Înapoi   FxTrader Forum FOREX > Arena Brokerilor

» Log in
Nume Utilizator:

Parola:

Nu eşti înscris?
Înregistrează-te!
» Newsletter
» Sponsor FxTrader

Tradeville - Concurs Forex

Discuţia "Tradeville - Concurs Forex" din forumul Arena Brokerilor; Concurs de tranzactionare pe piata Forex si bursele internationale folosind conturi virtuale de tranzactionare. Mai ...

Răspunde

LinkBack Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 03 noiembrie 2011, 11:08
Tradeville's Avatar
Tradeville

Data înscrierii: aprilie 2009
Posturi: 49
Tradeville e pe drumul cel bun
Tradeville - Concurs Forex

Concurs de tranzactionare pe piata Forex si bursele internationale folosind conturi virtuale de tranzactionare.

Mai multe detalii: http://www.tradeville.eu/concurs-forex
Tradeville – tranzactionare online pentru o gama completa de instrumente financiare: actiuni, obligatiuni, produse structurate, futures, optiuni, fonduri, Forex si CFD. Vezi pe site-ul Tradeville mai multe informatii despre actiuni, Forex, CFD-uri.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Citează Acest Mesaj în Răspuns
Vechi 14 noiembrie 2011, 21:32
ciprianeagu's Avatar
Trader

Data înscrierii: octombrie 2011
Locaţie: Pitesti
Posturi: 311
ciprianeagu e pe drumul cel bun
bai baieti, sunteti de toata jena!
dupa ce mi-am facut cont acum aprox. 2 saptamani pt concurs, si dupa 5 zile mi-a zis ca e inactiv, am luat legatura si s-a rezolvat atunci...azi dimineata mi-a dat la fel, deci n-am putut sa fac nimic!
ok zis, asta e! si-mi fac alt cont de pe mailul de la munca!
se deschide contul in 10 min si bag ordin pe platforma web!..asta era pe la 11 azi dim...acum intru de acasa, si ghici ce?! gasesc in contul nou (ca celalalt imi da tot inactiv, deci l-am facut degeaba, doar ca sa aveti voi cui da spamuri apoi) cash 20.000 si nici un ordin activ !....ori, tinand cont de cursul la care am luat ordinul de 1.000.000 si cat e acum, trebuia sa am contul dublat ....oricum,, exista un cuvant vechi dacic ce va caracterizeaza...barza nu, manz nu...varza e dacic ?!
D-aia toti trimit bani in USA, Austria si mai stiu eu unde...cred ca si Bulgaria e de preferat
La mai mare!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiSpurl this Post!
Vechi 14 noiembrie 2011, 23:24
Trader

Data înscrierii: octombrie 2010
Posturi: 68
deltatrade e pe drumul cel bun
mi se pare doar mie sau platforma celor de la tradeville e ingrozitoare? sa zicem comparat cu metatrader.
Vechi 15 noiembrie 2011, 08:28
ciprianeagu's Avatar
Trader

:-)))...."comparat cu MT"... :-))) pai nu sustine comparatie ;-) ...poate s ao compari cu Deltatrading bulgaresc

alta de la Tradeville (desi suntem in 15):
Top concurenti

Topul concurentilor va fi disponibil incepand
cu data de 14 noiembrie 2011.
Vechi 15 noiembrie 2011, 11:42
ciprianeagu's Avatar
Trader

va dati seama, nu, ca aceste concursuri si randamente NU au nici cea mai mica legatura cu trade-ul real ?!...
de exemplu eu am pus 2 ordine a 1.000.000 cu doar 20.000 in cont...primul din top are deja in juma' de zi randament de 85 %!!!
Răspunde

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de postare
Nu poţi creea thread-uri noi.
Nu poţi să răspunzi
Nu poţi sa adaugi ataşamente
Nu poţi să îţi modifici posturile

BB code e On
"Smilies" sunt On
[IMG] code este On