www.radeberry.com

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Silver

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Silver

  Dupa mai bine de 5 ani de trend descendent, in care pretul argintului a scazut aproximativ 75%, cotatia pare ca si-a gasit suport pe termen lung si da semene de revenire a trendului ascendent.

  O formatiune Falling Wedge este vizibila pe graficul Weekly, si, avand in vedere ca formatiunea a fost desenata pe parcursul a mai bine de doi ani de zile, intoarcerea ar putea fi violenta si de durata.

  In plus, tot pe graficul Weekly, se observa o divergenta majora a pretului cu indicatorul MACD, divergenta care-mi intareste ideea de revenire la trend ascendent.

  Pe termen mai scurt, pe graficul Daily, o formatiune Inverse Head&Shoulders, al carei cap marcheaza minimul, sugereaza acelasi lucru, pozibile cresteri.

  O spargere a liniei gatului ar putea oferi oportunitati de cumparare, un posibil target fiind in zona de 25-26, pentru o crestere de mai bine de 60%.

  Mult success in tranzactionare!
  Tranzactioneaza pietele financiare ALTFEL !
  Community trading este un concept unic bazat TRANSPARENTA ABSOLUTA pe INTERACTIUNE PERMANENTA si intre traderi. Este singurul mediu in care vei dori sa tranzactionezi in viitor.
  ★PLATFORMA UNICA - 4 ani de eforturi continue alaturi de TOOMIT pentru dezvoltarea unei platforme care sa poata satisface rigorile unui nou concept.
  ★TRANSPARENTA100 %- Singura platforma in care toti traderii pot interactiona intre ei, fie ca au conturi reale sau demo.
  ★CONTURI SEGREGATE - Fondurile clientilor sunt separate de conturile companiei si nu pot fi folosite in scopuri operationale.
  ★REGLEMENTAT CYSEC - trade.Berry este o marca R Capital Solutions, autorizata de CySec cu licenta 246/14 si pasaportata in Romania cu Decizia ASF 1687/2014
  PROBEAZA FARA RISC CU UN CONT DEMO!
Working...
X