Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Articole

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Brokerul FxPro

Discuţia "Brokerul FxPro" din forumul Articole; Dupa cum ati observat pe fxtrader.ro a inceput o campanie de publicitate pentru un broker ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 02 octombrie 2008, 11:04
soso's Avatar
Liquidity Provider

Data înscrierii: februarie 2007
Locaţie: Cluj-Napoca
Posturi: 3,446
soso e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Brokerul FxPro

Dupa cum ati observat pe fxtrader.ro a inceput o campanie de publicitate pentru un broker forex, FxPro. Brokerul este nou in Romania, nici noi nu il cunoastem bine inca si speram sa fie unul din brokerii buni care activeaza pe piata romaneasca.

FxPro apartine companiei EuroOrient Securities and Financial Services Ltd, o firma de investitii cu sediul in Cipru reglementata de autoritatile financiare din Cipru si Uniunea Europeana ca Organizatia Europeana MiFID (Markets in Financial Instruments Directive) si Autoritatea Monetara din zona Euro Eurosystem. In plus compania e membru al Investor Compensation Fund, conturile clientilor fiind protejate in caz de faliment. Mai multe detalii pe situl FxPro si http://euroorient.eu/information/investor-compensation/.

Northfinance (http://www.northfinance.com/), unul din brokerii vechi de pe piata internationala Forex, se pare ca a fost achizitionat de FxPro si compania mama.

Platforma de tranzactionare oferita de FxPro este binecunoscuta platforma Metatrader. Spread-urile sunt competitive, la perechile majore sunt EURUSD 1.8 pips, GBPUSD 3 pips, USDJPY 2 pips, USDCHF 3 pips, USDCAD 3 pips.

Alta caracteristica a platformei care cred ca merita mentionata e distanta minima a nivelelor de Stop Loss si Take Profit fata de nivelul unde a fost deschisa o pozitie, distanta fiind de 5 pips.

Un lucru care, credem noi, ar fi o imbunatatire in viitor a serviciului oferit de FxPro este posibilitatea tranzactionarii microloturilor – caracteristica care momentan lipseste.

Pe langa valutele Forex FxPro ofera spre tranzactionare si CFD-uri (contracte pe diferenta) pe cateva companii americane, contracte futures, indecsii importanti si nu in ultimul rand metale pretioase (Aur si Argint).

Merita amintite si modalitatile flexibile de depozitare si retragere a fondurilor: viramente bancare, plata prin carduri de credit si debit si Paypal.
Vechi 02 octombrie 2008, 11:18
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Mi-am descarcat MT4 de la FxPro si intradevar imi place ca are o varietate de instrumente de tranzactionare. Eu cum tranzactionez aur ma bucur oricand cand am gold pe MT4.

Ce nu are FxPro si chiar mi-ar fi foarte util e petrol (WTI si OIL) chiar daca nu tranzactionez acum folosesc charturile de petrol cand analizez alte perechi cum ar fi USDCAD, si CADJPY. Mi-ar place sa vad mai multi indici cum ar fi DXY (Dollar Index) si NK-ul japonez. Eu folosesc DXY-ul de multe ori si deocamdata sunt nevoit sa am mai multe instante de MT4 ca sa am tot pachetu.
Vechi 02 octombrie 2008, 12:00
Catalin's Avatar
Trader

Data înscrierii: aprilie 2008
Posturi: 205
Catalin e pe drumul cel bun
Alta caracteristica a platformei care cred ca merita mentionata e distanta minima a nivelelor de Stop Loss si Take Profit fata de nivelul unde a fost deschisa o pozitie, distanta fiind de 5 pips.

Ce vrei sa spui prin limitare la 5 pipsi?....adica sunt obligat sa pun stoplossul la 5 pipsi, nu mai putin ? pai si poti sa il muti la BE cand e cazul sau e fix?...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 02 octombrie 2008, 12:12
soso's Avatar
Liquidity Provider

Citat:
Original postat de Catalin Vezi post
Ce vrei sa spui prin limitare la 5 pipsi?....adica sunt obligat sa pun stoplossul la 5 pipsi, nu mai putin ? pai si poti sa il muti la BE cand e cazul sau e fix?...
Idea e cand deschizi un ordin nou nu poti sa iti pui SL la o distanta mai mica de 5 pipsi de pretul de intrare. Deci poti sa pui ce SL vrei dar nu mai mic de 5 pipsi, in rest cu mutatu la BE nu cred ca are vreo legatura.
Vechi 02 octombrie 2008, 12:22
hcristea's Avatar
Papa Dragon

Locaţie: Cluj Napoca
Posturi: 3,287
hcristea e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
e vorba doar de momentul initial cand se deschide ordinul, dupa ce l-ai deschis poti sa muti SL-ul la 1 pip distanta daca vrei. Poti sa faci un test: deschide pe demo un ordin, setezi SL la minim, apoi vezi ca poti sa muti sl-ul dupa ce trade-ul e deschis. E ceva specific tuturor brokerilor MT4. Valoarea asta difera de la broker la broker. La ODL de ex pe 10 .

Aprop, daca te uiti la Symbols > Properties pe un simbol, vei vedea detalii de genu spread, pe cate zecimale e exprimata perechea, Stop Level etc. La FxPro o sa vezi ca la EURUSD Stop Level = 50. Asta inseamna 5 pipsi defapt pentru ca EURUSD e reprezentat pe 5 zecimale si nu pe 4.
Vechi 12 noiembrie 2009, 19:28
Trader

Data înscrierii: octombrie 2009
Posturi: 54
Pipsulescu e pe drumul cel bun
Ati retras bani de la ei? Citeam pe forex factory ca unii au avut probleme la retragere

Pana la urma cred ca imi deschid la ei, vad ca au spreaduri bune, sponsorizeaza echipa de f1, strat&gasca au si ei acolo

sunt probleme cu executia ordinelor?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 12 noiembrie 2009, 20:41
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

Data înscrierii: martie 2009
Posturi: 1,774
maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
eu scot de la ei lunar si nu am avut nici o problema. mi-au venit banii in max.3 zile
Vechi 13 noiembrie 2009, 03:20
Trader

maxu, esti multumit de executia ordinelor?

nu ma intereseaza cum stau cu preturile la news, ptr ca nu tranzactionez asa ceva, vroiam sa stiu daca se executabuse/sell stopurile/limit
Vechi 13 noiembrie 2009, 06:21
Lorant's Avatar
Master Pip Loser

Data înscrierii: octombrie 2008
Posturi: 1,262
Lorant e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
Sunt ok.Numai vezi ca nu au micro loturi.Minim e 0.1
Cam 70 de euroi la suta de pipsi pe EU cu levier de 100.(zic de pierdere....hehe)
Vechi 13 noiembrie 2009, 10:43
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)maxu08 e pe cale sa devina recunoscut in curand :)
sunt f multumit si de platforma si de serviciile de asistenta. Se mai intimpla sa primesti un requote dar de cind joc numai pe D1 nu ma mai intersectez cu asemenea probleme.
Vechi 01 septembrie 2010, 15:04
Trader Junior

Data înscrierii: septembrie 2010
Posturi: 1
puiu e pe drumul cel bun
Insa atentie mare cu pipsurile astea la inceput si mai ales la distanta minima la care poti sa pui un SL - pentru ca nu acesta este cel mai important
nimeni nu-l va pune la 5 sau 10 pipsi SL - ul bineinteles daca are strategie in tradeing, multe firme neseriose te lasa sa deschizi un cont forex cu 100-200 usd si pui un SL la 10 pipsi si esti scos automat din joc, deci nu aceste lucruri sunt importante ci spreadurile sa fie cat mai constante sa nu varieze in timpul tradeingului foarte mult - multe firme nu specifica asta - adica variatia maxima a spreadului in cursul zilei
pe de alta parte cat de "corect" este firma de broker in privinta vanatului stopurilor - pt ca multe firme, de forex mai ales, fac acest lucru
in forex normal - deci nu in fx futures - stopurile se vad foarte bine de firma de brokeraj si desigur sunt si vanate
in cazul fx futures nu se pune aceasta problema insa marimea pozitiilor sunt foarte mari acolo deci nu-i pt incepatori

o zi buna si tradeing cu belsug
Vechi 04 februarie 2011, 14:13
Trader

Daca incerc sa accesez fxpro.ro ma redirectioneaza pe fxpro.com

ce s-a intamplat, nu au fost multumiti de rezultatele avute in Ro? vad ca aveau spread de 1.8 pips pe platforma din RO pentru EUR/USD. pe .com arata alt spread, de ce era aceasta diferenta?
Vechi 04 februarie 2011, 14:22
soso's Avatar
Liquidity Provider

Citat:
Original postat de Pipsulescu Vezi post
Daca incerc sa accesez fxpro.ro ma redirectioneaza pe fxpro.com

ce s-a intamplat, nu au fost multumiti de rezultatele avute in Ro? vad ca aveau spread de 1.8 pips pe platforma din RO pentru EUR/USD. pe .com arata alt spread, de ce era aceasta diferenta?
De vreo 2 ani au renuntat la .ro, probabil s-au restructurat.
Vechi 04 februarie 2011, 14:48
maxu08's Avatar
Niten Ichi Ryu

nu conteaza unde gasesti site. eu sunt abonat la fxpro de aproape 3 ani - sectia Cipru
au asistenta in lb romana, daca engleza nu te ajuta.

am avut tranzactii cu ei si nu au fost probleme cu retragerea banilor.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On