CFTC schimbă regulile forexului de retail in State Discuţia "CFTC schimbă regulile forexului de retail in State" din forumul Articole; Începând din 18 Octombrie 2010 intră in vigoare noua legislaţie privind forexul de retail din ... |
 |

02 septembrie 2010, 11:36
|
 |
Liquidity Provider
|
|
Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
|
|
|
CFTC schimbă regulile forexului de retail in State
Începând din 18 Octombrie 2010 intră in vigoare noua legislaţie privind forexul de retail din Statele Unite.
Sumarul noii legislaţii: - Brokerii sunt obligaţi să se înregistreze la CFTC/NFA dacă vor să intermedieze tranzacţii forex pentru persoane fizice.
- Dacă un trader (account manager) vrea să tranzacţioneze pentru alte persoane atunci este obligat să treacă un examen înainte să poată să tranzacţioneze banii altor oameni într-un cadru legal.
- Levierul (leverage) a fost redus la un maxim de 50:1 pentru perechile majore şi 20:1 pentru exotice.
Reacţiile pe Internet sunt diverse, eu unul văd regulile astea ca pe un lucru bun, în special primele două.
Noua legislaţie se aplică doar brokerilor şi managerilor din State dar nu m-aş mira să ajungă şi-n Europa (într-o formă sau alta).
Detalii (în engleză):
CFTC Finalizes Regulation for US Retail Foreign Exchange
The CFTC Rule and Its Implications for U.S. Retail Forex Traders
CFTC Releases Final Rules Regarding Retail Forex Transactions
Last edited by soso; 02 septembrie 2010 at 15:53.
|

02 septembrie 2010, 12:35
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
|
|
|
de 1:50 este ceva bun? prefer 1:500 cit am acum, macar fac bani nu maruntis.

02 septembrie 2010, 14:17
|
 |
Liquidity Provider
|
|
|
|
Citat:
Original postat de maxu08
de 1:50 este ceva bun? prefer 1:500 cit am acum, macar fac bani nu maruntis.
|
Daca nu risi mai mult de 2% pe tranzactie nu o sa ai probleme cu 1:50. La ce-ti trebuie 1:500?

02 septembrie 2010, 16:08
|
 |
sharks hunter
|
|
Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
|
|
salutare...principala cauza pt. care se considera ca este nevoie de noi reguli (nu numai pe forex) in general,era problema HFT-urilor ( high frequency trading) ce cauzeaza volatilitate mare ce poate scapa de sub control (ceea ce sa si intamplat practic si nu numai odata),dar bineinteles ca "interesele" primeaza oriunde si la orice nivel,asa ca au lasat-o "moarta" 
-cu primul punct sunt de acord,al 2-lea e ceva ce nu intereseaza pe nimeni si nici nu cred ca-i va da cineva vreodata importanta,al 3-lea este o tampenie cu care au ei impresia ca "reduc riscul"....poate sunt subiectiv aici,prefer si eu un levier mare

03 septembrie 2010, 09:38
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
ptr ca risc mai mult de 2%. joc cu loturi de 1.0 insa suma pe care o am in cont mereu este de doar 1.500 euro

03 septembrie 2010, 09:59
|
 |
Liquidity Provider
|
|
|
|
Citat:
ptr ca risc mai mult de 2%. joc cu loturi de 1.0 insa suma pe care o am in cont mereu este de doar 1.500 euro 
|
da, makes sense mate!
Apropo cum stai cu sistemul de trendfollowing?

03 septembrie 2010, 11:12
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
|
te referi la turtles? merge bine, imi tot mut Sl in functie de ATR (factor 5) si mai am mult pina ajung la BE. cred ca o sa caut sa mut la BE in mod discretionar si abia apoi sa urmaresc ATR. fiind pe demo, imi permit sa il las asa, deocamdata. urmatorul nivel de s/r este abia peste 200 pipsi (s/r calculat pe big boss)

03 septembrie 2010, 11:18
|
 |
Liquidity Provider
|
|
|
|
Citat:
te referi la turtles? merge bine, imi tot mut Sl in functie de ATR (factor 5) si mai am mult pina ajung la BE. cred ca o sa caut sa mut la BE in mod discretionar si abia apoi sa urmaresc ATR. fiind pe demo, imi permit sa il las asa, deocamdata. urmatorul nivel de s/r este abia peste 200 pipsi (s/r calculat pe big boss)
|
Ai ceva indicator care iti arata unde e nivelul de 120 zile high/low? Sau calculezi manual?

03 septembrie 2010, 11:36
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
le numar pe degete  le numar o singura data, apoi marchez intervalul cu cite o linie verticala. Liniile le mut spre dreapta zilnic (de obicei) astfel incit de fiecare data intre cele 2 linii sa fie 120 de candles.
de fiecare data cind max/min intervalului se modifica mut si cele 2 linii orizontale. de fapt, le vezi pe graficul pus de mine pe threadul respectiv.

03 septembrie 2010, 11:45
|
 |
sharks hunter
|
|
Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 964
|
|
|
ai pe patforma "crosshair"...pune-l pe grafic(si cu dublu clic ar tr. sa-ti apara) de la punctul de unde vrei sa numeri,tine click apasat si trage pana la nivelul la care doresti...iti apare o linie transversala cu 3 valori,prima este numarul de lumanari(zile daca e pe daily),a 2-a diferenta de pipsi si a 3-a nivelul la care te-ai oprit sau pana la care vrei sa calculezi

03 septembrie 2010, 11:49
|
 |
Liquidity Provider
|
|
|
|
Citat:
le numar pe degete  le numar o singura data, apoi marchez intervalul cu cite o linie verticala. Liniile le mut spre dreapta zilnic (de obicei) astfel incit de fiecare data intre cele 2 linii sa fie 120 de candles.
de fiecare data cind max/min intervalului se modifica mut si cele 2 linii orizontale. de fapt, le vezi pe graficul pus de mine pe threadul respectiv.
|
Ok, o sa iti fac cadou de Craciun un indicator care iti arata high-ul si low-ul ultimelor 120 de zile.

03 septembrie 2010, 12:05
|
 |
Niten Ichi Ryu
|
|
|
|
@seba - mersi de pont. habar nu aveam de chestia asta  mi s-a pupazat vazul de cite candle am numarat
@soso - mersi ptr oferta insa nu este mare lucru sa mut liniile cite o luminare. cind o sa termin cu basket trading o sa avem nevoie de un indi
Last edited by maxu08; 03 septembrie 2010 at 12:10.
|

03 septembrie 2010, 12:29
|
 |
Liquidity Provider
|
|
|
|
Citat:
@soso - mersi ptr oferta insa nu este mare lucru sa mut liniile cite o luminare. cind o sa termin cu basket trading o sa avem nevoie de un indi 
|
treaba ta, data viitoare te costa.
| Thread Tools |
|
|
| Moduri de Afisare |
Mod Liniar
|
Reguli de postare
|
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi