Team trading, adică tranzacţionarea în echipă, este un concept care implică colaborarea între doi sau mai mulţi traderi care îşi validează ideile şi tranzacţiile între ei. Se pare că traderii se descurcă mai bine dacă pot să schimbe idei cu alţi traderi. Team trading nu înseamnă că toţi membrii echipei iau aceleaşi trade-uri, ci îşi pot împărtăşi analizele şi să primească feedback şi îşi pot plănui tranzacţiile împreună.

Eu tranzacţionez în echipă şi echipa mea este formată din două persoane. Cea de a doua persoană este Soso. Însă împărtăşirea unor analize şi trade-uri de ale mele pe acest forum în principal dar şi pe altele, practic echipa mea de trading este mai mare.
M-a ajutat mult la început şi încă consider un mare ajantaj, să am o persoana cu care pot să-mi validez trade-urile şi să mă ajute când faceam un trade prost sau care să mă ţină cu picioarele pe pământ când aveam trade-uri bune. De aceea recomand tuturor să îşi găsească una sau mai multe persoane cu care să tranzacţioneze în echipă. Dacă nu aveţi pe cineva apropiat, cu acelaşi interes şi care să folosească aceleaşi metode de trading, comunităţile online sunt soluţia perfectă.
Spor la trading!