Discuţia "TRADE for a LIVING (cu Dr. Mircea Dologa)" din forumul Articole; Probabil unii dintre voi il mai tineti minte pe Mircea Dologa, in 2007 posta la ...
Probabil unii dintre voi il mai tineti minte pe Mircea Dologa, in 2007 posta la noi pe forum sub numele MD-Doc. In aceste zile am fost contactat de dansul si am aflat ca va organiza in Romania doua seminarii de trading (intermediar si avansat) sub denumirea "TRADE for a LIVING".
Primul seminar, "TRADE for a LIVING" - Nivel Intermediar I+II & pre-avansat, are loc in 25 si 26 Iulie in CUGIR, judetul Alba.
Al doilea seminar, "TRADE for a LIVING" - Nivel Intermediar & avansat, se va tine in 22 si 23 August in ARAD.
Fiecare seminar se intinde pe durata a doua zile (sambata si duminica) de la orele 08:30 pana la 17:00. Pretul fiecarui seminar e 595 RON.
Pentru mai multe detalii despre seminarii, procedura de inscriere, subiecte abordate etc, va rog consultati urmatoarele documente atasate postului.
Pentru inscrieri, domnul Mircea Dologa poate fi contactat la tel. 0744 515547 (alternativ la 0254 245659 si 0258 755429) sau email mircdologa@yahoo.com.
Am căutat pe net cazare în Cugir şi singura chestie mai relevantă a fost pagina de net de pe situl primariei din Cugir cu câteva locuri de cazare: Primaria Orasului Cugir > Spatii de Cazare
Între timp MD-Doc ne-a trimis şi un document cu câteva locaţii si datele de contact. Vezi ataşament.
O alta variantă ar fi cazare în Alba Iulia, acasă la părinţii lu' soso . atentie, locuri limitate
Serios, Alba Iulia e o variantă singurul impediment ar fi că e la vreo 45 km distanţă.
__________________ “It's only when the tide goes out that you learn who's been swimming naked.” - Warren Buffett.
Tocmai m-am întors de la seminar din Cugir. Din păcate nu am putut sta şi la a doua zi. Informaţia a fost multă şi de calitate. De la 8:30 până la 17 a durat, pot să zic că a fost foarte intensiv. Mircea Dologa este un prezentator veritabil şi s-a seminţit că seminarul a fost făcut de un trader pentru alţi traderi.
În plus mancarea franţuzească a fost delicioasă şi regret că nu am putut sta şi duminică şi că am ratat grătarele din seara acesta şi degustatul ţuicii din Cugir
Voi reveni cu poze. Aştept să le primesc de la Mircea Dologa că nici eu nici soso nu ne-am dus aparatu foto.
Şi participanţii la seminar au fost nişte tipi cool. Au venit de peste tot din ţară. Unii dintre ei am aflat că mai intră pe forum la noi şi am vazut că au facut poze şi fac un apel la cei care au fost la seminar şi au poze să le posteze. Mersi.
Urmează seminarul de la Arad. Recomand. Pretul e ieftin pt valoarea seminarului. O gramadă de info in 2 zile şi în plus mai e şi distracţie Poate mă mai duc odată
__________________ “It's only when the tide goes out that you learn who's been swimming naked.” - Warren Buffett.
Sustin impresiile lui hcristea. E complet diferit sa citesti dintr-o carte versus sa iti fie explicat in timp real si in mod interactiv anumite concepte.
Ce mi-a captat atentia in mod deosbit:
Modul in care dl Dologa foloseste volumul. Iar din cauza ca pe fx retail nu exista conceptul de volum am realizat ca sunt pe jumatate orb.
Un price pattern foarte fain, dreptunghiul, am mai intalnit si la Nick Radge pattern-ul asta dar fiecare il foloseste relativ diferit.
Analiza principalilor indecsi inainte de deschiderea DAX-ului (instrumentul favorit la dansului).
Concluzia mea de pe urma seminarului e ca ar fi sanatos sa ma uit si pe alte instrumente in afara forexului de retail cum ar fi futures sau cfd-uri.
A, si sa nu uit. Au fost oameni faini si mancarea excelenta. Imi pare rau ca nu am apucat sa stau si a doua zi.
__________________ Win or lose, everybody gets what they want out of the market. Some people seem to like to lose, so they win by losing money.
as fi vrut sa ajung si eu la cugir dar amaflat i ultimul moment de pe forum.eu sunt incepator asa ca nu cred ca are rost sa merg la arad.dar sper sa ajung la un seminar ca tare as vrea sa invat ceva nou
sunt la inceput si sunt captivat de forex,mi sa intamplat tot ce am citit pe acest forum si le iau din mers.trebuie sa recuperez timpul pierdut,eu joc numai live si e dificil mai ales cand pierzi
am castigat si am pierdut de nici eu numai stiu,dar nu am imformatii despre brokeri si platforme care sunt cele mai bune ,mai ales la noi ca aici jucam.
sper sa aflu cat mai repede ,cu toate ca m-am obisnuit deja pe platforma mea.
dandu, ia-o usor, nu are rost sa te grabesti, te franeaza piata oricum . Seminarii or sa mai fie si in viitor, pana atunci stai relaxat si studiaza cat poti. Daca ai intrebari posteaza linistit in Clubul Incepatorilor (sau in orice thread care crezi ca are legatura cu nelamuririle tale).
Bafta!
__________________ Win or lose, everybody gets what they want out of the market. Some people seem to like to lose, so they win by losing money.
as fi vrut sa ajung si eu la cugir dar amaflat i ultimul moment de pe forum.eu sunt incepator asa ca nu cred ca are rost sa merg la arad.dar sper sa ajung la un seminar ca tare as vrea sa invat ceva nou
Seminarul este pentru nivel intermediar și avansat. Adică nu tratează ce e un candle stick sau treburi de astea. Oricum din moment ce ești deja pe forex eu cred ca poti participa liniștit.
Vezi in fișierele atașate ce subiecte se vor aborda la seminar. Oricum dacă participi o să acces la o gramadă de info pe care o poți aprofunda ulterior. Chiar dacă nu o întelegi per moment rămâi cu ceva ce poți digera ulterior. Cu un seminar de genul ăsta poți câștiga vreo 6 luni de auto invățare.
m-am uitat peste doc-urile cu seminariile. Seminariile sunt diferite, cel de la Cugir a inceput cu notiuni explicative ale multor termeni din trading și cu explicatii de indicatori. Cel de la arad se pare ca din prima zi te bagă în EW. Dar, să îți explice cineva pe gură EW e prețios vs să citești cărți sau articole pe net.
De Andrews Pitchfork ati vorbit?Am un exemplu pe EU.Stiu ca pretul leviteaza in jurul liniei mediane iar trendlinul superior si inferior poate sa arate un posibil punct de R sau S.
De Andrews Pitchfork ati vorbit?Am un exemplu pe EU.Stiu ca pretul leviteaza in jurul liniei mediane iar trendlinul superior si inferior poate sa arate un posibil punct de R sau S.
Da, s-a vorbit, e indicatorul preferat al dansului.
... FOREX - FX: Piaţa de tranzacţionare a valutelor. Piaţa FOREX este cea mai mare şi cea mai lichidă piaţă cu un volum mediu ce depăşeste 2 mii de miliarde de dolari pe zi şi include toate valutele din lume.
...
Nici una din informaţiile publicate pe acest site nu sunt menite a fi sfaturi pentru investiţii financiare.
Opiniile exprimate sunt cele ale respectivilor autori şi nu reprezintă punctul de vedere al www.FxTrader.ro.