Si fiecare trader vede trendul intr-un anume fel. Nu exista reguli batute in cuie.

EDIT: Daca vrei reguli, poti sa pui un MA, si cand pretul e deasupra lui consideri trend UP iar cand trendul e sub el consideri trend DOWN. E un filtru bun care de cele mai multe ori te tine in afata trade-urilor CT.
Vechi 21 octombrie 2010, 18:37
crm's Avatar
crm crm e offline
FX Trader.

Data înscrierii: ianuarie 2008
Locaţie: Bucuresti
Posturi: 111
crm e pe drumul cel bun
Si eu sunt de acord cu Soso, o corectie pe un TF mare poate fi considerata trend si tranzactionata pe un TF mic, in functie de strategia traderului

Personal consider ca am un trend cam pe ultimele 20 de lumanari...
Vechi 21 octombrie 2010, 18:42
soso's Avatar
Liquidity Provider

Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Trebuie sa plec dar revin mai tarziu cu completari.
Vechi 23 octombrie 2010, 20:10
zzzburlici's Avatar
Trader

Data înscrierii: decembrie 2008
Locaţie: Montreal
Posturi: 63
zzzburlici e pe drumul cel bun
super, soso, mersi!

cat despre profitabilitate.. ei pun la profitabilitate pe oricine are cu un cent mai mult decat suma investita initial, asa si eu sunt profitabil, da nu mi-as lasa job-ul ca sa traiesc din trading
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 23 noiembrie 2010, 12:28
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
OANDA’s high profitability numbers explained – include interest

Tipul de la ForexMagnates.com a postat un followup la postul lui iniţial despre profitabilitatea conturilor brokerilor. Postul integral aici: OANDA's high profitability numbers explained - include interest | Forex Magnates

Zice aşa:

Citat:
Recently I was notified of the following statement OANDA posted on its website regarding its calculation methodology: “By definition from the CFTC, an account is profitable if the following formula has a value above zero: the sum of realized and unrealized gains and/or losses on all trades carried at any time during the quarter; minus fees, commissions and other charges; plus all income or rebates, including interest paid. Deposits and/or withdrawals of funds are not included.”
Se pare că Oanda a inclus şi conturile inactive care primeau dobândă. Alţi brokeri nu dădeau dobândă la banii din conturi. Deocamdată brokerii folosesc formule diferite de calcul a profitabilitaţii.

Deocamdată Oanda profită (precum era de aşteptat) de hype-ul generat şi bine face. Părerea mea e că cifrele sunt mult umflate chiar dacă sunt mici şi e posibil să fie pe lângă, deja proverbiala, 95% loosing accounts
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On
Cod HTML este On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://fxtrader.ro/forum/articole/753-surprize-dupa-intrarea-vigoare-noilor-reguli-cftc
Postat de For Type Data
Surprize dup? intrarea în vigoare a noilor reguli CTFC This thread Refback 16 noiembrie 2010 17:52